VART (Varteks d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VART (Varteks d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Pozdrav ekipi koja ceka strpljivo.
Poseban pozdrav dragom Tozu.
Eto, napokon da mi i VART krene nakon INGRA i brodara.
Kud ces vise.

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

Black Lord: ” Aha, ja sam gledao pod financijski izvještaji. Ovo u biti i nije fin. izvještaj nego slobodni sastavak. ” Kako će netko zazujati. Trče svi pred rudo.

zujaće oni koji nemaju ovu dionicu jel se dalo fino privredit u par dana

dobit od 450 milja kuna uz povrat od 15 godina znači da ptkm vrijedi 2020 kuna.

I dalje sam ljut! mada to nikome nista ne znaci…ali ne i lud da je rusim…cekat cu.. neki drugi izvjestaj…

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

Izvješće koje je objavljeno na naslovnici elektronskog izdanja Poslovnog, prije nego je objavljeno na stranicama ZSE…..pa to je čista MANIPULACIJA za koju netko treba odgovarati !

Burza je kocka, ma koliko mi šutjeli o tome........

Evo vam priopćenja, vjerovali ili ne,ima ga i na varteks.hr [smiley1]

Ljudi su, općenito, nalik na pse koji počnu lajati čim izdaleka začuju

Varaždinska tekstilna industrija Varteks ostvarila je u prvih devet mjeseci ove godine dobit od 5,2 milijuna kuna, što je četiri puta bolje od rezultata ostvarenog u istom razdoblju 2006. godine, kada je Varteks poslovao s gubitkom od 1,9 milijuna kuna, objavljeno je danas iz te tvrtke.
Kako su dosli do vrijednosti 4x bolje?[smiley9][smiley9][smiley9]

Stara kineska: Pas koji laje, nije dovoljno kuhan!

1,9 X4 =7,6
dakle, 7,6-1,9=5,7

Tako nekako! 🙂
na novinarstvu nema matematike 🙂
samo nesto statistike[smiley2]

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

Osim dobiti sjajno je i što nakon dugo vremena povećavaju prihode, Do sada su pozitivna kretanja bila na rashodovnoj strani. Samo, čini mi se da na ovaj rezultat utječe i prodaja 20000 trezorskih dionica negdje tamo na početku 7 mjeseca po 255 kn.

Lijepi članak sutra u poslovnom.

Nitko nije obratio pozornost na važan dio priopčenja:

” Također, tijekom ove godine intenzivirane su aktivnosti oko preseljenja Varteksa na novu lokaciju. Riječ je projektu, ključnom za daljnje napredovanje kompanije, jer ostanak na sadašnjoj lokaciji nije isplativ za Varteks zbog energetske neučinkovitosti i nemogućnosti implementacije modernijih alata organizacije i upravljanja. Varteks očekuje skoru finalizaciju pregovora sa Gradom obzirom na planiranu dinamiku procesa restrukturiranja kompanije. [color=blue]Na postojećoj lokaciji implementirale bi se nove djelatnosti, s naglaskom na poslovno-komercijalne sadržaje[/color].

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

To je jos upitno!!!!!!!http://www.transfer-biro.hr/7440.aspx

Članovi Županijske skupštine, kao i varaždinski župan Radimir Čačić, podržali su nastojanja Varteksa za potpunu stabilizaciju poslovanja te planove razvoja i preseljenja, pri čemu ih je posebno zanimalo hoće li, s obzirom na planove preseljenje i racionalizaciju, u Varteksu biti novih otpuštanja.
„Varteks će, kao i svaka tvrtka, otpuštati i zapošljavati. No, negativni učinci potencijalnih viškova radne snage mogu se minimalizirati pa otpuštanja ili preraspodjele radnih mjesta ne bi trebali biti pretjerano stresni“, zaključio je predsjednik uprave Varteksa.

naročito je upitno kad se ovo pročita.Gospodo, Čačić i Horvat nisu baš od jučer i to je malo jača ekipa da u svom gradu propusti priliku za sramotno bogaćenje. Na nama je samo se prikrpati u vidu dioničara varaždinskog giganta.

dobit od 450 milja kuna uz povrat od 15 godina znači da ptkm vrijedi 2020 kuna.

Članovi Županijske skupštine, kao i varaždinski župan Radimir Čačić, podržali su nastojanja Varteksa za potpunu stabilizaciju poslovanja te planove razvoja i preseljenja, pri čemu ih je posebno zanimalo hoće li, s obzirom na planove preseljenje i racionalizaciju, u Varteksu biti novih otpuštanja.
„Varteks će, kao i svaka tvrtka, otpuštati i zapošljavati. No, negativni učinci potencijalnih viškova radne snage mogu se minimalizirati pa otpuštanja ili preraspodjele radnih mjesta ne bi trebali biti pretjerano stresni“, zaključio je predsjednik uprave Varteksa.

naročito je upitno kad se ovo pročita.Gospodo, Čačić i Horvat nisu baš od jučer i to je malo jača ekipa da u svom gradu propusti priliku za sramotno bogaćenje. Na nama je samo se prikrpati u vidu dioničara varaždinskog giganta.

Mika, pa ti kopiraš moj portfolio?!
[smiley1]
PTKM, VART…(moje prve 2 dionice)[smiley11]
Jesi možda u DLKV ili ULPL? Joj, sad sam se otkrio[smiley1][smiley1][smiley1]

Neka, živio ti meni!

New Report

Close