VART (Varteks d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VART (Varteks d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Lijep pozdrav !

Objava da je donedavni gubitaš Varteks za devet mjeseci ove godine ostvario dobit od 5,2 milijuna kuna lansirala je cijenu te dionice 8 posto uz više od pola milijuna kuna prometa.

Osim dobiti sjajno je i što nakon dugo vremena povećavaju prihode, Do sada su pozitivna kretanja bila na rashodovnoj strani. Samo, čini mi se da na ovaj rezultat utječe i prodaja 20000 trezorskih dionica negdje tamo na početku 7 mjeseca po 255 kn.

ne utjecu jer je to bilo 28.06.2007.

Those who do not remember the past are condemned to repeat it.

vidim nitko se ne buni što je i Varteks danas u crvenom… očito su se neki kolege koji su jučer pisali kako su kupovali naveliko iskrcavali.
Eto ja sam prvi pisao da sam veći dio prodo…. i čak pomislio da jedini radim ispravno…[smiley1]
Evo svima takvim licemjerima jedan sušeni jezik. Bez uvrede. [smiley1]

Scio me nihil scire

Objava pozitivnih vijesti u najgore moguće vrijeme. Eto što je bad timing

Hell is Empty and all the Devils are Here

Promet je za te dobre vijesti po meni bio slab. Mnogi su samo čekali priliku za iskrcaj.
I dalje stojim na kupnji … ali na 250.

Scio me nihil scire

jedino što je bad u ovom trenutku je ne ući u ovu dionicu. Za par godina ćemo je prodavati po 800kn klincima nakon što dobiju povrat love od IPO HEP-a [smiley2]

Ljudi su, općenito, nalik na pse koji počnu lajati čim izdaleka začuju

Promet je za te dobre vijesti po meni bio slab. Mnogi su samo čekali priliku za iskrcaj.
I dalje stojim na kupnji … ali na 250.

Baš me zanima kad je plavi kupio[smiley2]

Mislim da u ovom slučaju to nema (tolike) veze sa lošim timingom već da se želi od trezora kupiti još dionica.
Gledaš iz perspektive 100, 200 dionica.
Pazi u blok transakciji na 265 kn-a prođe 20.000 kom. u isto vrijeme čitava prodaja je nekih 5.000 kom.
Objava rezultata nije transparentna ali je ipak to to, a budućnost neka svatko predvidi za sebe.
Mislim došli smo u tu fazu tržišta da moramo raditi predviđanja.

P.S. Imama Varteks i možda sam i pre subjektivan ali podsječa me na jednu stranu dionicu od prije 20-tak godina.

budd:

P.S. Imama Varteks i možda sam i pre subjektivan ali podsječa me na jednu stranu dionicu od prije 20-tak godina.

Koju?

Nema još 3Q. Koje navlačenje. LJudi , pamet u glavu.[smiley10]

E ljudi moji. Tko je kupovao na 270kn? Hm[smiley5]

FALI NAM LIKVIDNOSTI; DAJ ŠTEFEK, NATOČI NAM PO JEDNU

Von Braun:

Nema još 3Q. Koje navlačenje. LJudi , pamet u glavu.[smiley10]

E ljudi moji. Tko je kupovao na 270kn? Hm[smiley5]

ajde ne pricaj gluposti. hoces rec da je VART losa kupnja na 270?

Those who do not remember the past are condemned to repeat it.

ajde ne pricaj gluposti. hoces rec da je VART losa kupnja na 270?

Ja mislim da je ok kupnja, ali me muči zašto nisu objavili izvještaj na ZSE. [smiley11]

New Report

Close