Pa Vi nikako da shvatite da Varteks posluje sa smanjenim gubitkom a ne da povečanom dobiti….nevjerojatno… A kaj se tiće novaca od Države za Varteks….Čaćić zna kako će smanjiti manjak love iz predpristupnih fondova, bez brige…kužimo se[smiley1]
kužim ja tebe, kužim…..[smiley2][smiley2][smiley2]
Luki, sto si radio do 18.04. kada si registriran?
Dajte odmoderirajte lukija, da covjek kaze sto ima…. Makar gluposti mljeo.
Ja čitam i ne mogu vjerovati da moderatori dopuštaju takve postove od dotičnog, samo čekam da netko napiše da je dobio dojavu od izvanzemaljaca da spremaju napad na postrojenje Varteksa ili neke druge firme.[smiley1]
Korekcija koja će na burzi uslijediti za cca. 1-2 mjeseca plus IPO MAGME prije ljeta plus smanjen obim trgovanja kroz ljeto plus IPO T-HT na jesen i eto nas sve do kraja 2006. godine na ovim razinama..cca.220 – 230 kn…!!!
Mislim da kolege ne shvaćaju lukija007 koji napikava li napikava … Pa sam je lijepo napisao ”do kraja 2006. godine” … ima čovjek ”pomak” u vremenu … e moj James Bonde …
blueman:
”
”
Ja čitam i ne mogu vjerovati da moderatori dopuštaju takve postove od dotičnog, samo čekam da netko napiše da je dobio dojavu od izvanzemaljaca da spremaju napad na postrojenje Varteksa ili neke druge firme.[smiley1]
Ne spremam nikakav napad na postrojenje Varteksa. Ne sirite dezinformacije
[smiley2]. Btw imam VART – necu valjda napadati svoje vlasnistvo?
Croblack:
”
blueman:
”
”
”
Ne spremam nikakav napad na postrojenje Varteksa. Ne sirite dezinformacije
[smiley2]. Btw imam VART – necu valjda napadati svoje vlasnistvo?
Hmmm…zašto ne?
Možda su ga Alieni dobro osigurali:)).
Dobiju više no što vrijedi, hehe….nije to
loše nikako…i ne bi bio prvi Alien koji je
to napravio.
Gospon Croblack…treba nadoknaditi sredstva cca. 150 milijuna eura koje će Varaždinska županija izgubiti iz predpristupnih fondova EU, a neki aranžmani su već počeli..naime novac se unaprijed troši…nešto Čaćić često zadnje vrijeme boravi u Varteksu….a priča već kruži i među radnicima
[smiley3][smiley3][smiley3]
Koliko čujem , dan je završio sa prodajem do 240 – 500 komada i kupnjom od 220 – 1300 komada.
Mislim da je već sada žao onima koji su mi prodavali po 223 i 226 jučer.
[smiley2]
Imaš krive informacije Plavi….nije se to pomaklo od jučer…!!!
Kupnja 223….prodaja 229…[smiley3][smiley3][smiley3]
Samo da odgovorim mr. Bluemanu gdje sam bio prije 18.4. …..na baušteli….pa sam si nekak videl da je slaba zarada pa sam se bacil u dionice…!!![smiley2][smiley2][smiley2]
Samo da odgovorim mr. Bluemanu gdje sam bio prije 18.4. …..na baušteli….pa sam si nekak videl da je slaba zarada pa sam se bacil u dionice…!!![smiley2][smiley2][smiley2]
To objašnjava ovakve postove…