zato što je neki panični mali dioničar pročitao jutarnje novine
Što je pisalo? Ne vidim zaključak!
Da, cijena se vratila na razinu od 2-3 mjeseca.
da vidimo sto je u medjuvremenu VART napravio.
VART d.d. ostvaruje dobit od 5 mil. KN., prosle godine gubitak
Konsolidirano ostvaruje dobit, prosle godine gubitak.
To su dakle lose vijesti pa idemo dolje…
Vracene nekretnine u Srbiji, to su isto lose vijesti pa idemo dolje..
Najavljeno seljennje iz centra VZ gdje ce se graditi stanovi, etc…to su isto lose vijest jel…
Ma bravo, sto vise ovakvih dionicara..
Tjesi me sto dolazi vrijeme kada ce se koristii mozak a ne corava kokos
chico:
”
zato što je neki panični mali dioničar pročitao jutarnje novine
”
Što je pisalo? Ne vidim zaključak!
piše je da je burza otišla u tri pm, pa se čovjek priključio krdu prodavatelja ovih dana
Tako je, a kupio je po 260 neki dan.
U redu je, sve je to mafija, tako su ga i na Sutli Senkovec zeznuli a jos ceka pare od Ljubljanske.
MAfija, neka svi crknu, i 80% da dobijem je dobro.
Sad ce svojoj zeni i kolegama na poslu pricati da je burza gomila mafijasa pa ce i oni navaliti na prodaju..
ima li koji broker na forumu?kad će odblokirat ?oko 12?dokupio bi nešto sitno.moram li staviti nalog veći od 210 kn da bi mi prošao?
Sad ce svojoj zeni i kolegama na poslu pricati da je burza gomila mafijasa pa ce i oni navaliti na prodaju..
I onda je došao margin i zamotao čokoladu…………….[smiley2][smiley2][smiley2]
Nemoj kupovati molim te ako neznas staviti nalog.
Kak ti znas dali ceti proci nalog na 210 ili ne..
Mozda je ovo bio jedini mamlaz a mozda lupe i do 150
Tako je, a kupio je po 260 neki dan. U redu je, sve je to mafija, tako su ga i na Sutli Senkovec zeznuli a jos ceka pare od Ljubljanske. MAfija, neka svi crknu, i 80% da dobijem je dobro. Sad ce svojoj zeni i kolegama na poslu pricati da je burza gomila mafijasa pa ce i oni navaliti na prodaju..
Ja sam čuo da ovi na burzi štuju sotonu!! [smiley2] Treba sve to zaliti svetom vodicom! [smiley2]
Nemoj kupovati molim te ako neznas staviti nalog. Kak ti znas dali ceti proci nalog na 210 ili ne.. Mozda je ovo bio jedini mamlaz a mozda lupe i do 150
A možda, opet teorija zavjere, namjerno ruši netko?
blueman:
”
Nemoj kupovati molim te ako neznas staviti nalog. Kak ti znas dali ceti proci nalog na 210 ili ne.. Mozda je ovo bio jedini mamlaz a mozda lupe i do 150
stavio bi nalog na 210.ali izgleda neću danas.stručno sam se posavjetovao.kuppnja je jako slaba.neka padne još malo.razina -proljeće.najljepše godišnje doba.
http://www.poslovni.hr/61290.aspx
U Osijeku predstavljena tekstilna strategija
” Država do 2012. godine planira za spas tekstilno-odjevne industrije “ubrizgati” 627 milijuna kuna. ”
Evo, eventualno samo podsjetit da Varteks ostvaruje godišnje prihode nešto preko 400 milijuna, ne sumnjam da će veliku većinu ovoga dobiti upravo oni.
http://www.poslovni.hr/61345.aspx
Predsjednik Uprave Varteksa stekao 1.597 dionica
Zoran Košćec, predsjednik Uprave Varteksa temeljem Aneksa B – Drugi Ugovor o radu predsjednika Uprave Varteks d.d., stekao je 19. studenog 1.597 dionice društva, priopćeno je danas na Zagrebačkoj burzi. Nakon navedenog stjecanja drži ukupno 33.965 dionica što čini 2,20 posto temeljnog kapitala Varteksa. Zagrebačka burza je danas također obavijestila o privremenoj obustavi trgovanja dionicom Varteksa zbog naglog porasta cijene.