A ja? A koliko sam ja samo doprinjela povecanju vrijednosti VARTA?
Bez uvrede kolegice,ali Gazda i ja smo ga pokrenuli,od samog poščetka smo tu…
Sada bez sale. Kao sto sam i prije neki dan napisala, VART je moguce jako jeftino podignuti u ovoj situaciji no problem je sto ce se time zaci u standardni problem brojnih hrvatskih dionica koji glasi: A kome sada vecu kolicinu prodati na postignutoj razini. Toga su svjesni i vecinski vlasnici koji sada nastoje medijskom ofenzivom dovesti one male i srednje ulagace kojima je do sada VART bio izvan ulagackih horizonta. I dobro to rade ali vjerujem da ce se ovih dana (vec sutra?) moci na mahove kupovati i na nizim razinama (nova linija obrane 260?). Naravno, trend je sigurno prema gore!
Anastasia, svakako si doprinjela, a pogtovo je za pohvalu ovaj tvoj post. vrlo realno
Anastasia:
”
A ja? A koliko sam ja samo doprinjela povecanju vrijednosti VARTA?
”
Bez uvrede kolegice,ali Gazda i ja smo ga pokrenuli,od samog poščetka smo tu…
Je, to priznajem. Tu su i Mika i Cayman, a Gazdu sam i nedavno zazivala (ma znam da je tu negdje).
mmstanic: ” Anastasia: ” A ja? A koliko sam ja samo doprinjela povecanju vrijednosti VARTA? ” Bez uvrede kolegice,ali Gazda i ja smo ga pokrenuli,od samog poščetka smo tu… ” Je, to priznajem. Tu su i Mika i Cayman, a Gazdu sam i nedavno zazivala (ma znam da je tu negdje).
Gazda je tu često….
Po ovome je krajnje vrijeme za prodaju…
…..je, zato sam ja danas i prodao blizu 290 kn….[smiley1][smiley2]
Po ovome je krajnje vrijeme za prodaju… …..je, zato sam ja danas i prodao blizu 290 kn….[smiley1][smiley2]
Ja po 288[smiley2]
Mislim da će se mnogi od kolega uskoro morati zapitati da li im je bilo pametno prodavati (osim ako bi se malo igrali day tradera) na ovim razinama …
Ovaj kotač se je gadno zahuktao u zadnje dvije godine … od minusa od 66 milja došlo se je do 8 a ove godine je realno očekivati i pozitivu, počinju pravi veliki projekti vezano na nekretnine (investiranje bar 250.000.000 €) i pravo aktiviranje tržišta u ex-jugi a Mađarska, Bugarska i Rumunjska još nisu ni okrznute kao tržišta a veoma su zanimljive (o ostatku EU da i ne govorim) …
Hebi ga, svi su im se smijali kad su pokušavali zadržati radnike, kad su kusali gubitke … a i nama kad smo kupovali po 50 – 70 kn … Danas su tu gdje jesu a ja sam se zarekao da dionicu ne dam ispod 500 … kako stvari sada stoje morati ću se korigirati ( na više naravno) … i mene su iznenadili … Jedino što me nervira su ovi nagli skokovi … više volim polako i na duge staze ali da je stalno up …[smiley11]
Mislim da će se mnogi od kolega uskoro morati zapitati da li im je bilo pametno prodavati (osim ako bi se malo igrali day tradera) na ovim razinama … Ovaj kotač se je gadno zahuktao u zadnje dvije godine … od minusa od 66 milja došlo se je do 8 a ove godine je realno očekivati i pozitivu, počinju pravi veliki projekti vezano na nekretnine (investiranje bar 250.000.000 €) i pravo aktiviranje tržišta u ex-jugi a Mađarska, Bugarska i Rumunjska još nisu ni okrznute kao tržišta a veoma su zanimljive (o ostatku EU da i ne govorim) … Hebi ga, svi su im se smijali kad su pokušavali zadržati radnike, kad su kusali gubitke … a i nama kad smo kupovali po 50 – 70 kn … Danas su tu gdje jesu a ja sam se zarekao da dionicu ne dam ispod 500 … kako stvari sada stoje morati ću se korigirati ( na više naravno) … i mene su iznenadili … Jedino što me nervira su ovi nagli skokovi … više volim polako i na duge staze ali da je stalno up …[smiley11]
potpisujem kolega……unutra sam od 140…. i ne interesira me kapitaliziranje dobiti na ovim razinama…pa tek smo krenuli….
18 INTERVJU
Zoran Košćec, predsjednik Uprave Varteksa
[[center]b]Krećemo u osvajanje indijskog tržišta[/b][/center]
—————————————
novi broj Lidera
Lider br. 94
• Bili ste nedavno u Kini i Indiji. Kakav je rezultat?
– Išli smo pogledati što se događa na tim tržištima, a ostvarili smo mnogo korisnih kontakata i pronašli vrlo kvalitetnog partnera. Plan nam je u sljedećih par mjeseci otvoriti tvrtku u Indiji i svojim brendovima probiti indijsko tržište. Nakon kontakata koje smo ostvarili, definitivno smo uvjereni da tamo ima posla za Varteks.
Lider br.94