VART (Varteks d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VART (Varteks d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ima kupnje, ima [thumbsup]

Bilo je i vrijeme.

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Smo još tu?[wink]

Uvijek.
Nema, volim ovu firmu.
KAd god odem u VZ prodjem kraj stadiona nemogu se zacuditi genijalne pozicije tvornice.
Kao da imas u Zagrebu na gornjem gradu postrojenje INE (dobro ovi ne zagadjuju, znate kaj sem stel reci)

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

Jesmo, jučer sam kupio i čekam na bidu.
Za ovu dionicu na ovakvim cijenama uvijek ima love.[wink]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

i ja sam tu[smiley]

Ja sam dokupljivao i na 26x, ali ne mrdam nikud, ovo je must have dionica i nekako mi se čini da će mi zadnja u portfelju porasti,ali isto tako da me neće razočarati. Dugoročno nema greške. [thumbsup]

Ljudi su, općenito, nalik na pse koji počnu lajati čim izdaleka začuju

ja dokupio nesto na 211 prekjucer. nazalost potrosio se cash uglavnom. ovo je stvarno bila idealna prilika za jeftinu kupnju Varteksa. nekako mi se cini da je danas vise nece biti.

Those who do not remember the past are condemned to repeat it.

Prava ekipa je još unutra i to je najbolji pokazatelj koliko ova dionica vrijedi i kakvog kova su njeni vlasnici.
[thumbsup]

Ja sam istu tu već godinu dana….[proud]

I ja sam tu, ovo su zaista niske razine. Ne gledajući vrijednost imovine samo poboljšanje poslovanja zaslužuje više razine. Pa MkCap VART-a je 264 mil kn-a ili ti 38 mil EUR.
Dobro treba spomenuti i da je EV 721 mil. kn-a. Kako se kaže uz dobar plan poslovanja idealna struktura je 1/3 vlastiti kapital i 2/3 posuđeni odnosno obveze.

Ovo je uistinu bagatela. Pa valjda jedan Varteks vrijedi više nego Ronaldinho ili Modrić!!!!!!

Ni u snovima nisam mislio da ću gledati VART na 200njak kn.

Hell is Empty and all the Devils are Here

Samo strpljivo, gledajmo tvrtku a ne dionicu kako bi rekao W. Buffet. A dionica će kad tad doći na svoje.

I'd rather have 1% of the effort of 100 men than 100% of my own effort

New Report

Close