VART (Varteks d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VART (Varteks d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Da li je to konsolidirano izvješće?

Vjerojatno je, zar ne?

A ne, ne… izvjesce je izvrsno….. 🙂

Pretvoriti dugogodisnjeg gubitasa u dobitasa i to jos u tekstilnoj industriji, to pokazuje sposobnost managementa….. skidam im kapu

Uzmi u obzir i relativno blagu zimu i utjecaj na prodaju…… inace bi rezultati bili jos bolji

"If you don't know jewelry, know the jeweler." - Warren E. Buffett

Uzmi u obzir i relativno blagu zimu i utjecaj na prodaju…… inace bi rezultati bili jos bolji

Dogodine bi se mogli smrznut od novaca…[smiley2]

Svakim padom burze ,sve više ulažem u znanje, iščekivajući onaj dan koji će mi donijeti godine veselja... ;)

A ne, ne… izvjesce je izvrsno….. 🙂 Pretvoriti dugogodisnjeg gubitasa u dobitasa i to jos u tekstilnoj industriji, to pokazuje sposobnost managementa….. skidam im kapu Uzmi u obzir i relativno blagu zimu i utjecaj na prodaju…… inace bi rezultati bili jos bolji

Dobro.
Rast prihoda, uz diskonte za Q1.
Dobro.
Svi stoje na burzi, nitko nezna sto bi.
Dobit da je mil-dva ista stvar.
Glavno da vise nema lossa.

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

manja amortizacija i veće skidanje sa zaliha rezultirali su minimalnom dobiti…

ne bi ja to nazvao izvrsnim izvjescem, cinjenica je da im poslovanje nije bogzna kako, sanirali gubitke jesu ali jos uvijek posluju sa minusom….trenutno vrijednost varteksa nije njihovo poslovanje vec nekretnine (vracene po srbiji i planovi o gradnji stambenih zona u varazdinu (fima))

PA nije niti cijena na 2 BV, sta bi vi.
Ako cemo tako imali su prosle godine i vise poz. tecajnih razlika za milju.
Uglavnom, vidi se dobar pomak u poslovanju

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

A gdje nam je sad luki007 koji je predvidjao propast i pad ispod 200?

izvješće je izvrsno i zbog činjenice porasta prihoda dok je u prijašnjim izvješćima smanjenje gubitaka bilo ostvarivano na rashodovnj strani

bas me zanima jel bude kakvo ciscenje na zatvaranju?

“Please, God, Just One More Bubble.”

bas me zanima jel bude kakvo ciscenje na zatvaranju?

Čini mi se da ne. Iskrcavaju day traderi

Svakim padom burze ,sve više ulažem u znanje, iščekivajući onaj dan koji će mi donijeti godine veselja... ;)

hm, moze bit da se ceka vise naloga na prodaji… inace broj komada na prodaji je porastao sa jutarnjih 1.020, na sadasnjih 2.303, dok je kupnja otprilike ista

“Please, God, Just One More Bubble.”

New Report

Close