Ili je pozicija 10 luki, možeš to tako gledati. Naime na cijeloj prodaji Varteksa ima par tisuća komada, za bilo kakav veći ulazak nedovoljna količina a da se cijena ne digne u nebesa.
blueman: ” Lijepo je Kardum sinoc rekao. Treba ostati hladne glave… Nije poceo sa novi rekord Crobexa ili pozitvivna vijest za investitore. Ja sam naloge postavio. Onaj tko je ulazio na 180 ovo mu je super prilika za izlazak. Ajde, jad dodje Q1 bit cemo pametniji. Ovako rekla-kazala. ” Od FI očekujem minus od 1-2 milje…a za koju godinu možda im FI bude kao JNAF…..[smiley2][smiley2]
Moglo bi biti tako možda oko 3 mil. minusa – što bi bio odličan rezultat u odnosu na lani.
Čini se da se ipak zakuhalo sa nekretninama o kojima ste pisali ranije na ovoj temi.
Kako čujem slijedi dokapitalizacija na ljeto.[smiley2][smiley2]
Slažem se s Vama kolega Blueman….ovo je super priliika za izlazak iz Varteksa….ali ne zbog unovčenja zarade već zbog političkih igrica oko Varteksa koje ne slute na dobro….navodno Čaćić isisava svojim kanalima lovu od prodaje nekretnina u inozemstvu…..[smiley3][smiley3][smiley3]
Nisam znao da je na ovom forum i natječaj za komičare amatere…. Pa što mi niste rekli kolege? Imam i ja par dobrih o Bobiju i Rudiju…
Ajde, daj jedan…
Ja sam cuo isto tako da Cacic maznjava odijela i ostalu robu i da ce dijeliti u kampanji i dovesti VART do ruba propasti.
Nije dobro, lose nam se pise.
Ajde, daj jedan… Ja sam cuo isto tako da Cacic maznjava odijela i ostalu robu i da ce dijeliti u kampanji i dovesti VART do ruba propasti. Nije dobro, lose nam se pise.
A jeli se možemo učlaniti u HNS pa da i nama da,neka mi da vagon odijela po nominali,ja ću njemu dionice…[smiley2]
Čačićev predizborni slogan će biti “Vi meni glas, ja vama traperice!”
Čačićev predizborni slogan će biti “Vi meni glas, ja vama traperice!”
Ili još bolje, vi meni traperice, a ja vama gradilište.[smiley1]
kolege, vi se zaje….te , a vrijeme je da se krene prema 260,00 kn[smiley15]
Jučer pad Varteksa od skoro 7 posto na burzi…sve se crveni prema mojim predviđanjima…!!!
Izgleda da su napokon u investicijskim krugovima procurile informacije o planovina gdin. Župana sa tom tekstilnom tvrtkom…otud i očekivani pad cijene te dionice..!
Korekcija koja će na burzi uslijediti za cca. 1-2 mjeseca plus IPO MAGME prije ljeta plus smanjen obim trgovanja kroz ljeto plus IPO T-HT na jesen i eto nas sve do kraja 2006. godine na ovim razinama..cca.220 – 230 kn…!!!
Moglo bi biti tako možda oko 3 mil. minusa – što bi bio odličan rezultat u odnosu na lani. Čini se da se ipak zakuhalo sa nekretninama o kojima ste pisali ranije na ovoj temi. Kako čujem slijedi dokapitalizacija na ljeto.[smiley2][smiley2]
Nadam se da ste dobro čuli kolega, to je i ranije nego što smo očekivali [smiley2]