VART (Varteks d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VART (Varteks d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Novi support se stvara na 240 NIje lose

Opet se betonira [smiley11]

Čekam HEP....

Konačno završio sa smanjivanjem udjela u Varteksu, ostao je još jedan manji nalog na prodaji i to je to.
Obzirom da sam bio relativno veliki pritisak na prodaji u zadnje vrijeme, možda bi sada mogli lakše gore.
Ovu dionice sam imao stvarno u prevelikoj količini, u jednom trenutku čak i više nego Ingre, a to mi nije bilo po volji, pa sam odlučio smanjiti udjel.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Mogao si hvatiti kunu vise od 245.
A dobro, posteno nisi rusio cijenu, cijenim to.

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

Može mi samo netko objasniti ovo:

– u izvještaju piše 2.000 kuna dobiti
– Košćec kaže u intervjuu imamo 1,5 milijuna kuna dobiti.

Gdje je caka?

Zbog konsolidacije mislim.

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

Mogao si hvatiti kunu vise od 245. A dobro, posteno nisi rusio cijenu, cijenim to.

Nisam prodavao na 245, više.[smiley2]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Zbog konsolidacije mislim.

U izvješću piše konsolidirano.

Citat:

“U strukturi konsolidiranih prihoda poslovni prihodi čine 98,51 posto, a financijski i izvanredni 1,49 posto ukupnih prihoda. Prodaja u inozemstvu čini 52,18 posto poslovnih prihoda.”

blueman: ” Zbog konsolidacije mislim. ” U izvješću piše konsolidirano. Citat: “U strukturi konsolidiranih prihoda poslovni prihodi čine 98,51 posto, a financijski i izvanredni 1,49 posto ukupnih prihoda. Prodaja u inozemstvu čini 52,18 posto poslovnih prihoda.”

2 soma je konsolidirani izvještaj. bez obzira konsolidacija ili ne, kad je dobit u prvom kvartalu to je strašan rezultat.

dobit od 450 milja kuna uz povrat od 15 godina znači da ptkm vrijedi 2020 kuna.

blueman: ” Zbog konsolidacije mislim. ” U izvješću piše konsolidirano. Citat: “U strukturi konsolidiranih prihoda poslovni prihodi čine 98,51 posto, a financijski i izvanredni 1,49 posto ukupnih prihoda. Prodaja u inozemstvu čini 52,18 posto poslovnih prihoda.”

Nemam pojma onda. Mislio sam da je kons 2 tisuce kuna jer je kons uvijek losije. Mozda su novinari krivo napisali, ne bih se cudio. A sam Vart kao takav je 1.5, da

Bitno je kako nije, jedno piše, drugo se govori, velika je razlika između dobiti od 2.000 kuna i 1,5 milijuna. Zašto u izvješću ne piše 1,5 milijuna kuna?

Sam Varteks je ostvario 1,5 miljuna a dobit grupe (to znači i tvrtke koje oni imaju u inozemstvu) je 2000 kuna.

I'd rather have 1% of the effort of 100 men than 100% of my own effort

U redu, onda je to za svaku pohvalu.

New Report

Close