VART (Varteks d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VART (Varteks d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Dragi ne pišeš valjda nešta kontra Varteksa. A bio sam spreman danas s tobom poginut na vinilu, moj generale[smiley2][smiley2]

dobit od 450 milja kuna uz povrat od 15 godina znači da ptkm vrijedi 2020 kuna.

Ajde Mika ne treba otkrivati sve karte. Samo polako.

Like my women hot and my beer ice cold, a real fast cars and my whiskey old, like a slow drive down a long dirt road - THAT'S HOW I LIKE IT

Kaj velis dvujiću? Niš ne čujemo [smiley2]

Čitat ćemo u ponedjeljak….ili možda nećemo…..?!?[smiley2][smiley2][smiley2]

I ja nešto slabo čujem u zadnje vrijeme…mora da su godine…[smiley2][smiley2][smiley2]

Be vewy vewy quiet. I'm hunting wabbits!

Čuti će se, samo ne znam kako će vam to pomoći. Varteks treba peglati godinama.

Like my women hot and my beer ice cold, a real fast cars and my whiskey old, like a slow drive down a long dirt road - THAT'S HOW I LIKE IT

Ti vujiću kao da imate jedan comp u cijeloj ulici…kad ti pišeš…svi ostali stoje…[smiley2][smiley2][smiley2]

Dajte da vidimo šta Dragan kaže. Piše od prošle godine, ako nevalja ili ako ima braće na forumu nek dobi vritanjak. Jel tako generale.!!!

dobit od 450 milja kuna uz povrat od 15 godina znači da ptkm vrijedi 2020 kuna.

Ti vujiću kao da imate jedan comp u cijeloj ulici…kad ti pišeš…svi ostali stoje…[smiley2][smiley2][smiley2]

Pih kakav je to investiror sa samo jednim kompjuterom. Ja vec razmisljam da si i u wc jedan instaliram [smiley2]

Asko:

Pih kakav je to investiror sa samo jednim kompjuterom. Ja vec razmisljam da si i u wc jedan instaliram [smiley2]

Bolje nemoj, na što će ti tek tad postovi sličiti[smiley1]

Benjamin Graham: "Odlično društvo nije i odlična investicija, ako ste dionicu previše platili." MPT: "Prodali su naše snove Judini sinovi........."

Asko:

Da možeš na miru sr… po forumu.??[smiley2][smiley2][smiley2]

Bolje nemoj, na što će ti tek tad postovi sličiti[smiley1]

Mozda budu konkretniji [smiley1]

New Report

Close