Kako sam i mislio danas smo krenuli lagano prema gore.
Ono što je bitno je to da je trenutno jaki support na kupnji od 215 na više. Prodaje i dalje nema , ali istini za volju , nema baš niti kupnje preko 220 previše ( nekih 200 komada ). Kako sada stvari stoje ova akumulacija profita je završila, mislim da možemo lagano nastaviti prema gore.
uostalom u iščekivanju smo vijesti o dokapitalizaciji unosom nekretnina, a nismo vidjeli niti izvještaj za 1. Q.
Kako sam i mislio danas smo krenuli lagano prema gore. Ono što je bitno je to da je trenutno jaki support na kupnji od 215 na više. Prodaje i dalje nema , ali istini za volju , nema baš niti kupnje preko 220 previše ( nekih 200 komada ). Kako sada stvari stoje ova akumulacija profita je završila, mislim da možemo lagano nastaviti prema gore. uostalom u iščekivanju smo vijesti o dokapitalizaciji unosom nekretnina, a nismo vidjeli niti izvještaj za 1. Q.
bumo ga brzo videli i bumo se kak stvari stoje i brzo veselili.
Meni se čini da se tu zaglavilo upravo oko tih nekretnina, i na bidu i asku. Čini mi se kako 1Q neće imati trajnijeg utjecaja. Kako čujem, nije baš sasvim sigurno da će se te nekretnine uspjet upisat, što ne znači da neće. Malo je to škakljivo, barem meni. Neminovno je da će se po objavi dogoditi eksplozija, smjer ne znam.
Nekretnine će se sigurno upisati, pitanje je samo na koji način.
Po meni je neminovno to dobra vijest, ovisno o načinu upisa može biti manje ili više dobra vijest.
Po meni je neminovno to dobra vijest, ovisno o načinu upisa može biti manje ili više dobra vijest.
Poštivam. Imate “više telefonskih brojeva” od mene, kolega.
Poštivam. Imate “više telefonskih brojeva” od mene, kolega.
Može biti , a i ne mora.
Obzirom da sam iz tog kraja mogu Vam samo reći da je ova vijest jako obradovala i Upravu i radnike.
Mislim da bi se to trebalo odrazizi i na cijenu dionice. Prvi kavrtal bi trebao biti oko nuke ili pozitivan ovisno o konsolidaciji izvještaja.
ako je prva prodaja još uvijek 229 to bi mogla biti dobra prilika za kupiti jer rezulati će uskoro moći opravadati i više nivoe. Priča sa nekretninama je kako neki kažu u završnoj fazi odluke, a bez obzira na model povratka te nekretnine će još više značiti za poslovanje Varteksa.
plavi: ” Nekretnine će se sigurno upisati, pitanje je samo na koji način. Po meni je neminovno to dobra vijest, ovisno o načinu upisa može biti manje ili više dobra vijest. ” Obzirom da sam iz tog kraja mogu Vam samo reći da je ova vijest jako obradovala i Upravu i radnike. Mislim da bi se to trebalo odrazizi i na cijenu dionice. Prvi kavrtal bi trebao biti oko nuke ili pozitivan ovisno o konsolidaciji izvještaja.
Ako ja ispravno čitam neke znakove biti će lijepi plus a to je za tekstilce u prvom kvartalu ”bomba” jer je taj kvartal tradicionalno loš za takve firme …
Malo je Varteks poskočil. Izvještaj bi trebao biti objavljen u utorak. Tak kažu informacije iz Uprave.
Pitanje je bude konsolidiran ili ne. U svakom slučaju bit će dobro.
xerex: ” plavi: ” Nekretnine će se sigurno upisati, pitanje je samo na koji način. Po meni je neminovno to dobra vijest, ovisno o načinu upisa može biti manje ili više dobra vijest. ” Obzirom da sam iz tog kraja mogu Vam samo reći da je ova vijest jako obradovala i Upravu i radnike. Mislim da bi se to trebalo odrazizi i na cijenu dionice. Prvi kavrtal bi trebao biti oko nuke ili pozitivan ovisno o konsolidaciji izvještaja. ” Ako ja ispravno čitam neke znakove biti će lijepi plus a to je za tekstilce u prvom kvartalu ”bomba” jer je taj kvartal tradicionalno loš za takve firme …
mislim prijatelju da ispravno čitaš neke znakove, a sa tvojom drugom tvrdnjom mogu se itekako složiti.
Zapravo situacija u varteksu je puno bolja nego što se misli. Oni koji znaju predvidjeti budućnost na temelju nekih informacija ovdje će profitirati.
Po predviđanjima danas smo nastavili sa rastom.
U ovom trenutku izvjesne su 3 stvari:
1. danas iza 12 sati se pojavio nalog na kupnji od 230 , manjima djelom je samo poklopljen , što govori da opet imamo mrtvu prodaju. Kako se sada čini biti će lako to vratiti preko 240 kuna.
2. Nema izvještaja i dalje.
3. Trend se promijenio , akumulacija profita je završena, vračamo se onom stanju od zadnjih mjeseci, lagani porasti cijene, prodaje jako malo .
Vidjet čemo sutra.