Dragi ne pišeš valjda nešta kontra Varteksa. A bio sam spreman danas s tobom poginut na vinilu, moj generale[smiley2][smiley2]
Ajde Mika ne treba otkrivati sve karte. Samo polako.
Čitat ćemo u ponedjeljak….ili možda nećemo…..?!?[smiley2][smiley2][smiley2]
I ja nešto slabo čujem u zadnje vrijeme…mora da su godine…[smiley2][smiley2][smiley2]
Čuti će se, samo ne znam kako će vam to pomoći. Varteks treba peglati godinama.
Ti vujiću kao da imate jedan comp u cijeloj ulici…kad ti pišeš…svi ostali stoje…[smiley2][smiley2][smiley2]
Dajte da vidimo šta Dragan kaže. Piše od prošle godine, ako nevalja ili ako ima braće na forumu nek dobi vritanjak. Jel tako generale.!!!
Ti vujiću kao da imate jedan comp u cijeloj ulici…kad ti pišeš…svi ostali stoje…[smiley2][smiley2][smiley2]
Pih kakav je to investiror sa samo jednim kompjuterom. Ja vec razmisljam da si i u wc jedan instaliram [smiley2]
Asko:
”
”
Pih kakav je to investiror sa samo jednim kompjuterom. Ja vec razmisljam da si i u wc jedan instaliram [smiley2]
Bolje nemoj, na što će ti tek tad postovi sličiti[smiley1]
Asko:
Da možeš na miru sr… po forumu.??[smiley2][smiley2][smiley2]
”
Bolje nemoj, na što će ti tek tad postovi sličiti[smiley1]
Mozda budu konkretniji [smiley1]