I na kraju kjasičan scenarij NA SILU rušenja cijene s gubitkom. Klasika. Čak je i prosječna debelo veća nego završna. U ponedjeljak ćemo dogurati do 270, pa će netko na silu prodati po 252 opet i tako do imendana
I na kraju kjasičan scenarij NA SILU rušenja cijene s gubitkom. Klasika. Čak je i prosječna debelo veća nego završna. U ponedjeljak ćemo dogurati do 270, pa će netko na silu prodati po 252 opet i tako do imendana
Kako se to na silu srušila cijena !?[smiley1]
Merich je stopao, kaze da je prodao danas.
MA nitko ne stopa vec se moglo dobro daytradeat Vartexom, kupis malo po 237 pa sad prodas po 250. Vecina naloga na prodaji danas je bila takva, mislim.
Nema straha, ovo je sporovozni brod koji lijepo i pravo vozi. NAjbolje je kolega Toz opisao. malo gore, amlo dole i lagano gore u globalu..
P.S. Cim luki nesto kaze na temu VArt ode gore. Prije sam mislio da je slucajno, ali sada….
Twilight Zone
na drugi način napisano:
UGOVOR Varteks sponzor i dobavljač Univerzijade Beograd
Varteks preuzima 1. maj iz Pirota?!
Vaš link
Varteks – holding
U Hrvatskoj pak Varteks polako mijenja fizionomiju i postaje holding u kojem će središnji biznis biti modni i tekstilni, no prenamjenom sadašnje lokacije
Varteks ulazi u trgovački posao i biznis s nekretninama.
Uz ograde da se radi o večernjem, pa su krive interpretacije moguće.
Varteks ulazi u trgovački posao i biznis s nekretninama. [/i] Uz ograde da se radi o večernjem, pa su krive interpretacije moguće.
Nisu krive interpretacije, o tome se već dugo priča, istina.
ajde, drago mi je čuti.
kakva su očekivanja od drugog kvartala?
ajde, drago mi je čuti. kakva su očekivanja od drugog kvartala?
Ha…
TunaSalad:
”
”
Ha…
[smiley2][smiley2][smiley2]
fina dobit, ništa drugo.
Tako da se na silu prodaje
Da može na silu prodavati al mu se ja zainatim i povućem veći dio sredstava neće imati što više prodavati,i moći će sanjati o dejtrejdanju na 240-250. Naravno pod uvjetom da se neradi o ovima iz top-a koji imaju po 80000komada.