Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Paco,
Još uvijek stignete jako dobro prodati….[smiley11]
Never argue with an idiot, he'll take you down to his level and beat you with experience.....
Paco: ” Još uvijek stignete jako dobro prodati….[smiley11] ”
Što možda nije tako? Trenutno je dionica na najvišim razinama….
…
[smiley2]
Čekam HEP....
pa i inozemni dug je na najvišim visinama pa mislim da ga baš neće puno toga spriječiti da odleti još više[smiley2]
Never argue with an idiot, he'll take you down to his level and beat you with experience.....
Paco,
ti si luddd[smiley1] ocemo prodat al na 700kn
pa i inozemni dug je na najvišim visinama pa mislim da ga baš neće puno toga spriječiti da odleti još više[smiley2]
slažem se, ali do kada će tako!?
Čekam HEP....
Paco,
magix: ” pa i inozemni dug je na najvišim visinama pa mislim da ga baš neće puno toga spriječiti da odleti još više[smiley2] ” slažem se, ali do kada će tako!?
Do kraja pa natrag……[smiley2][smiley2]
Svakim padom burze ,sve više ulažem u znanje, iščekivajući onaj dan koji će mi donijeti godine veselja... ;)
Do kraja pa natrag……[smiley2][smiley2]
i tako nekoliko puta….[smiley2][smiley2][smiley2]
Čekam HEP....
Paco,
mmstanic: ” Do kraja pa natrag……[smiley2][smiley2] ” i tako nekoliko puta….[smiley2][smiley2][smiley2]
Varteks je kvalitetna dionica koja ima zašto rasti i rasti će,ali ima i lufta za unutra van sa količinama cca 100-200 komada..
Svakim padom burze ,sve više ulažem u znanje, iščekivajući onaj dan koji će mi donijeti godine veselja... ;)
konačno lova od magme omogućila solidan ulet u vart. dobrodosao ja!
[b][i]Sve je dopušteno u ljubavi i poslu.[/i][/b]
Paco:
”
”
ti si luddd[smiley1] ocemo prodat al na 700kn
hehe biber,
kud ti ode na 700 [smiley2]. možda je to malo previše, ali 400 je već onako realno. i to ja računam s tim već kad se vratim s godišnjeg u 9. mjesecu [smiley2]