VART (Varteks d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VART (Varteks d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

dakle da sumiramo novi book je 230 KN !!!!! a NE 190kn…da ne bi uplasili plašljivce 🙂 nema zime…

…..zime sigurno nema, ali zato ima ljeta i korekcije…..i nemojte sad drukat ljude na kupnju i to još dionice kojoj se bv smanjio….kupovaće se to još po 200 kunića…..[smiley1][smiley2]

Burza je kocka, ma koliko mi šutjeli o tome........

dakle da sumiramo novi book je 230 KN !!!!! a NE 190kn…da ne bi uplasili plašljivce 🙂 nema zime… …..zime sigurno nema, ali zato ima ljeta i korekcije…..i nemojte sad drukat ljude na kupnju i to još dionice kojoj se bv smanjio….kupovaće se to još po 200 kunića…..[smiley1][smiley2]

BV se smanjio za par kuna. Ne zbog lossa vec zbog 15 novih prodavaonica u Srbiji.
Ako je tebi to lose, onda neznam iz kojeg svemira dolazis.

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

Ne treba zaboraviti da su Košćeci podebljavali na 230 kuna. Kupnja na 200 kuna tko ne bi. Jeste li primijetili da to on priča već 2 mjeseca a cijena ne mrda ispod 230, čudno, Košćeci??
Tip nema pojma, obit ćemu i to skoro.

Joj, Mauriciji, i ti tu u ovo kasno doba…
Na dionice ide lock-up to je sigurno.
Vart ima sada sluzbeno nove nekretnine u Srbiji kojima deblja prodaju.
Meni pase…

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

Ne treba zaboraviti da su Košćeci podebljavali na 230 kuna. Kupnja na 200 kuna tko ne bi. Jeste li primijetili da to on priča već 2 mjeseca a cijena ne mrda ispod 230, čudno, Košćeci?? Tip nema pojma, obit ćemu i to skoro.

Jel bi mi mogao dati datum kada su Košćeci kupovali jer imam bazu top10 od zadnjih nekoliko mjeseci i ja to ne vidim. Možda sam nešto zaboravio povući…
hvala

All shipping lanes lead to China.

VARTEKS D.D. VARAŽDIN/REDOVNA VART-R-1

Vlasnik računa Stanje [%] Vrsta računa
1. FIMA VALIDUS D.D. 338.070 21,87 Osnovni račun
2. VARTEKS D.D. VARAŽDIN 294.097 19,02 Osnovni račun
3. PBZ D.D. 235.801 15,25 Skrb. račun
4. IGREC STJEPAN 134.944 8,73 Osnovni račun
5. RAIFFEISENBANK AUSTRIA D.D. ZAGREB 40.000 2,59 Skrb. račun
6. KOŠĆEC ZORAN 32.368 2,09 Osnovni račun
7. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 32.187 2,08 Skrb. račun
8. RAIFFEISENBANK AUSTRIA D.D. ZAGREB 26.857 1,74 Skrb. račun
9. KOŠĆEC VLADIMIR 25.835 1,67 Osnovni račun
10. KOŠČEC DRAŽEN 25.635 1,66 Osnovni račun
Ukupno: 76,71

7. pali sa 6. mjesta… prodali 244 komada

“Please, God, Just One More Bubble.”

evo nešto…

Čekam HEP....

evo nešto…

I što bi zaključili prema ovome?

Hell is Empty and all the Devils are Here

Paco: ” evo nešto… ” I što bi zaključili prema ovome?

meni se cini da bi cijena mogla ili pasti ili rasti… jesam u pravu?…. a mozda ostane ista

“Please, God, Just One More Bubble.”

Sigurno ste u pravu kolega

Pa moglo bi i gore i dole…

S obzirom da se bollinger približava doljnjoj granici, trebalo bi gore, ali i raspon je mali…htio sam samo komentar/razmišljenje

Čekam HEP....

Kako netko lijepo skuplja ovdje na 235 već neko vrijeme. Postavi se na ovu cijenu i dečki mu lupaju paketiće od 30ak komada svako malo. Ozbiljnija prodaja je tek preko 260. U ovoj sveopćoj korekcija, naša uzdanica se i više nego dobro drži i još uvijek nije anticipirala vijesti o budućim (a već dobivenim) poslovima, da ne govorim poslovnim prostorima

New Report

Close