ima kupnje, ima [thumbsup]
Bilo je i vrijeme.
Uvijek.
Nema, volim ovu firmu.
KAd god odem u VZ prodjem kraj stadiona nemogu se zacuditi genijalne pozicije tvornice.
Kao da imas u Zagrebu na gornjem gradu postrojenje INE (dobro ovi ne zagadjuju, znate kaj sem stel reci)
Jesmo, jučer sam kupio i čekam na bidu.
Za ovu dionicu na ovakvim cijenama uvijek ima love.[wink]
Ja sam dokupljivao i na 26x, ali ne mrdam nikud, ovo je must have dionica i nekako mi se čini da će mi zadnja u portfelju porasti,ali isto tako da me neće razočarati. Dugoročno nema greške. [thumbsup]
ja dokupio nesto na 211 prekjucer. nazalost potrosio se cash uglavnom. ovo je stvarno bila idealna prilika za jeftinu kupnju Varteksa. nekako mi se cini da je danas vise nece biti.
Prava ekipa je još unutra i to je najbolji pokazatelj koliko ova dionica vrijedi i kakvog kova su njeni vlasnici.
[thumbsup]
I ja sam tu, ovo su zaista niske razine. Ne gledajući vrijednost imovine samo poboljšanje poslovanja zaslužuje više razine. Pa MkCap VART-a je 264 mil kn-a ili ti 38 mil EUR.
Dobro treba spomenuti i da je EV 721 mil. kn-a. Kako se kaže uz dobar plan poslovanja idealna struktura je 1/3 vlastiti kapital i 2/3 posuđeni odnosno obveze.
Ovo je uistinu bagatela. Pa valjda jedan Varteks vrijedi više nego Ronaldinho ili Modrić!!!!!!
Ni u snovima nisam mislio da ću gledati VART na 200njak kn.