plavi: ” Ajde neka riješe konačno, znaći točan je iznos koji sam nagovještavao 75 miliona kuna! ” Što kažete kolega na ovaj prijedlog da se radnicima podijele te dionice? Ja sam se nadao da ćemo svi moći kupiti po povlaštenim uvjetima.
Teško da će ” djeliti ” radnicima, takvo što bi bilo neobično za naše uvjete.
A ne znam kao bi na to pristala uprava na čelu sa Koščecima, i što bi po tom pitanju imala za reči Fima , kao najveći pojedinačni vlasnik.
Bilo bi najpostenije da broj dionica ostane isti, a da povecaju nominalu da sve odgovara novom temeljnom kapitalu.
Ovo je lako moguće i izgledno , to bi bilo i najblja opcija možda.
[smiley11]
..nakon ove vijesti mislim da konačno možemo gore.
još uvijek se nismo oporavili od zadnje korekcije….[smiley10][smiley11][smiley11]
Stvari konačno dolaze na svoje, kako god bilo vijest nije negativna kako je neki žele ovdje prikazati.
Varteks i dalje ostaje među uzdanicama no. 1.
Samo da Vas pozdravim i da možemo svi skupa konstatirati da još niš od probijanja granice 230 kn….
Dok druge dionice rastu…Vi ovdje čamite….ugodan dan….[smiley1][smiley2]
Armani vam je lijepo govorio pravnici već duži niz godina rade na rješenju problemčića i sada je to pred nama.
Uz to rade se priprema za revalorizaciju cijele imovine, pa pa vidimo se preko 3XX kuna.
[smiley2][smiley2][smiley2]
Samo da Vas pozdravim i da možemo svi skupa konstatirati da još niš od probijanja granice 230 kn….
Dok druge dionice rastu…Vi ovdje čamite….ugodan dan….
Komentirat ću ovo, od N. godine Varteks je narastao od 140-240 kuna i sada se trži na 230 kuna. Pravilo je takvo da dionica kako ova tako i druge ne može samo rasti, postoje razdoblje nakon rasta, stagnacije ili pada. Varteks je trenutno u takvoj fazi, ali je vrlo indikativno što se cijena održala na ovim razinama i nije puno pala, a ovima koji se tu hvale o tobože kako druge rastu dok ova stoji samo pokazuju svoju ljubomoru i ništa drugo.
Ma tu se već počelo raditi o psihološkoj granici….230 kn….i nemogućnošću probijanja iste…..a imanje Varteksove dionice postalo je čisto stvar inata…..[smiley1][smiley2]
da li je to netko ugledao izvješće prije nas smrtnika? pa temeljem tih povlaštenih informacija prodaje
priličnu količinu po sistemu “sve dam samo da prodam”
Evo citam danas u novinama kako je stav HFP da sadasnji dionicari i nisu vlasnici nekretnina, jer je privatizacijom kupljen samo sadasnji temeljni kapital, a da je eventualni novi iz povrata nekretnina vlasnistvo HFP. Tako ce vjerojatno jeftino prodati nove dionice radnicima u sklopu ESOP-a.
No, ko zna sto ce jos biti sa time?
Kako se samo lipari na kupnji Varteksa čim malo padne cijena.
Idemo u shoping…mljac[smiley9]