VART (Varteks d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VART (Varteks d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Znam da je Viro cuvao rezultate do zadnje sekunde i onda bum.
Vart mi nije za Day trading, tako da i ako padne nema veze.
Netko je napisao da se Koscec krcao dionicama.
E pa, sve je jasno.

Ne sikiraj se

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

Pih

Svakim padom burze ,sve više ulažem u znanje, iščekivajući onaj dan koji će mi donijeti godine veselja... ;)

Mislim da previše pozornosti posvečujemo kolegi Lukiju007 koji je nečiji rezervni nick, i služi samo za podje…
Otvorio je kao temu Tempa , a sa dionicom se nije trgovalo od 2005. i tada što se trgovalo bila je sića.
Pitanje je samo koga i zbog čega provocira konstantno.
Btw. kolega Luki što mislite o BZJK??

Ono što je bitno i ostaje , na prodaji i daljne nema većih količina za kupiti, kupnja je trenutno 4 puta jača u odnosu na prodaju.
U prvih 10 vlasnika ove dionice, najveći dioničar je Fima , koja je ove godine kupovala zadnji puta oko 225 i to ca. 500 000 kuna. Oni su izjavili javno da ovo smatraju dugoročnim ulaganje. Fima je u neposrednoj blizini Varteksa, vjerovatno zna iz prve ruke što se događa zar ne?
Nadalje u prvih 10 ove godine imamo novi skrbnički , dakle neki fond koji se konstantno penje i kupuje.
Ostatak top 10 – Koščeci od predsjednika uprave do povezanih mu osoba i familije, da nešto neće biti u redu sa dionicom valjda bi oni prvi rasprodali i prodali , e ne bili ovoliko involvirani u ovu dionicu.
Eh da, ljudi upravljaju ovom tvrtkom pa sigurno ima neki dobar razlog zašto su toliko nakrcani tom dionicom zar ne?
Ovdje možemo , oko ovoga sa Upravom i NO u top 10 povući paralelu sa Ingrom.
Tu vidimo što znači za cijenu dionice kada je uprava i NO toliko nakrcan, pa valjda znaju što kupuju i što imaju, upravljaju tvrtkom i vode njezinu strategiju.

Da su se pojavile bilo kakve naznake nečega lošega, pa valjda bi se pojavili fondovski paketi na prodaji zar ne?
[smiley1][smiley2]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Vidim da nitko ne komentira konsolidirano. Je li ovo dobro ili loše, nisam baš u tijeku?

Pozdrav

Loše

Burza je kocka, ma koliko mi šutjeli o tome........

Vidim da si si i odgovorio.
A što su rekli dečki iz VZ, da čujemo:
http://www.varteks.com/pressroom/priopcenja/pos_rezultat_2006.doc

Ali tko su ovi dole tipovi? Samo neka uprava, pa šta danas uprava uopće zna?

Samo neki dijelovi za one kojima se nečita sve:

Varteks d.d. u 2006. godini smanjio gubitak 14 puta u odnosu na prethodnu godinu

1. Ukupni rashodi Društva i dalje se značajno smanjuju.
2. U 2006. godini Varteks d.d. je ostvario izvoz u iznosu 186 milijuna kuna što u ukupnim prihodima Društva iznosi 43 %. Varteksovi proizvodi izvoze se u 22 zemlje, najvećim dijelom i dalje u zemlje Europske unije. Najveći porast izvoza ostvaren je u Njemačkoj, Švedskoj te Bosni i Hercegovini.
– tu kina nema šta tražiti
3. U području B2B ostvarena je prodaja veća za 10 % nego godinu dana ranije, te ovaj vid poslovanja i dalje sadrži potencijal za daljnji rast. Jedan od strateških oslonaca B2B programa je zaključivanje korporativnih ugovora sa značajnim partnerima, na čijem će intenziviranju biti naglasak i ubuduće. – budučnost
A za kraj :
4. U 2007. godini ustrajat ćemo na daljnjem unapređenju maloprodaje i veleprodaje, B2B koncepta, restrukturiranju izvoznih tržišta, daljnjoj edukaciji zaposlenika i implementaciji novih alata za unapređenje učinkovitosti poslovanja. – pa i ovo nešto vrijedi.

Odgovor mr. Plavom : NE BRINITE ZA ONIH 10 KOJI SU SE NAKRCALI—-ZNALI BUDU ONO SKUPO PRODAT SVOJU KOŽU KAD ZA TO DODJE VRIJEME…..
A usporedba NO I Uprave Varteksove sa Ingrom…..to nebi htio niti komentirati…..[smiley1][smiley2]

Je mr.TOŽ…..PIŠE DA BUDU USTRAJALI….pod točkom 4.

A i ovo nešto vrijedi:

U ovoj će se godini završiti i pripremne aktivnosti za preseljenje Varteksa na novu lokaciju, sukladno strategiji optimalizacije i konsolidacije poslovnog prostora.

+
Očekujemo stoga nastavak pozitivnih trendova u Varteksu i ostvarenje pozitivnih poslovnih rezultata u 2007. godini“

Samo neki dijelovi za one kojima se nečita sve: Varteks d.d. u 2006. godini smanjio gubitak 14 puta u odnosu na prethodnu godinu…

Sve pet, ali ja sam mislio na konsolidirano.

Vaš link

Pozdrav

LIjepo piše da OČEKUJU….pa ljudi pišu istinu [smiley1][smiley2]

New Report

Close