VART (Varteks d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VART (Varteks d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Varteks je danas pao na razinu s kraja 2006. i početka 2007 i prepolovio se od svog ATH. [bye]

novi rezim trgovanja za nelikvidne dionice ce vrijediti i za varteks?ili ne?i kako se to odrazava na dionicu,moze dovesti do pada,rasta?

naravno da ne, pogledaj na ZSE, VART naravno NE ULAZI u režim trgovanja ya nelikvidne dionice [smiley]

sve je lako kad si mlad :)

Ovaj Varteks koma. 140 kuna? Cijena od 11/2006. Kako?

Da je Koščec pravo kupio bi malo, ali neće zaboli ga kita.

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Pa zar nije kupio nedavno po 177!?

Kupovali su i po 250 ako me sjećanje dobro služi….

Davor-OS:

Kupovali su i po 250 ako me sjećanje dobro služi….

PBZ skrbnicki je krajem 10og mjeseca(prije odlicnog izvjesca) kupio 20 000 komada po 265 kuna.

nevjerovatno koliko je palo od tada a same dobre vijesti su bile

Ajme majko,kakva sam pušiona ovdje…..[bye]

Ajme majko,kakva sam pušiona ovdje…..[bye]

Nisi jedini [lol]

Those who do not remember the past are condemned to repeat it.

1,2,3 izgubljeni, ima nas jos…

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

[color=black][/color] [color=black][/color] Zašto kukate. Mogu li ja sada kupiti za cca 50 ili 100.000 kn ovu dionicu po tih 130 kn. Ne mogu. Da bih kupila moram krenut sa najmanje 148 kn. Dakle netko je prodao par dionica po toj cijeni ali to neće uskoro ništa značiti.

sanja

ja sam se iskreno nadal da nece pasti ispod 140 – 150 kn a sad sam i ja u velikoj pljugi.. po kolko ste vi cca kupovali? kaj se nadate oce li porasti? ovo je uzasna cijena prema izvjestajima

New Report

Close