VART (Varteks d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VART (Varteks d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

eto vidiš ja to radim na fin način… al ak nam se javi kolega bond… e onda znamo nagrbusili smo zicer…[smiley2]

Scio me nihil scire

evo ga….nevjerojatno….sad možemo konačno up i to na dobrom prometu od bar 500 tisuća….[smiley2]

Scio me nihil scire

Zadnja 237 kn…hm…..[smiley1][smiley2]

Na velikim prometima pada,ovo mi se uopće ne sviđa….bitno da se Varteks spremio za Univerzijadu u Beogradu 2009.

Svakim padom burze ,sve više ulažem u znanje, iščekivajući onaj dan koji će mi donijeti godine veselja... ;)

Stvarno, biće Univerzijada u BG 2009….. i Varteks

http://www.universiade-belgrade2009.org/sr/Media/news.php?id=123

Stvarno, biće Univerzijada u BG 2009….. i Varteks http://www.universiade-belgrade2009.org/sr/Media/news.php?id=123

A što si mislio da serem bez veze? Nemam razloga.

Svakim padom burze ,sve više ulažem u znanje, iščekivajući onaj dan koji će mi donijeti godine veselja... ;)

Meni je zanimljivo onako sa strane pratit, kako se odjednom stvori neka dionica, i danima se samo o njoj trubi, ne silazi sa prve stranice tema. Svi ulaze, fešta, dernek, veselje, urlanje, vijesti, bit će ovo, bit će ono…. I onda – cak! Samo jedan dan glasniji forumaši ušute…….. ostala siročad čeka njih šta će reći……… novci im stoje……… i tako dan za danom…. pa tjedan, dva…. i krene panika sirotih malih napuštenih ulagačića koji se počnu za slamčice hvatat i tješit……. i slati PP velikanima foruma: joj, pa šta je bilo, šmrc…. Dalje neću. Nisam inače takav tip, ali ovo se evo, počinje pojavljivati na sve više tema u posljednje vrijeme. [smiley11]

Vrlo zanimljiva pojava koju sam i ja primjetio… Vjerujem da bar 20% ulagača kupuje dionice isključivo na temelju onog što pročita na forumu.

I'd rather have 1% of the effort of 100 men than 100% of my own effort

Samo jedan dan glasniji forumaši ušute…….. ostala siročad čeka njih šta će reći……… novci im stoje……… i tako dan za danom…. pa tjedan, dva…. i krene panika sirotih malih napuštenih ulagačića koji se počnu za slamčice hvatat i tješit……. i slati PP velikanima foruma: joj, pa šta je bilo, šmrc….

Vrlo zanimljiva pojava koju sam i ja primjetio… Vjerujem da bar 20% ulagača kupuje dionice isključivo na temelju onog što pročita na forumu.

Oba posta i ja potpisujem no nažalost većina ljudi uopće nema pojma kako burza funkcionira i što im je raditi na njoj… Stoga se riječi gurua s ovog foruma očekuju s velikim iščekivanjem i strepnjom u srdašcima do kpametniji kupuju iz sjene…

AZ mirovinski fond? Hvala, ne! Radije mi dajte sifilis!

Vjerujem da bar 20% ulagača kupuje dionice isključivo na temelju onog što pročita na forumu.

Ja mislim da ih je i blizu 50%..a mislim da je najviše onih koji kupuju jer raste,a prodaju zato jer pada..e tih me kume čak i stah.[smiley10]

TwinSpark: ” Vjerujem da bar 20% ulagača kupuje dionice isključivo na temelju onog što pročita na forumu. ” Ja mislim da ih je i blizu 50%..a mislim da je najviše onih koji kupuju jer raste,a prodaju zato jer pada..e tih me kume čak i stah.[smiley10]

Ti i naprave stampedo čim dionica ne skoči 5% dnevno…

I'd rather have 1% of the effort of 100 men than 100% of my own effort

pored univerzijade očekuju se i daljnje akcije koje će uskoro doprinjeti konsolidiranju poslovanja. Trenutno nije moguće kupiti veće količine dionica, a svaki veći paket na prodaji brzo se uzima.

dobit od 450 milja kuna uz povrat od 15 godina znači da ptkm vrijedi 2020 kuna.

Ima li nešto novo, ili pjevamo uvijek istu pjesmu dok ne upali?

TwinSpark: ” Vjerujem da bar 20% ulagača kupuje dionice isključivo na temelju onog što pročita na forumu. ” Ja mislim da ih je i blizu 50%..a mislim da je najviše onih koji kupuju jer raste,a prodaju zato jer pada..e tih me kume čak i stah.[smiley10]

Je, samo je većina ljudi toliko glupa, da zaborave onaj trenutak kada prvi puta kupe nešto na burzi i reču sami sebi dosta mi je 10%. Kada krene gore i kada su u plusu 25%, 30%, nisu fer sami prema sebi i dalje drže, jer su pohlepni i misle da će tako zauvijek….a u biti nemaju pojma o ničemu. Takve stvari koštaju male dioničare, a to znam jer sam i ja zbog pohlepe bio 1,5 god u minusu….ali čovjek uči svaki dan.[smiley11]

Čekam HEP....

New Report

Close