Nisam siguran koliko je opravdano radovat se tako velikom rastu unazad 2-3 dana na tako malom prometu…!?
Ne znači da sam u pravu…..
Cijena dionice više nego upeterostručena
Budući da je cijena Varteksove dionice u vašem mandatu znatno narasla, a tržište je ove godine osobito živnulo, što bi je moglo dodatno potaknuti?
Od početka 2005. godine do danas cijena dionica više je nego upeterostručena. Rast cijene dionice reakcija je tržišta kapitala na Varteksove poslovne rezultate koji su iz kvartala u kvartal sve bolji. Našim planovima i aktivnostima želimo i dalje zadržati takav poslovni trend i vjerujemo da će tržište kapitala na to i dalje reagirati na isti način.
Zanimljiva je i prva od tri tranše komercijalnih zapisa preko Zagrebačke burze.
Da, tranša ima jednogodišnje dospijeće, a dio je 100 milijuna kuna vrijednog programa izdavanja komercijalnih zapisa. Sredstva od prodaje zapisa Varteks će koristiti za uređenje prodajnih objekata, pripremu sezone i druge aktivnosti usmjerene na razvoj kompanije.
Nisam siguran koliko je opravdano radovat se tako velikom rastu unazad 2-3 dana na tako malom prometu…!? Ne znači da sam u pravu…..
mislim da nisi u pravu, posložile su se lijepe kockice…no naravno, tko zna…burza je burza [smiley2]
Jako isplativo ulaganje od početka ove godine…. na sadašnjoj cijeni +95,7%, još da sam ga kupio kad je trebalo….
Evo i pregleda trgovanja od početka godine…, a tek sada ulazi u sveopći fokus ulagaća….
Al je upeklo…[smiley2]
http://www.poslovni.hr/48648.aspx
Intervju sa Košćecom u današnjem Poslovnom…
Kad po ljeti dionica ovako raste što će tek biti na jesen