VART (Varteks d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VART (Varteks d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

http://www.poslovni.hr/61290.aspx U Osijeku predstavljena tekstilna strategija ” Država do 2012. godine planira za spas tekstilno-odjevne industrije “ubrizgati” 627 milijuna kuna. ” Evo, eventualno samo podsjetit da Varteks ostvaruje godišnje prihode nešto preko 400 milijuna, ne sumnjam da će veliku većinu ovoga dobiti upravo oni.

Sve same dobre vijesti se zaredale na Varteksu no cijena stagnira.
Treba cekat i gotovo.
Ocemo do 300, za pocetak bar?

plavi: ” http://www.poslovni.hr/61290.aspx U Osijeku predstavljena tekstilna strategija ” Država do 2012. godine planira za spas tekstilno-odjevne industrije “ubrizgati” 627 milijuna kuna. ” Evo, eventualno samo podsjetit da Varteks ostvaruje godišnje prihode nešto preko 400 milijuna, ne sumnjam da će veliku većinu ovoga dobiti upravo oni. ” Sve same dobre vijesti se zaredale na Varteksu no cijena stagnira. Treba cekat i gotovo. Ocemo do 300, za pocetak bar?

Hočemo kada za to dođe vrijeme. Čim počne paljba pridružujem se. Jedino što neću biti teška artiljerija, već više nešto kao VP ( a to sam bio i u HV ).
[smiley2]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

http://www.poslovni.hr/61290.aspx

U Osijeku predstavljena tekstilna strategija

” Država do 2012. godine planira za spas tekstilno-odjevne industrije “ubrizgati” 627 milijuna kuna. ”

Evo, eventualno samo podsjetit da Varteks ostvaruje godišnje prihode nešto preko 400 milijuna, ne sumnjam da će veliku većinu ovoga dobiti upravo oni.

i kotka i llrb [smiley1]

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

Vidim da trezor još prodaje, prodali 3478 komada a PBZ skrbnički pokupio 1813 kom. I Košćec iskoristio opciju za 1597 komada…

I'd rather have 1% of the effort of 100 men than 100% of my own effort

malo je preskup. stavio sam nalog na 230 pa možda prođe.da vam se pridružim i ja!

Lakše je imati starog neprijatelja, nego novog prijatelja!

malo je preskup. stavio sam nalog na 230 pa možda prođe.da vam se pridružim i ja!

Rekao bi da je Varteks po cijeni od 230 kn jako daleko, pa jos i dalje od jako daleko
da bi bio preskup.[smiley11]
Ocemo polako, a?

Hočemo kada za to dođe vrijeme. Čim počne paljba pridružujem se. Jedino što neću biti teška artiljerija, već više nešto kao VP ( a to sam bio i u HV ). [smiley2]

Ok, a ja cu se baviti uzljetanjem (ZTS) kao nekad.

Trezor nastavlja prodaju, PBZ skrbnički kupnju.

Obavijest o činjenicama koje utječu na strukturu kapitala izdavatelja
Varteks d.d. Varaždin

Sukladno čl. 118. Zakona o tržištu vrijednosnih papira (Narodne novine, br.84/02. i 138/06.), objavljujemo da je Uprava Varteksa d.d. Varaždin stekla vlastite dionice Društva, kako slijedi:

– Zoran Košćec, predsjednik Uprave Varteksa d.d. Varaždin, JMBG 2306971320035, s prebivalištem u Varaždinu, Masarykova 7, temeljem Aneksa B – Drugi dodatak Ugovora o radu predsjednika Uprave Varteksa d.d., dana 19.11. 2007. godine je stekao 1.597 dionica izdavatelja Varteksa d.d. Varaždin, što predstavlja udio od 0,10% u temeljnom kapitalu izdavatelja i 1.597 glasova u Glavnoj skupštini izdavatelja. Nakon ovog stjecanja drži ukupno 33.965 dionica istoga izdavatelja što predstavlja udio od 2,20% u temeljnom kapitalu i 33.965 u Glavnoj skupštini izdavatelja.
– Nenad Davidović, član Uprave za financije Varteksa d.d Varaždin, JMBG 2112967330043, s prebivalištem u Zaprešiću, J. Draškovića 83, temeljem Aneksa B – Drugi dodatak Ugovoru o radu člana Uprave za financije Varteksa d.d., dana 19.11. 2007. je stekao 825 dionica izdavatelja Varteksa d.d. Varaždin, što predstavlja udio od 0,05% u temeljnom kapitalu izdavatelja i 825 glasova u Glavnoj skupštini izdavatelja. Nakon ovog stjecanja drži ukupno 2.067 dionica istoga izdavatelja što predstavlja udio od 0,13% u temeljnom kapitalu i 2.067 glasova u Glavnoj skupštini izdavatelja.
– Miljenko Vidaček, član Uprave za proizvodnju Varteksa d.d Varaždin, JMBG 2603959320008, s prebivalištem u Varaždinu, Trg Ivana Perkovca 37 b, temeljem Aneksa B – Drugi dodatak Ugovoru o radu člana Uprave za proizvodnju Varteksa d.d., dana 19.11. 2007. je stekao 1.056 dionica izdavatelja Varteksa d.d. Varaždin, što predstavlja udio od 0,07% u temeljnom kapitalu izdavatelja i 1.056 glasova u Glavnoj skupštini izdavatelja. Nakon ovog stjecanja drži ukupno 2.298 dionica istoga izdavatelja što predstavlja udio od 0,15% u temeljnom kapitalu i 2.298 glasova u Glavnoj skupštini izdavatelja.

slab promet! pobrao na 230 šta se dalo.

Lakše je imati starog neprijatelja, nego novog prijatelja!

Bit će da Varteks nije poželjna dionica u portfelju.
Još će završiti na 140 kn, kako je krenuo.

Novih stotinjak kvadrata prodajnog prostora u Osijeku
Na prvom katu Esseker centra u Osijeku 21. studenog otvoren je novi Varteksov multibrand shop.

New Report

Close