VART (Varteks d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VART (Varteks d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ma sa svime se ja slažem. samo sam rekao da je sada super vrijeme za izlazak jer je dionica na ATH, i to sam podkrijepio grafom!

Ne morate se toliko bojati takvih izjava….nisu valjda svi plašljivci to pročitali[smiley2][smiley1][smiley2]

Čekam HEP....

biber: ” Paco: ” Još uvijek stignete jako dobro prodati….[smiley11] ” ti si luddd[smiley1] ocemo prodat al na 700kn ” hehe biber, kud ti ode na 700 [smiley2]. možda je to malo previše, ali 400 je već onako realno. i to ja računam s tim već kad se vratim s godišnjeg u 9. mjesecu [smiley2]

ja gledam na rok od gosinu dana

Na žalost uvijek nakon visokog vala ide duboki val. Ja kapitalizirao i pobjegao iz tekstila.

Na žalost uvijek nakon visokog vala ide duboki val.

Ma da? Duboki val,ha? Je li to nešto kao “hladna vrućina”? Nakon ovakvog argumenta u ponedjeljak ću odmah staviti sve na prodaju!

I'd rather have 1% of the effort of 100 men than 100% of my own effort

Vjerujem da je ovo val koji će u sljedećih nekoliko dana narasti u tsunami.
Razlog?
Predstojeći izvještaj.
Tek nakon izvještaja slijedi lagano smirivanje.
Mislio sam sačekati mogući pad idući tjedan te tada nadokupiti no crv mi nije dao mira i zato sam kupio po sadasnjoj cijeni.
Postoji mogučnost da dionica padne idući tjedan, no lako je moguće da ode preko 300 Kn. Kada sam prvi puta ušao u Varteks cilj mi je bio 300 Kn no sada sa razvojem događaja oko ove dionice vjerujem u 400 Kn na kraju godine. Koliko vidim u 400 Kn vjeruje večina a mnogi i debelo preko. Još jedna stvar mi se sviđa a to je odnos kupnja – prodaja. Naravno i ekipa koja drži dionice je fenomenalna, neće prodat za siću.
Ako sam pogriješio šteta, riskirao sam. No nema brige jer Varteks će i dalje sigurno rasti a novac će se brzo povratit i naravno dobro zaraditi.

tako je. prvo fi, onda eventualno spustanje.. nakon dubokog vala, dolazi opet visoki val.. ne?

kako bilo da bilo, podsjecam da se varteks trzi na 1.5 bv, dok magma krece na burzu 5 bv

ne prodajem ispod 400, ocekivano vrijeme cekanja – proljeće 2008

Blago siromašnima duhom...

Lijepi tekst danas o Varteksu u večernjakovom prilogu manager…

http://www.nacional.hr/articles/view/36178/9/

Na glavnoj skupštini Varteksa najavljena je suradnja te tekstilne industrije s modnom dizajnericom Leonardom Boban, suprugom bivšeg nogometaša Zvonimira Bobana. Leonarda Boban dizajnirat će proljetnu mušku i žensku kolekciju odjeće, koja će biti predstavljena na modnoj reviji u listopadu. Ime nove Varteksove dizajnerice nalazit će se na odjeći uz Varteksov brand Di Caprio.

sve je lako kad si mlad :)

Lijepi tekst danas o Varteksu u večernjakovom prilogu manager

vrlo los tekst o cijelom tezistu kapitala u manageru

vrlo los tekst o cijelom tezistu kapitala u manageru

Težištu?

biber: ” vrlo los tekst o cijelom tezistu kapitala u manageru ” Težištu?

trzistu

Mislili ste na tržište,biber? danas radim na albanskim svječicama…

New Report

Close