Čini se da se ipak zakuhalo sa nekretninama o kojima ste pisali ranije na ovoj temi.
Kako čujem slijedi dokapitalizacija na ljeto.[smiley2][smiley2]
Odakle informacija da je 3mil. minusa dobro u usporedbi sa prošlom godinom….koliko ja vidim u fin. izv. za 1Q2006 gubitak je bio 1,8 mil. kuna, znači da bi ove godine trebalo biti puno bolje (čitaj pozitivno) da bi mogli reći da je odlično.
Lako za dokapitalizaciju, sad dolazi izvješće za 1Q koje će odrediti (barem kratkoročno) smjer kretanja cijene.
Izgleda da su napokon u investicijskim krugovima procurile informacije o planovina gdin. Župana sa tom tekstilnom tvrtkom…otud i očekivani pad cijene te dionice..!
Hahaha,dobar!! E, Luki sad je na meni red! Znaš li onaj kad su Mujo i Haso hodali ulicom …
Da je tako Luki, cijena bi bila puno niza.
hm…mislim da postove g. luki007 treba jednostavno zanemariti i sjetiti ga se na tam nekoj cijeni….u ovom trenutku na kupnji ima prek 4 puta više ponude nego na prodaji[smiley2][smiley2][smiley2]
Nije stvar samo u tome da je kupnja 4 puta jača od prodaje. pogledaj prvih 5 na prodaji. svega 116 komada.
što se tiće postova člana luki007 od kada je napisao da je Varteks radio 2006.g. sa minusom od 5.000.000,00kn meni više nije ozbiljan. izgleda da čovjek uopće nije skinuo FI za 2006.g. sa zse.hr, pa o čemu onda uopće sa njime raspravljati. očigledno da on kod kupnje dionica ne gleda u financijska izvješća.
ma što ste se ulovili lukija. njegov nick je uspješno odradio zadaću zbog koje je i “oživio”. ok, možemo dalje
….magix… ne mojte biti smiješni… mister 007 je ovdje čista zabuna, nije tu da bi druko cijenu dolje , nego jednostavno tako… čovijek nema kaj delat…pa eto… da nam malo digne živac…
Bond .. ja sam tvoj obožavatelj… kak ti se da ?[smiley2][smiley1]
nisam na to mislio, nema veze
http://www.rast.hr/hr/graf/cijene/VART-R-1,ZSE,3.png
a da nam bond ne besposličari evo mu izazova… u grafu sve lijepo piše…
Pa jebemu miša….neznam kam je usmjeren ovaj graf, prema gore sigurno nije….mislim da je taj graf upo u sivu zonu….možda zbog Čaćićevih mutnih poslova u Varteksu…
Kažem Vam ljudi 220 – 230 je plafon do jeseni…ima dionica koje će brže rast…[smiley1][smiley1][smiley1]
Pa Vi nikako da shvatite da Varteks posluje sa smanjenim gubitkom a ne da povečanom dobiti….nevjerojatno…
A kaj se tiće novaca od Države za Varteks….Čaćić zna kako će smanjiti manjak love iz predpristupnih fondova, bez brige…kužimo se[smiley1]