eto vidiš ja to radim na fin način… al ak nam se javi kolega bond… e onda znamo nagrbusili smo zicer…[smiley2]
evo ga….nevjerojatno….sad možemo konačno up i to na dobrom prometu od bar 500 tisuća….[smiley2]
Zadnja 237 kn…hm…..[smiley1][smiley2]
Na velikim prometima pada,ovo mi se uopće ne sviđa….bitno da se Varteks spremio za Univerzijadu u Beogradu 2009.
Stvarno, biće Univerzijada u BG 2009….. i Varteks
http://www.universiade-belgrade2009.org/sr/Media/news.php?id=123
Stvarno, biće Univerzijada u BG 2009….. i Varteks http://www.universiade-belgrade2009.org/sr/Media/news.php?id=123
A što si mislio da serem bez veze? Nemam razloga.
Meni je zanimljivo onako sa strane pratit, kako se odjednom stvori neka dionica, i danima se samo o njoj trubi, ne silazi sa prve stranice tema. Svi ulaze, fešta, dernek, veselje, urlanje, vijesti, bit će ovo, bit će ono…. I onda – cak! Samo jedan dan glasniji forumaši ušute…….. ostala siročad čeka njih šta će reći……… novci im stoje……… i tako dan za danom…. pa tjedan, dva…. i krene panika sirotih malih napuštenih ulagačića koji se počnu za slamčice hvatat i tješit……. i slati PP velikanima foruma: joj, pa šta je bilo, šmrc…. Dalje neću. Nisam inače takav tip, ali ovo se evo, počinje pojavljivati na sve više tema u posljednje vrijeme. [smiley11]
Vrlo zanimljiva pojava koju sam i ja primjetio… Vjerujem da bar 20% ulagača kupuje dionice isključivo na temelju onog što pročita na forumu.
Samo jedan dan glasniji forumaši ušute…….. ostala siročad čeka njih šta će reći……… novci im stoje……… i tako dan za danom…. pa tjedan, dva…. i krene panika sirotih malih napuštenih ulagačića koji se počnu za slamčice hvatat i tješit……. i slati PP velikanima foruma: joj, pa šta je bilo, šmrc….
Vrlo zanimljiva pojava koju sam i ja primjetio… Vjerujem da bar 20% ulagača kupuje dionice isključivo na temelju onog što pročita na forumu.
Oba posta i ja potpisujem no nažalost većina ljudi uopće nema pojma kako burza funkcionira i što im je raditi na njoj… Stoga se riječi gurua s ovog foruma očekuju s velikim iščekivanjem i strepnjom u srdašcima do kpametniji kupuju iz sjene…
Vjerujem da bar 20% ulagača kupuje dionice isključivo na temelju onog što pročita na forumu.
Ja mislim da ih je i blizu 50%..a mislim da je najviše onih koji kupuju jer raste,a prodaju zato jer pada..e tih me kume čak i stah.[smiley10]
TwinSpark: ” Vjerujem da bar 20% ulagača kupuje dionice isključivo na temelju onog što pročita na forumu. ” Ja mislim da ih je i blizu 50%..a mislim da je najviše onih koji kupuju jer raste,a prodaju zato jer pada..e tih me kume čak i stah.[smiley10]
Ti i naprave stampedo čim dionica ne skoči 5% dnevno…
pored univerzijade očekuju se i daljnje akcije koje će uskoro doprinjeti konsolidiranju poslovanja. Trenutno nije moguće kupiti veće količine dionica, a svaki veći paket na prodaji brzo se uzima.
TwinSpark: ” Vjerujem da bar 20% ulagača kupuje dionice isključivo na temelju onog što pročita na forumu. ” Ja mislim da ih je i blizu 50%..a mislim da je najviše onih koji kupuju jer raste,a prodaju zato jer pada..e tih me kume čak i stah.[smiley10]
Je, samo je većina ljudi toliko glupa, da zaborave onaj trenutak kada prvi puta kupe nešto na burzi i reču sami sebi dosta mi je 10%. Kada krene gore i kada su u plusu 25%, 30%, nisu fer sami prema sebi i dalje drže, jer su pohlepni i misle da će tako zauvijek….a u biti nemaju pojma o ničemu. Takve stvari koštaju male dioničare, a to znam jer sam i ja zbog pohlepe bio 1,5 god u minusu….ali čovjek uči svaki dan.[smiley11]