VART (Varteks d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VART (Varteks d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ali 170 kuna? Zar nije malo gnjusno da je to netko napravio. Strašno.

Ne treba se obazirati na to kolege moje. Priča se Varteksom je poznata, zemljište je tu i nema straha. Na dnevne oscilacije se uopće ne treba obazirati, pogotovo ako su napravljenje na strašnom prometu od 23.000 kn.

Ne treba se obazirati na to kolege moje. Priča se Varteksom je poznata, zemljište je tu i nema straha. Na dnevne oscilacije se uopće ne treba obazirati, pogotovo ako su napravljenje na strašnom prometu od 23.000 kn.

Ne treba se obazirati je točno, ali nisam siguran da je to napravila neka neupućena osoba. Možda griješim. Nadam se.

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

pingwin:

Evo i malo dobrih vijesti.
Prilog u Jutarnjem o porastu cijene građevinkog zemljišta u Varaždinu, a kreće se između 100 i 180 EUR.
Dobro znamo da ga Varteks ima na pretek. [thumbsup]

Vaš link

Nije da će dići cijenu u ovim tmurnim danima, ali ih je barem lakše preživjeti [proud]

Kolega pingwin. Nemaju Vam oni baš zemljišta u Varaždinu na pretek. Ali imaju 220.000 m2 u samom centru grada. [thumbsup]

Da, na to sam zemljište mislio [thumbsup]

Ali 170 kuna? Zar nije malo gnjusno da je to netko napravio. Strašno.

Opet smo ispod nominale.[lol] [lol] [lol] [lol]
Ludo!

Kako se namjerno ruši cijena to nije normalno … ovo su već zavjere :)))
mislim tko daje VART za 162 KN ?!?!?!?!?!? treba ga okruniti za najgluplji potez godine [shocked]

sve je lako kad si mlad :)

Kako se namjerno ruši cijena to nije normalno … ovo su već zavjere :)))
mislim tko daje VART za 162 KN ?!?!?!?!?!? treba ga okruniti za najgluplji potez godine [shocked]

možda su vart i validus previše isprepleteni pa kako jedan drugog vuku kako prema gore tako i prema dolje

Tko daje za 162 kune?
Onaj kome su sve lađe potonule očigledno.
Ili nekakav bezveznjak.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

čudna igra danas ovdje… netko silom ruši…

i to je to...

fino fino…hvala na poklončiću od 162 KN :)[cool]

sve je lako kad si mlad :)

I ja sam ponovno u Varteksu iako sam se cijeli dan suzdrzavao od kupnje! Inace, netko je poklopio bas svu kupnju. Zapravo, skoro svu – ostao je jos 1 kom. na 157 na bidu. I btw, nije mi jasno tko pri zdravoj svijesti i pameti moze prodati 100 kom varteksa za 158,21. Bolesno[undecid]

"Wide diversification is only required when investors do not understand what they are doing." - Warren Buffet

I ja sam ponovno u Varteksu iako sam se cijeli dan suzdrzavao od kupnje! Inace, netko je poklopio bas svu kupnju. Zapravo, skoro svu – ostao je jos 1 kom. na 157 na bidu. I btw, nije mi jasno tko pri zdravoj svijesti i pameti moze prodati 100 kom varteksa za 158,21. Bolesno[undecid]

Uvijek se može desiti da nekom treba lova odmah. To je kod Varteksa problem prodavatelja, a dobra stvar za kupce po tim cijenama.

dobit od 450 milja kuna uz povrat od 15 godina znači da ptkm vrijedi 2020 kuna.

Tko daje za 162 kune? Onaj kome su sve lađe potonule očigledno. Ili nekakav bezveznjak.

Ako ovo nije pukao margin onda nas stvarno mlate.

OCETE KUPIT VELIKU KOLICINU VARTEKSAAAAA!
ONDA OZEZITE DO 270 KN PA CE TE IMAT.
I ZA KRAJ DAO BOG DA IMALI PA NEMALI, SVI VI KOJI OVO KOORDINIRANO RADITE.

New Report

Close