Evo teksta iz Poslovnog:
Vaš link
Sonniboy: ” …… i ne izgleda sve tako crno kako izgleda…. bilo kako bilo…politika ili ne, ne može bilo tko samo tako raskinuti ugovor… za to se plaćaju penali, ovakvi ili onakvi.[smiley2] ” ma cijela prica oko Unverzijade je po meni marginalna stvar u odnosu na ono sto Vartkes planira zapocetu uskoro….
ajde sad da te pitam što je to?[smiley2]
Ma iskreno, mene je čudilo da su srbi pristali kupiti naša odijela za Univerzijadu.
Očito im previše smeta angora na goloj koži…. He-he-he-he [smiley2]
Slažem se sa onima koji Varteksov uspijeh ne temelje samo na ovom poslu. Mislim da ih gubitak posla od 100 Eura po odijelu neće uništiti. [smiley11]
Varteks vrijedi mnogo više. Dovoljna je činjenica da su Fimaši unutra.
A Fimina dionica, sto reci…
KAda grune grunut ce sve u 16. (gledajte DKVS, AGMM, sve se stopa).
Nekretnine kao i kod Krasa pa gledajte.
A Fimina dionica, sto reci…
KAda grune grunut ce sve u 16. (gledajte DKVS, AGMM, sve se stopa).
Nekretnine kao i kod Krasa pa gledajte.
pozdrav bluemanu, dugo te nisam vidio da pises. Ovo zadnje si dobro napisao. Ovo je jedna od rijetkih dionica koje ce u par godina narasti baren na x3 na danasnju cijenu. mislim da ovo nije neka raketa, kao sto ti pises, ali je dionica koja će imati stabilan rast u narednim godinama.
izvjesce za 3Q ce biti odlicno, a ne treba zaboraviti da je Koščec za listopad najavio konacan odabir nove lokacije i početak preseljenja…
p.s. i očito sam dobro predvidio da nece VART padati na objavu vijesti u Univerzijadi, vec ce se dogoditi upravo suprotno. vrijeme jeftinog Varteksa je proslo…
Da li bi u slučaju otkazivanja već ugovorenog posla za univerzijadu od srpske strane bilo neke odštete za Varteks? Kako to inače ide u ovakvim situacijama?
Da li bi u slučaju otkazivanja već ugovorenog posla za univerzijadu od srpske strane bilo neke odštete za Varteks? Kako to inače ide u ovakvim situacijama?
takve stvari se tesko istjeraju do kraja sudskim putem.
no, kao sto sam vec i napisao, mislim da je Univerzijada minorna vijestu u usporedbi s vijesti o novoj lokaciji na koju Varteks seli tvornicu i datumu pocetka selidbe. Quark je pred kojih mjesec dana stavio scan jednog clanka iz Varaždinskih vijesti u kojim direktor Košćec najavljuje početak preseljenja za listopad.
Čuli ste udarnu vijest u dnevniku?
Vijest dakako nije nova. Nadam se da nas ovo neće poljuljati, a nakon izvješća samo jedan smjer je moguć.
Varteks bi trebao poslati Baltazaru Jurčiću zahvalu za promicanje izvoznih poslova,učinio je veliki pomak u otvaranju susjednih tržišta.
Nevjerovatna doza sipanja gluposti,jadni naši studenti[smiley16]
Jurcic bude vrhunski premijer,rastjerat ce kompletni kapital.Zivio kastro i milanovic[smiley16].Ak se misli kandidirat za premijera mora pazit sto govori,1 rijec Ive u saboru o novim IPO CO je zrusila a ovaj je jos gorje napravio i za onak tesko stanje firme[smiley5]
Tko je kriv?
http://www.vecernji.hr/home/manager/2933703/index.do
[smiley9][smiley9][smiley9]