VART (Varteks d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VART (Varteks d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

KuciloOro:

Pih kakav je to investiror sa samo jednim kompjuterom. Ja vec razmisljam da si i u wc jedan instaliram [smiley2]

Bolje nemoj, na što će ti tek tad postovi sličiti[smiley1]

Mozda budu konkretniji [smiley1]

Pa sad nije isključeno. No dosta toga ovisi o inputu, tak da ne mora biti tako kako ti tvrdiš.[smiley1]

Benjamin Graham: "Odlično društvo nije i odlična investicija, ako ste dionicu previše platili." MPT: "Prodali su naše snove Judini sinovi........."

Nego, kad smo vec na VART uflekal sam si levisice danas pa sam odlucio iz protesta prodati dionice [smiley2]

Nego, kad smo vec na VART uflekal sam si levisice danas pa sam odlucio iz protesta prodati dionice [smiley2]

Ja bi trebao prodati INGR-u, opal mi je štitnik za dimnjak danas od vjetra…[smiley2][smiley2][smiley2]

Be vewy vewy quiet. I'm hunting wabbits!

Nema veze samo nam obećaj da ćeš se vratiti i sve ti je oprošteno, hi,hi,hi[smiley2]

Benjamin Graham: "Odlično društvo nije i odlična investicija, ako ste dionicu previše platili." MPT: "Prodali su naše snove Judini sinovi........."

Nema veze samo nam obećaj da ćeš se vratiti i sve ti je oprošteno, hi,hi,hi[smiley2]

Bum videl ak s Vanishom maknem fleku ok. Tugu za levisicama sam vidovito vec poceo utapati jos prosli tjedan u vinu pa sam se preselil malo u BZJK [smiley2]

Btw pak smo moderatorima dali posla na x dionica. Ajmo radije na OPCENITO topic da nam se ne bi pojavile smetnje u komunikaciji [smiley2]

Vraćam se Zagrebe tebi, tebi na obale Drave
Vraćam se Zagrebe tebi, tamo gdje krave su plave.[smiley2]

KuciloOro:

Bum videl ak s Vanishom maknem fleku ok. Tugu za levisicama sam vidovito vec poceo utapati jos prosli tjedan u vinu pa sam se preselil malo u BZJK [smiley2]

Dobro nisi neki CD strgao. Danas bi u CROR uletio… [smiley7]

No respect

Alien:

KuciloOro:

Dobro nisi neki CD strgao. Danas bi u CROR uletio… [smiley7]

Ma imal sam oko 10h guzvu na poslu pa sam propustil prvih pol sata koji su vrijedili. Kasnije sam iskopal jednu staru stvar od Dead or Alive za utjehu. Bas je dobro legao tekst “you spin me around around baby around, like a record…” [smiley2]

Onaj dvujić praši po Komentari trgovanja da sve perje leti…[smiley2][smiley2][smiley2]

Onaj dvujić praši po Komentari trgovanja da sve perje leti…[smiley2][smiley2][smiley2]

A i kisa je stala. Ziher je nesto opet popljuval

A i kisa je stala. Ziher je nesto opet popljuval

Da, rekla bi moja nećakinja…kita pada…[smiley2][smiley2][smiley2]

Bilo kako bilo evo malo poticaja:

http://www.jutarnji.hr/novac/clanak/art-2007,5,4,spas_tekstilci,73014.jl

Samo uz dugoročno oslanjanje na gotovo cjelokupan sustav državnih potpora, od onih za sanaciju do potpora za istraživanje i razvoj i osmišljenu strategiju, koje podrazumijeva tržišno repozicioniranje tekstilnih tvrtki, njihovo okrupnjavanje, kao i kadrovsko prilagođavanje novim tehnološkim uvjetima poslovanja moguće je ublažiti sadašnje iznimno negativne trendove u domaćoj tekstilnoj industriji. ..

u analizi koju je za Ministarstvo izradio Ekonomski institut nositeljima ekonomske politike preporučuje se intenzivna podrška toj grani proizvodnje

kao što rekoh bilo kako bilo, ova dionica je doživjela određenu vrstu korekcije nakon enormnog porasta cijena zadnjih mjeseci, što je i normalno. Akumulacija profita je napravila svoje.
Ovo su dobre vijesti, čekamo izvješće, u svakom slučaju vjerujem da je vrijeme da se vratimo, bili smo ne tako davno na 245 zar ne?[smiley2]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

New Report

Close