Samo da odgovorim mr. Bluemanu gdje sam bio prije 18.4. …..na baušteli….pa sam si nekak videl da je slaba zarada pa sam se bacil u dionice…!!![smiley2][smiley2][smiley2]
E sad ti uopce ne vjerujem, vise.
Sa baustele u dionice.
Kvadrat izgradnje ti nemoze biti vise od 700-800 EUR, a uvalis ga za 1800-2000 EUR a ti u dionice…
Videl, bacil, mozda i jesi iz VZ?
Treba neki kviz napraviti za tebe pa da sam siguran..
I nije 223-229 vec se prodaja povukla na 234 luki.
Od kada je izašao godišnji izvještaj do danas predsjednik uprave je kupio
nekih 2700 dionica pa valjda on nešto zna ili luki ima bolji info.
[smiley1]
Prekidam raspravu zbog važne obavijesti:
Luki007 nađen mrtav pijan kako leži na stepenicama na trgu J. Jelačića pored, nećete vjerovati, zgrade Varteksa.
Navodno se u tekstu spominje da je bijesan na Upravu Varteksa što su mu dali otkaz jer je pijan dolazio na posao.
Budite nježni prema njemu, jer ono što mu sada treba je pažnja i dobrota.
Imaš krive informacije Plavi….nije se to pomaklo od jučer…!!! Kupnja 223….prodaja 229…[smiley3][smiley3][smiley3]
…hm, ne znam da li vam je namjera provocirati pojedinog korisnika ili korisnike ili imate nešto protiv Varteksa?
nemojte se ljutiti , ali i dalje pišete takve gluposti da to već pomalo ide nekima na živce??
prva kupnja jučer 228,50 prva prodaja 234,86.
O pred pristupnim fondovima ništa ne znate kad već pišete onakve gluposti.
Istina je ta da smo od svih prijašnjih zemalja koje su pristupale povukli najviše sredstava , a prava povlačenja tek dolaze. Ionako to nije direktno vezano uz Varteks.
[smiley3][smiley3][smiley10]
Dobija on i previše pažnje mi se čini, a to je upravo njegova hrana da dalje nastavi s prostituiranjem po forumu.
E sad ti uopce ne vjerujem, vise. Sa baustele u dionice. Kvadrat izgradnje ti nemoze biti vise od 700-800 EUR, a uvalis ga za 1800-2000 EUR a ti u dionice…
Krivo si ga shvatio, on je radio na baušteli… Na vodi!
uglavnom, da ne ponavljam prijašnji post: netko se i dalje iskrcava čim se malo kupnja pojača. pecanje i dalje
225,00 129 10:12:30
225,01 131 10:12:30
225,02 150 10:12:30
Ako pratimo trgovanje zadnjih dana na Varteksu (a ja kao dioničar pratim) može se primjetiti da se uglavnom sve trguje po bid-u. Bilo je dan-dva kad je cijena rasla i trgovalo se pretežno po ask-u.
Zašto se to događa ne mogu znati tako da ja svoje dionice ne prodajem, čekam FI za 1Q pa da vidimo.
Ja sam optimističan i čekam daljnji porast,
S obzirom da u prvih 5k/p nema većih naloga ovo stanje broja dionica na k/p nema baš nekog utjecaja na trgovanje koliko se meni čini.
Čaćić 1…..Varteks 0…..
Gdin. Zagi da znate malo bolje situaciju u Varteksu znali bi ta je ta firma uvijek bila i ostala sudbinski vezana za Županiju….jel znate nekaj više o toj firmi ili sve informacije dobivate sa foruma….čini mi se ovo drugo!
Slabo je ta dionica ako mislite da ju neko može srušit svojim postovima…[smiley3][smiley3][smiley3]
To da su ovdje svi ogorčeni kad neko spomene neku informaciju protiv Varteksa e to ne kužim…..slabo bi Vi ovde mlatili pare da živimo u jednoumlju….možda se ne kužim u neke ekonomske analize ali do nekih informacija sam posredno došao….ne želim spominjati imena…!