vidis, meni je pola mojih savjetodavaca reklo da ce razine cijena na kojima se krece Magma “povuci” sa sobom i Varteks gore.
VART i MGMA su peer group a VART je daleko jeftiniji.
VART i MGMA su peer group a VART je daleko jeftiniji.
jeftiniji da ali peer grupa…daj molim te.
vidis, meni je pola mojih savjetodavaca reklo da ce razine cijena na kojima se krece Magma “povuci” sa sobom i Varteks gore.
pokraj takvih savjetodavaca bih ja bolje pripazio na svoju lovu.varteks može gore ali to sigurno neće imati veze s magmom.
Kad će već više polugodišnje izvješće…? Nije li trebalo već biti objavljeno? Ima tko kakvih informacija? [smiley6]
Loša izvješća obično dolaze zadnja na red.
A koliko čujem opet su zaglibili ko u prvenstvu.
Uvaženi kolega apoksiomen… ako nemate konstruktivnih ideja , molim vas ne zagađujte forum svojim paušalnim opaskama i drugorazurednim komentarima. Time zagušujete one koji žele napisati koji smisleni post.
Hvala na razumijevanju.
A evo i TA… bez imalo navlačenja, po meni dobar tajming za kupnju… iako sam ja nedavno nadokuplivao po 260.
Evo ga… Izgleda dobro
[smiley11]
Meni baš i ne izgleda dobro
Zbog cega kolega budd?
Svi očekivali +, a kad tamo… Naravno, nije tako loše, ali ja sam osobno očekivao minimalnu dobit
Opet gubitak. Dobro u prvenstavu je otišao Kuže. Tko će otići iz ove gubitaške uprave. Nemojte mi više spominjati ove tekstilne gubitaše. Pa na koliko je to bukova 2 ili 3 ???
MOŽE LI GORE !!!!
Jesam rekao da na kraju dolaze najgora izvješća.
Ma lako za ocekivanja…. to su ionako ocekivanja sitnih investitora/spekulanata….
Dobit/gubitak 1H 2006: -5,7 milijuna kuna
Dobit/gubitak 1H 2007: -863 tisuce kuna
Po meni rezultat vrlo sposobe uprave koja zna u kojem smjeru razvijati poslovanje Varteksa…
Svi očekivali +, a kad tamo… Naravno, nije tako loše, ali ja sam osobno očekivao minimalnu dobit
Milja više manje. Dali je -800 tisuća ili +100 tisuća tako svejedno. Samo psihološki učinak.