VART (Varteks d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VART (Varteks d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Cudi me da nitko nije prokomentirao vrijednost zemljista u centru Varazdina Radi se o 220 000 cetvornih metara.[smiley2]

napokon da nema “drhtavih rucica”… svaka cast da nitko ne popusta na prodaji… samo tako!!

“Please, God, Just One More Bubble.”

blueman:

Fond je ovim upisom dobio oko 22,000 dionica i to ce sigurno ici radnicima. To nije uopce losa vijest jer to nije niti 5 mil. kn i pojede se u jednom danu. ”

374.948kom iliti 74,989.600kn

Tocn, zasto mi onda SDA drukcije javlja????

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

Krivulja zakljucnih cijena vrišti iznad gornjeg Bollingera, a RSI je skoro 74. Mozda je ovo malo prebrz rast.

ANASTASIA JE OTISLA!

zato sam i prodao 50 komada na 288,95kn hihihi

zato sam i prodao 50 komada na 288,95kn hihihi

Je, obogatit ce se sa tih 50 komada
[smiley2]

ANASTASIA JE OTISLA!

Sada bez sale. Kao sto sam i prije neki dan napisala, VART je moguce jako jeftino podignuti u ovoj situaciji no problem je sto ce se time zaci u standardni problem brojnih hrvatskih dionica koji glasi: A kome sada vecu kolicinu prodati na postignutoj razini. Toga su svjesni i vecinski vlasnici koji sada nastoje medijskom ofenzivom dovesti one male i srednje ulagace kojima je do sada VART bio izvan ulagackih horizonta. I dobro to rade ali vjerujem da ce se ovih dana (vec sutra?) moci na mahove kupovati i na nizim razinama (nova linija obrane 260?). Naravno, trend je sigurno prema gore!

ANASTASIA JE OTISLA!

Kad je dionica na malom prometu dogurala do 288 kn, odjedanput je počela masovna rasprodaja od onih koji su prije toga na sav glas izdašno hvalili dionicu………kapitaliziranje dobiti od 10 % ……..!?

Burza je kocka, ma koliko mi šutjeli o tome........

Kad je dionica na malom prometu dogurala do 288 kn, odjedanput je počela masovna rasprodaja od onih koji su prije toga na sav glas izdašno hvalili dionicu………kapitaliziranje dobiti od 10 % ……..!?

luki, veselim se svakom tvom upisu na ovoj temi… [smiley2]

[color=blue][b]Ferengi Rule of acqusition #37: Ask not what your profits can do for you, but what you can do for your profits.[/b][/color]

kakva masovna rasprodaja??
nakon mog naloga od 288,95kn, prodano je svega 327 komada ( ~90.000kn ) i to po prosjecnoj cijeni iznad 285,00kn.

luki, veselim se svakom tvom upisu na ovoj temi… [smiley2]

Da,otkad je on počeo pisati o Varteksu, cijena je otišla najmanje 60% gore. Svaka čast, Luki,majstore!!!

I'd rather have 1% of the effort of 100 men than 100% of my own effort

A ja? A koliko sam ja samo doprinjela povecanju vrijednosti VARTA?

ANASTASIA JE OTISLA!

New Report

Close