VART (Varteks d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VART (Varteks d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Jeste vidjeli Beti iz Metlike u varteksovom lokalu u Radićevoj? Kad će oni počet radit tako lijepe krpice?

Varteks postaje dobavljač Univerzijade Beograd
Varteks postaje ekskluzivni dobavljač službene odjeće i obuće za sve sudionike-sportaše, članove organizacijskog komiteta i sve službene osobe Univerzijade Beograd
Jučer je u Sava centru u Beogradu održano potpisivanje ugovora o poslovnoj suradnji Varteksa i Univerzijade Beograd 2009., kojim Varteks postaje ekskluzivni dobavljač službene odjeće i obuće za sve sudionike-sportaše, članove organizacijskog komiteta i sve službene osobe Univerzijade koja će se održati od 01. do 12. srpnja 2009. godine u Beogradu. Također, Varteks će biti i ekskluzivni dobavljač službene odjeće i obuće za sportaše i članove delegacije Srbije koji će sudjelovati u igrama studenata na Univerzijadi u Bangkoku, od 08. do 18. kolovoza 2007. godine.
Ugovor su potpisali predsjednik uprave Varteksa d.d Zoran Košćec i generalni direktor Univerzijade Beograd 2009. d.o.o., Siniša Jasnić.
Dionica Varteksa je jučer na Zagrebačkoj burzi bilježila zadnju cijenu od 237 kuna.
Izvor: poslovni dnevnik

"If you don't know jewelry, know the jeweler." - Warren E. Buffett

Ovo s Univerzijadom je već stara priča …. no vidjet ćemo koliko je bila uračunata u cijenu ….

sve je lako kad si mlad :)

Košćec: U postupku smo kompletnog povrata imovine u Srbiji

“Posebnih sporova nema, u postupku smo upisa imovine, otvaramo nova maloprodajna mjesta u Srbiji, imamo tvrtku u Beogradu sve vrijeme, normalno poslujemo, širimo se i jačamo”, rekao je predsjednik Uprave varaždinskog Varteksa Zoran Košćec u izjavi za Business.hr.

Dodao je da je Varteks u Srbiji imao mrežu od tridesetak prodajnih objekata, najviše u Beogradu.

“Dovršavamo taj proces, ali nema nekih posebnih problema glede tih objekata. Upisali smo ih nekoliko. Sad smo u postupku kompletnog povrata te imovine, ali paralelno otvaramo i nove dućane”, rekao je on.

Izvor: business.hr

"If you don't know jewelry, know the jeweler." - Warren E. Buffett

Ma kod ove dionice treba samo produljiti vremenski horizont i ipak malo smanjiti ocekivanja (npr. na oko 300 kn) i biti miran.

ANASTASIA JE OTISLA!

Ima li nešto novo, ili pjevamo uvijek istu pjesmu dok ne upali?

Uvjek isti stih: ” nemoj da brigaš, brigaš, život se stara, dok ima Fime bit’ će i para …”
Pogledajte prije tri godine i pogledajte danas … a kad pogledate opet za tri godine bit’ će vam jasno da ste uložili u najbolji mirovinski fond koji postoji … mislim – sa najboljim prinosom …

Imam ruku k'o Alija Sirotanović; sitna lova mi samo klizi kroz prste, a do velike ne mogu ...

Jer u Beogradu i Srbiji događa se jako dobra poslovna priča”, ocijenio je Košćec.
[smiley2][smiley2]

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

Varteks postaje dobavljač Univerzijade Beograd
Varteks postaje ekskluzivni dobavljač službene odjeće i obuće za sve sudionike-sportaše, članove organizacijskog komiteta i sve službene osobe Univerzijade Beograd
Jučer je u Sava centru u Beogradu održano potpisivanje ugovora o poslovnoj suradnji Varteksa i Univerzijade Beograd 2009., kojim Varteks postaje ekskluzivni dobavljač službene odjeće i obuće za sve sudionike-sportaše, članove organizacijskog komiteta i sve službene osobe Univerzijade koja će se održati od 01. do 12. srpnja 2009. godine u Beogradu. Također, Varteks će biti i ekskluzivni dobavljač službene odjeće i obuće za sportaše i članove delegacije Srbije koji će sudjelovati u igrama studenata na Univerzijadi u Bangkoku, od 08. do 18. kolovoza 2007. godine.
Ugovor su potpisali predsjednik uprave Varteksa d.d Zoran Košćec i generalni direktor Univerzijade Beograd 2009. d.o.o., Siniša Jasnić.
Dionica Varteksa je jučer na Zagrebačkoj burzi bilježila zadnju cijenu od 237 kuna.
Izvor: poslovni dnevnik

De vi meni recite, koliko će se na tome uopće zaradit ili će to nešto koštat Varteks?
Kad je sport u pitanju, 90% opreme i odjeće se u svijetu ne plaća, nego “šnajderske” firme plaćaju da se nosi njhova odjeća, to je reklama.
Stvarno ne znam, ako netko zna koja je lova u pitanju, molim da mi kaže.

A o prostorima… o tom potom. Ima jedna jaka beogradska trvtka, koja već godinama traži svoje prostore koje je imala po Hrvatskoj, pa će ih dobit znaš kad… (nema veze sad s onim žućom Trkuljom što traži neke silne milijarde).

No respect

Ma ne trebaš se bojati za VART, uostalom TKPR je porastao, u zadnja 2 dana, 17%.

De vi meni recite, koliko će se na tome uopće zaradit ili će to nešto koštat Varteks?
Kad je sport u pitanju, 90% opreme i odjeće se u svijetu ne plaća, nego “šnajderske” firme plaćaju da se nosi njhova odjeća, to je reklama.
Stvarno ne znam, ako netko zna koja je lova u pitanju, molim da mi kaže.

Ovo bi i mene zanimalo, kolika je vrijednost potpisanog ugovora?

SLK: ” De vi meni recite, koliko će se na tome uopće zaradit ili će to nešto koštat Varteks? Kad je sport u pitanju, 90% opreme i odjeće se u svijetu ne plaća, nego “šnajderske” firme plaćaju da se nosi njhova odjeća, to je reklama. Stvarno ne znam, ako netko zna koja je lova u pitanju, molim da mi kaže. ” Ovo bi i mene zanimalo, kolika je vrijednost potpisanog ugovora?

Mislim da se posao može usporediti sa Univerzijadom u Zagrebu … poanta je da: ”Varteks postaje ekskluzivni dobavljač službene odjeće i obuće za sve sudionike-sportaše, članove organizacijskog komiteta i sve službene osobe Univerzijade Beograd” … Dakle, njihova država u biti plaća odjeću i obuću kako je to bilo i u Zagrebu i kako će biti uvijek jer to nije svjetsko prvenstvo u nogometu da se sponzori ”trgaju” … po meni …bar 8000 osoba – sudaca, hostesa, onih kaj plešu na otvaranju i zatvaranju, sportaša … iako poznajući ”braću” to bi moglo biti i 15 000 ljudi … mislim da je čak Varteks kupio i novi program – Lectru (u biti najnoviju verziju – staru su već imali) koja bitno ubrzava tzv. šivanje po mjeri jer većina sportaša je izvan ”gabarita” …
Hebi ga, opet su nam Srbi pokazali da su nepredvidljivi … a mislim da je takva situacija i sa nekretninama … čovjek se čisto začudi kako su im sređene gruntovnice i katastri … ovi naši su teška aljkavoća za njih … Možda je sve ovo nekakvo šminkanje prema Europi i možda je Varteks pokusni kunić ali ako to i je tako – dobro im ide …

Imam ruku k'o Alija Sirotanović; sitna lova mi samo klizi kroz prste, a do velike ne mogu ...

tihomir: ” Ima li nešto novo, ili pjevamo uvijek istu pjesmu dok ne upali? ” Uvjek isti stih: ” nemoj da brigaš, brigaš, život se stara, dok ima Fime bit’ će i para …” Pogledajte prije tri godine i pogledajte danas … a kad pogledate opet za tri godine bit’ će vam jasno da ste uložili u najbolji mirovinski fond koji postoji … mislim – sa najboljim prinosom …

prijatelj tihomir je već mogao naučiti iz nekih postova na ovoj temi kakav je smjer kretanja cijene varteksa. Ovdje netreba biti ni puno pametan nego samo pratiti par pisača i sve će mu biti jasno.

inače prijatelj srednjaci je do sad uvijek pisao korektno tako bi možda trebali prestati razlozi za moderiranje. piše već pet mjeseci, a do sada nisam primjetio niti jedan post koji bi odudarao od granica pristojnosti.

dobit od 450 milja kuna uz povrat od 15 godina znači da ptkm vrijedi 2020 kuna.

New Report

Close