VART (Varteks d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VART (Varteks d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ovo gore sam se dakako nasalio… da vidimo sto se dogadja s ovom uspavanom ljepoticom…. MACD najnize u zadnjih 5 mjeseci, RSI=30 najnize u zadnjih 5 mjeseci… skoro diramo donji bollinger, prvi put u zadnjih 6 mjeseci mnogi su kupovali zadnjih 5 mjeseci, ukljucujuci i fondove i manje dionicare… svi ocekujemo daljnji rast zar ne? kada, ako ne sad? nije li vrijeme za promjenu trenda? sto misle ostali?

vrlo dobar graf i pogođen tajming… upada u oči da su se sada suzile boolingerove linije isto kao i tri prethodna puta…

Scio me nihil scire

http://www.poslovni.hr/44973.aspx

Varteks će obući 50.000 sportaša na Univerzijadi u Beogradu 2009.
Varteks je pobijedio slovenske i talijanske tvrtke u borbi za posao vrijedan 5 milijuna eura, koji uključuje i odjeću za 14.000 volontera

Varteks je, podsjetimo, u postupku kompletnog povrata imovine koju ima u Srbiji što će biti dodatni impuls za najavljeno ekspandiranje u Srbiji.

Tome u prilog govori što će u sljedeće dvije godine za proizvodni i administrativni dio te za nove poslovne sadržaje tvrtka Varteks angažirati pola milijuna četvornih metara.

Hell is Empty and all the Devils are Here

Vidim da ste instantno reagirali na ovo[smiley2][smiley2]

Ja izađoh a vjerujem da će mi biti krivo.[smiley11]

jedino me brine tko je odlučio prodavati i zašto[smiley5]

Čekam HEP....

budd:

Prodaja je vrlo tanana, skoro da je i nema ispod blokade.. A prodavali su oni koji neznaju što se sprema

Ja izađoh a vjerujem da će mi biti krivo.[smiley11]

nemojte brinuti kolega….biti će još prilike za dokup…ne srljajte kao guske u maglu samo zato što je cijena išla gore 1. puta u 15 dana [smiley11]

Čekam HEP....

Paco:

budd:

Prodaja je vrlo tanana, skoro da je i nema ispod blokade.. A prodavali su oni koji neznaju što se sprema

Sve to stoji samo što se dionica necjeni (do nedavno uvijek je bila u rangu DDJH a pogledaj gdje je sad DDJH). Đabe dobri rezultati da imam još što osim ovih par komada vjerojatno bi isto ko i silvester….a ovako svejedno…..

254,99 39 13:35:57
254,98 37 13:35:57
254,97 72 13:35:57
250,00 200 13:35:57
250,00 5 13:35:57
249,99 20 13:35:57

Sve što se ponudi se odmah i pobere. Zanimljivo je kako se pokušava spustiti na silu cijena. Prvi na prodaji je na 254 kn i onda se netko postavi na 243, zamislite. Svaka čast, pokušavam i dalje ovakve poteze shvatiti

Hehe, malo se zeznuo kod zadavanja naloga, htio je 253 napisati…[smiley2][smiley2]

Hehe, malo se zeznuo kod zadavanja naloga, htio je 253 napisati…[smiley2][smiley2]

ili pokusava spustiti prodaju da jeftinije uđe [smiley1][smiley2]

[color=black][/color]

Danas je malo letargičan dan, ljudi stare godišnje iskoristili, pa nema gužve. Inače bismo bili u blokadi sigurno

New Report

Close