VART (Varteks d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VART (Varteks d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

nije da se ne veselim jer sam pun Vartexa, ali ovo ukazuje kao i na Koncaru da se bacio u shoping netko tko ima pred ocima izvjesce

Nazalost izgleda da je trenutno najbolji posao informaticar u ZSE koji uploada info na mrezu.
I sigurno je to netko sa foruma, da se kladimo..
Ja nisam.

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

Nisam

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

nije da se ne veselim jer sam pun Vartexa, ali ovo ukazuje kao i na Koncaru da se bacio u shoping netko tko ima pred ocima izvjesce

Slažem se, ovih dana se prilično intenzivno dokupljuje, dosta se većih naloga pojavljivalo na bidu na 230, a sad je počelo i čišćenje s aska i to , za ovu dionicu, u znatnim količinama. Ne bi to bilo ništa čudno da se ne dešava koji dan prije objave izvještaja. No bit će kao i na Končaru, pojeo vuk magare.
Mi ostali, ako ne ništa, barem možemo biti zadovoljni što je izvješće izgleda bolje od očekivanog.

Uzljećemo.

[color=blue]Come to Quark's, Quark's is fun, come right now, don't walk, run![/color] Quark je trejder, špekulant i investitor. U svojim komentarima prenosi informacije iz medija ili iznosi svoje osobno mišljnje. [u]Quarkovi komentari nisu savjeti za kupnju ili prodaju dionica[/u]. U večini slučajeva Quark posjeduje ili je posjedovao dionice o kojima piše.

kako se fino skida sa aska, milina jedna…. [smiley11]

"If you don't know jewelry, know the jeweler." - Warren E. Buffett

Dakle da se podsjetimo:

Samo se vi zahe…..te, mislim da polako ali sigurno brod tone…..sve prema informacijama iz političkih krugova….[smiley1][smiley2]

Polako ali sigurno ide to prema 200 kn…pozdrav…Varteks 1..Dioničari 0….[smiley1][smiley2]

Trebao bi čovjek znati da ako ti pijani portir iz županijskog poglavarstva nešto kaže, to nije informacija iz političkih krugova…

I'd rather have 1% of the effort of 100 men than 100% of my own effort

Dakle da se podsjetimo:

Samo se vi zahe…..te, mislim da polako ali sigurno brod tone…..sve
prema informacijama iz političkih krugova….[smiley1][smiley2]

luki007: ”
Polako ali sigurno ide to prema 200 kn…pozdrav…Varteks 1..Dioničari
0….[smiley1][smiley2]

Trebao bi čovjek znati da ako ti pijani portir iz županijskog
poglavarstva nešto kaže, to nije informacija iz političkih krugova…
[/quote]

ma to je luki lega twin…. ja sam se davno prestao obazirati na njegove postove…..
[smiley11]

"If you don't know jewelry, know the jeweler." - Warren E. Buffett

Cekajte.
Lukija se spominje na 300.
Imam jednu okladu na 250.
Ajde vec.

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

ja sam se davno prestao obazirati na njegove postove….. [smiley11]

Ma naravno tako i treba, ali nisam mogao odoljeti….

I'd rather have 1% of the effort of 100 men than 100% of my own effort

KOje ste vi barske nutrije (jedem zivotinjsko carstvo pa gluposti pricam).
Ocito svi znaju za Q1.
Na 220 nitko nije htio jucer a sad na 240.
Nevolim brzu lovu.
Polakao ali sigurno

Varteks je fino potegnul otkad sam vam rekel šta znam. Rezultati budu u utorak ili sredu, tak mi kažu iz Uprave i budu onak dobri. Mislim da Varteks onda bude preskočil 260 kuna. I ja imam dionice Varteksa da se zna.

Meni je deset posto dosta, ne treba mi više. Ja već imam tri obroka dnevno.

Luki, drz se Tehnike i veseli se.

New Report

Close