Netko u zadnje vrijeme sve cisti na 240.
Tko uhvati po bidu uoko 235 kao ja danas mislim da je pogodio stvar.
Ako RBA kupuje, ako decki kupuje nema dileme.
S tim ako su KOsceci kupili 200 tj. 154 kom to je oko 44,000 tj. 30000 kn.
To nije mala lova cak i za direktora u VART.
Ako su mislili da ce cijena dole tj. da nema buducnosti ne bi oni sada jos uzimali.
Uglavnom 300 a cak i 400 kn do kraja godine mi se ne cini uopce ludom idejom.
Q2 ce dati odgovor na dosta stvari
Netko u zadnje vrijeme sve cisti na 240. Tko uhvati po bidu uoko 235 kao ja danas mislim da je pogodio stvar. Ako RBA kupuje, ako decki kupuje nema dileme. S tim ako su KOsceci kupili 200 tj. 154 kom to je oko 44,000 tj. 30000 kn. To nije mala lova cak i za direktora u VART. Ako su mislili da ce cijena dole tj. da nema buducnosti ne bi oni sada jos uzimali. Uglavnom 300 a cak i 400 kn do kraja godine mi se ne cini uopce ludom idejom. Q2 ce dati odgovor na dosta stvari
Njihov target je minimalno 400 kuna. Može im se vjerovati jer dobro rade.
Kupnja se skuplja polako
Danas stigla vijest da je Kuže trener Varteksa, a na burzi nitko ne trza… 😉 Šalu na stranu, što je s likvidnošću ove dionice? Kažu na PG da je u zadnjih 100 dana prosječni promet 319.665,25 kn, ali čini mi se u zadnjih dva tri tjedna i dosta manje..
Doći će promet,ne se boj. Danas je potpisan još jedan ugovor…
Ne se bojim se ja, samo se pitam, kako to da je ova dionica tako utonula u san… 😉 O kakvom se ugovoru radi?
Ne se bojim se ja, samo se pitam, kako to da je ova dionica tako utonula u san… 😉 O kakvom se ugovoru radi?
Sa drugovima s istoka,šivati ćemo njihovim sportistima svega i svačega…
Izvor: današnji Večernji,ako se dobro sjećam
Meni je zanimljivo onako sa strane pratit, kako se odjednom stvori neka dionica, i danima se samo o njoj trubi, ne silazi sa prve stranice tema. Svi ulaze, fešta, dernek, veselje, urlanje, vijesti, bit će ovo, bit će ono…. I onda – cak!
Samo jedan dan glasniji forumaši ušute…….. ostala siročad čeka njih šta će reći……… novci im stoje……… i tako dan za danom…. pa tjedan, dva…. i krene panika sirotih malih napuštenih ulagačića koji se počnu za slamčice hvatat i tješit……. i slati PP velikanima foruma: joj, pa šta je bilo, šmrc….
Dalje neću. Nisam inače takav tip, ali ovo se evo, počinje pojavljivati na sve više tema u posljednje vrijeme. [smiley11]
Ostavi se mog Varteksa,ogrebat ću ti tvoj SLK..[smiley2]
ako si mislio na varteks..onaj koji ne vjeruje u dionicu samo neka kuka… a moj savjet mu je nek je odmah proda… samo nek prije javi na PM… dam uvijek kunu više od ostalih…[smiley2]
ako si mislio na varteks..onaj koji ne vjeruje u dionicu samo neka kuka… a moj savjet mu je nek je odmah proda… samo nek prije javi na PM… dam uvijek kunu više od ostalih…[smiley2]
To je kontra dumping,ne smiješ to raditi….čekaj u redu,ako ti se čeka..