Fima ide u stanogradnju.
“Boom” stanogradnje – na tržištu 1.000 novih stanova
VARAŽDIN – U Varaždinu će slijedeće godine na tržištu nekretnina biti ponuđeno čak
1.000 novih stanova.Za pravi “boom” u stanogradnji pobrinuli su se Stanoing, Gradski
stanovi, ali i novi investitor.Riječ je o Fima Glibal Investu koji će novo naselje graditi
u ulici Vilka Novaka, i to između “kučanske rampe” i istočne obilaznice.Prema
idejnom rješenju, koje je 14.12.2007. predstavljeno Poglavarstvu, tamo će niknuti 12
zgrada s 400 stanova….
Piše: vmargetic@regionalni.com
Ov ni ja ne kuzim. Da nisu zamijenili dionicare.
Bit ce da pripremaju teren za 2008.
Traba materijala za rast i kocenje podjeliti vlastitim poslusnicima i podruznicama.[cool]
KAko god okreneš[thumbsup] dobro je. Dobro je da je transparentno objavljeno sa cijenom.
Baš me zanima tko je uzeo ovaj ” paketić ”
KAko god okreneš[thumbsup] dobro je. Dobro je da je transparentno objavljeno sa cijenom. Baš me zanima tko je uzeo ovaj ” paketić ”
Ja i moj brat također po pola. .
Kao što rekoh, prodavao je trezor 20.000 kom. A imamo i novi skrbnički RBA sa 45 tisuća komada. Znači taj skrbnički je vjerojatno kupio ovaj paket od trezora, a od koga ostatak? Baš me zanima da li je Dražen Košćec na 11. mjestu…
Majko mila koji likovi u odnosima sa javnoscu.
Njima svejedno jeli FIma ili trezor prodavao.
Svasta..
decki, bile su dvije obavijesti u zadnje vrijeme i zato nemojte brkati stvari.
jedna da je trezor prodao 20.000 komada i jedna da je Validus prodao 32.500 ili tako nesto.
ovo drugo je bilo sa 27.12. pa se jos ni ne moze vidjest u SDA. a ukoliko je islo preko ugovora onda se jos par dana ni nece vidjeti.
Možda nisam bio dovoljno precizan,ispričavam se. Nisam ni mislio na ovo Validusovo otpuštanje dionica nego na onaj dan (mislim da je bio 21.12.) kad je bilo velikog prometa s dionicom.
plavi: ” KAko god okreneš[thumbsup] dobro je. Dobro je da je transparentno objavljeno sa cijenom. Baš me zanima tko je uzeo ovaj ” paketić ” ” Ja i moj brat također po pola. .
Ajde jos jednom ti i tvoj brat po pola pa da probijemo 250 kn danas. [thumbsup]