nije da se ne veselim jer sam pun Vartexa, ali ovo ukazuje kao i na Koncaru da se bacio u shoping netko tko ima pred ocima izvjesce
Nazalost izgleda da je trenutno najbolji posao informaticar u ZSE koji uploada info na mrezu.
I sigurno je to netko sa foruma, da se kladimo..
Ja nisam.
nije da se ne veselim jer sam pun Vartexa, ali ovo ukazuje kao i na Koncaru da se bacio u shoping netko tko ima pred ocima izvjesce
Slažem se, ovih dana se prilično intenzivno dokupljuje, dosta se većih naloga pojavljivalo na bidu na 230, a sad je počelo i čišćenje s aska i to , za ovu dionicu, u znatnim količinama. Ne bi to bilo ništa čudno da se ne dešava koji dan prije objave izvještaja. No bit će kao i na Končaru, pojeo vuk magare.
Mi ostali, ako ne ništa, barem možemo biti zadovoljni što je izvješće izgleda bolje od očekivanog.
Uzljećemo.
kako se fino skida sa aska, milina jedna…. [smiley11]
Dakle da se podsjetimo:
Samo se vi zahe…..te, mislim da polako ali sigurno brod tone…..sve prema informacijama iz političkih krugova….[smiley1][smiley2]
Polako ali sigurno ide to prema 200 kn…pozdrav…Varteks 1..Dioničari 0….[smiley1][smiley2]
Trebao bi čovjek znati da ako ti pijani portir iz županijskog poglavarstva nešto kaže, to nije informacija iz političkih krugova…
Dakle da se podsjetimo:
Samo se vi zahe…..te, mislim da polako ali sigurno brod tone…..sve
prema informacijama iz političkih krugova….[smiley1][smiley2]
luki007: ”
Polako ali sigurno ide to prema 200 kn…pozdrav…Varteks 1..Dioničari
0….[smiley1][smiley2]
”
Trebao bi čovjek znati da ako ti pijani portir iz županijskog
poglavarstva nešto kaže, to nije informacija iz političkih krugova…
[/quote]
ma to je luki lega twin…. ja sam se davno prestao obazirati na njegove postove…..
[smiley11]
Cekajte.
Lukija se spominje na 300.
Imam jednu okladu na 250.
Ajde vec.
ja sam se davno prestao obazirati na njegove postove….. [smiley11]
Ma naravno tako i treba, ali nisam mogao odoljeti….
KOje ste vi barske nutrije (jedem zivotinjsko carstvo pa gluposti pricam).
Ocito svi znaju za Q1.
Na 220 nitko nije htio jucer a sad na 240.
Nevolim brzu lovu.
Polakao ali sigurno
Varteks je fino potegnul otkad sam vam rekel šta znam. Rezultati budu u utorak ili sredu, tak mi kažu iz Uprave i budu onak dobri. Mislim da Varteks onda bude preskočil 260 kuna. I ja imam dionice Varteksa da se zna.