Konačno završio sa smanjivanjem udjela u Varteksu, ostao je još jedan manji nalog na prodaji i to je to.
Obzirom da sam bio relativno veliki pritisak na prodaji u zadnje vrijeme, možda bi sada mogli lakše gore.
Ovu dionice sam imao stvarno u prevelikoj količini, u jednom trenutku čak i više nego Ingre, a to mi nije bilo po volji, pa sam odlučio smanjiti udjel.
Mogao si hvatiti kunu vise od 245.
A dobro, posteno nisi rusio cijenu, cijenim to.
Može mi samo netko objasniti ovo:
– u izvještaju piše 2.000 kuna dobiti
– Košćec kaže u intervjuu imamo 1,5 milijuna kuna dobiti.
Gdje je caka?
Zbog konsolidacije mislim.
Mogao si hvatiti kunu vise od 245. A dobro, posteno nisi rusio cijenu, cijenim to.
Nisam prodavao na 245, više.[smiley2]
Zbog konsolidacije mislim.
U izvješću piše konsolidirano.
Citat:
“U strukturi konsolidiranih prihoda poslovni prihodi čine 98,51 posto, a financijski i izvanredni 1,49 posto ukupnih prihoda. Prodaja u inozemstvu čini 52,18 posto poslovnih prihoda.”
blueman: ” Zbog konsolidacije mislim. ” U izvješću piše konsolidirano. Citat: “U strukturi konsolidiranih prihoda poslovni prihodi čine 98,51 posto, a financijski i izvanredni 1,49 posto ukupnih prihoda. Prodaja u inozemstvu čini 52,18 posto poslovnih prihoda.”
2 soma je konsolidirani izvještaj. bez obzira konsolidacija ili ne, kad je dobit u prvom kvartalu to je strašan rezultat.
blueman: ” Zbog konsolidacije mislim. ” U izvješću piše konsolidirano. Citat: “U strukturi konsolidiranih prihoda poslovni prihodi čine 98,51 posto, a financijski i izvanredni 1,49 posto ukupnih prihoda. Prodaja u inozemstvu čini 52,18 posto poslovnih prihoda.”
Nemam pojma onda. Mislio sam da je kons 2 tisuce kuna jer je kons uvijek losije. Mozda su novinari krivo napisali, ne bih se cudio. A sam Vart kao takav je 1.5, da
Bitno je kako nije, jedno piše, drugo se govori, velika je razlika između dobiti od 2.000 kuna i 1,5 milijuna. Zašto u izvješću ne piše 1,5 milijuna kuna?
Sam Varteks je ostvario 1,5 miljuna a dobit grupe (to znači i tvrtke koje oni imaju u inozemstvu) je 2000 kuna.