Jeste vidjeli Beti iz Metlike u varteksovom lokalu u Radićevoj? Kad će oni počet radit tako lijepe krpice?
Varteks postaje dobavljač Univerzijade Beograd
Varteks postaje ekskluzivni dobavljač službene odjeće i obuće za sve sudionike-sportaše, članove organizacijskog komiteta i sve službene osobe Univerzijade Beograd
Jučer je u Sava centru u Beogradu održano potpisivanje ugovora o poslovnoj suradnji Varteksa i Univerzijade Beograd 2009., kojim Varteks postaje ekskluzivni dobavljač službene odjeće i obuće za sve sudionike-sportaše, članove organizacijskog komiteta i sve službene osobe Univerzijade koja će se održati od 01. do 12. srpnja 2009. godine u Beogradu. Također, Varteks će biti i ekskluzivni dobavljač službene odjeće i obuće za sportaše i članove delegacije Srbije koji će sudjelovati u igrama studenata na Univerzijadi u Bangkoku, od 08. do 18. kolovoza 2007. godine.
Ugovor su potpisali predsjednik uprave Varteksa d.d Zoran Košćec i generalni direktor Univerzijade Beograd 2009. d.o.o., Siniša Jasnić.
Dionica Varteksa je jučer na Zagrebačkoj burzi bilježila zadnju cijenu od 237 kuna.
Izvor: poslovni dnevnik
Ovo s Univerzijadom je već stara priča …. no vidjet ćemo koliko je bila uračunata u cijenu ….
Košćec: U postupku smo kompletnog povrata imovine u Srbiji
“Posebnih sporova nema, u postupku smo upisa imovine, otvaramo nova maloprodajna mjesta u Srbiji, imamo tvrtku u Beogradu sve vrijeme, normalno poslujemo, širimo se i jačamo”, rekao je predsjednik Uprave varaždinskog Varteksa Zoran Košćec u izjavi za Business.hr.
Dodao je da je Varteks u Srbiji imao mrežu od tridesetak prodajnih objekata, najviše u Beogradu.
“Dovršavamo taj proces, ali nema nekih posebnih problema glede tih objekata. Upisali smo ih nekoliko. Sad smo u postupku kompletnog povrata te imovine, ali paralelno otvaramo i nove dućane”, rekao je on.
Izvor: business.hr
Ma kod ove dionice treba samo produljiti vremenski horizont i ipak malo smanjiti ocekivanja (npr. na oko 300 kn) i biti miran.
Ima li nešto novo, ili pjevamo uvijek istu pjesmu dok ne upali?
Uvjek isti stih: ” nemoj da brigaš, brigaš, život se stara, dok ima Fime bit’ će i para …”
Pogledajte prije tri godine i pogledajte danas … a kad pogledate opet za tri godine bit’ će vam jasno da ste uložili u najbolji mirovinski fond koji postoji … mislim – sa najboljim prinosom …
Jer u Beogradu i Srbiji događa se jako dobra poslovna priča”, ocijenio je Košćec.
[smiley2][smiley2]
Varteks postaje dobavljač Univerzijade Beograd
Varteks postaje ekskluzivni dobavljač službene odjeće i obuće za sve sudionike-sportaše, članove organizacijskog komiteta i sve službene osobe Univerzijade Beograd
Jučer je u Sava centru u Beogradu održano potpisivanje ugovora o poslovnoj suradnji Varteksa i Univerzijade Beograd 2009., kojim Varteks postaje ekskluzivni dobavljač službene odjeće i obuće za sve sudionike-sportaše, članove organizacijskog komiteta i sve službene osobe Univerzijade koja će se održati od 01. do 12. srpnja 2009. godine u Beogradu. Također, Varteks će biti i ekskluzivni dobavljač službene odjeće i obuće za sportaše i članove delegacije Srbije koji će sudjelovati u igrama studenata na Univerzijadi u Bangkoku, od 08. do 18. kolovoza 2007. godine.
Ugovor su potpisali predsjednik uprave Varteksa d.d Zoran Košćec i generalni direktor Univerzijade Beograd 2009. d.o.o., Siniša Jasnić.
Dionica Varteksa je jučer na Zagrebačkoj burzi bilježila zadnju cijenu od 237 kuna.
Izvor: poslovni dnevnik
De vi meni recite, koliko će se na tome uopće zaradit ili će to nešto koštat Varteks?
Kad je sport u pitanju, 90% opreme i odjeće se u svijetu ne plaća, nego “šnajderske” firme plaćaju da se nosi njhova odjeća, to je reklama.
Stvarno ne znam, ako netko zna koja je lova u pitanju, molim da mi kaže.
A o prostorima… o tom potom. Ima jedna jaka beogradska trvtka, koja već godinama traži svoje prostore koje je imala po Hrvatskoj, pa će ih dobit znaš kad… (nema veze sad s onim žućom Trkuljom što traži neke silne milijarde).
De vi meni recite, koliko će se na tome uopće zaradit ili će to nešto koštat Varteks?
Kad je sport u pitanju, 90% opreme i odjeće se u svijetu ne plaća, nego “šnajderske” firme plaćaju da se nosi njhova odjeća, to je reklama.
Stvarno ne znam, ako netko zna koja je lova u pitanju, molim da mi kaže.
Ovo bi i mene zanimalo, kolika je vrijednost potpisanog ugovora?
SLK: ” De vi meni recite, koliko će se na tome uopće zaradit ili će to nešto koštat Varteks? Kad je sport u pitanju, 90% opreme i odjeće se u svijetu ne plaća, nego “šnajderske” firme plaćaju da se nosi njhova odjeća, to je reklama. Stvarno ne znam, ako netko zna koja je lova u pitanju, molim da mi kaže. ” Ovo bi i mene zanimalo, kolika je vrijednost potpisanog ugovora?
Mislim da se posao može usporediti sa Univerzijadom u Zagrebu … poanta je da: ”Varteks postaje ekskluzivni dobavljač službene odjeće i obuće za sve sudionike-sportaše, članove organizacijskog komiteta i sve službene osobe Univerzijade Beograd” … Dakle, njihova država u biti plaća odjeću i obuću kako je to bilo i u Zagrebu i kako će biti uvijek jer to nije svjetsko prvenstvo u nogometu da se sponzori ”trgaju” … po meni …bar 8000 osoba – sudaca, hostesa, onih kaj plešu na otvaranju i zatvaranju, sportaša … iako poznajući ”braću” to bi moglo biti i 15 000 ljudi … mislim da je čak Varteks kupio i novi program – Lectru (u biti najnoviju verziju – staru su već imali) koja bitno ubrzava tzv. šivanje po mjeri jer većina sportaša je izvan ”gabarita” …
Hebi ga, opet su nam Srbi pokazali da su nepredvidljivi … a mislim da je takva situacija i sa nekretninama … čovjek se čisto začudi kako su im sređene gruntovnice i katastri … ovi naši su teška aljkavoća za njih … Možda je sve ovo nekakvo šminkanje prema Europi i možda je Varteks pokusni kunić ali ako to i je tako – dobro im ide …
tihomir: ” Ima li nešto novo, ili pjevamo uvijek istu pjesmu dok ne upali? ” Uvjek isti stih: ” nemoj da brigaš, brigaš, život se stara, dok ima Fime bit’ će i para …” Pogledajte prije tri godine i pogledajte danas … a kad pogledate opet za tri godine bit’ će vam jasno da ste uložili u najbolji mirovinski fond koji postoji … mislim – sa najboljim prinosom …
prijatelj tihomir je već mogao naučiti iz nekih postova na ovoj temi kakav je smjer kretanja cijene varteksa. Ovdje netreba biti ni puno pametan nego samo pratiti par pisača i sve će mu biti jasno.
inače prijatelj srednjaci je do sad uvijek pisao korektno tako bi možda trebali prestati razlozi za moderiranje. piše već pet mjeseci, a do sada nisam primjetio niti jedan post koji bi odudarao od granica pristojnosti.