ja ne drukam ništa, samo iznosim stanje stvari. od drukanja nema ništa, uleti brdo ljudi koji onda prodaju na kapaljku na svaki šum i cijena ide nigdje. ja sam u zadnjih tjedan dana dosta reducirao vart u portfelju, ali ne jer ne vjerujem u njega, već jer mi je trebao cash. kako bi guverner kalifornije rekao :” aj’l bi bek…”
…nisi ti bond… na ovoj dionici imamo mi svoga jamesa bonda zove se luki 007……
[smiley2]
Lijepo je Kardum sinoc rekao. Treba ostati hladne glave… Nije poceo sa novi rekord Crobexa ili pozitvivna vijest za investitore. Ja sam naloge postavio. Onaj tko je ulazio na 180 ovo mu je super prilika za izlazak. Ajde, jad dodje Q1 bit cemo pametniji. Ovako rekla-kazala.
Od FI očekujem minus od 1-2 milje…a za koju godinu možda im FI bude kao JNAF…..[smiley2][smiley2]
… no ako ste gledali poslovni klub i prošli tjedan Željac nam je jučer ostao dužan objaviti nekakvu pozitivnu vijest…
…pa kolega magix..normalno je da se neko iskrcava..kao na primjer ovaj sa cca 660 komada na razini cijene od 223-224… ili onaj ujutro sa 500 komada na 230….bitno je da se trži… a ovo je samo bila prilika za nadokupit…
Upravo tako kolega, akumulacija profita, ništa drugo.
Ja sam danas nadokupio u 2 navrata.[smiley2]
… vrlo dobro… mene je danas posao izbacio iz takta tako da sam uspio nadokupit samo končar… da sam permanentno na burzi uzeo bi i ja nešto varteksa.
… vrlo dobro… mene je danas posao izbacio iz takta tako da sam uspio nadokupit samo končar… da sam permanentno na burzi uzeo bi i ja nešto varteksa.
Mene je TOTALNO danas posao izbacio tak da nisam nis stigao kupiti a cash mi u portfelju prek 30%. Mozda sutra malo dokupim ovog
Slažem se s Vama kolega Blueman….ovo je super priliika za izlazak iz Varteksa….ali ne zbog unovčenja zarade već zbog političkih igrica oko Varteksa koje ne slute na dobro….navodno Čaćić isisava svojim kanalima lovu od prodaje nekretnina u inozemstvu…..[smiley3][smiley3][smiley3]
….kao što rekoh od ovog bonda i cijenjeni kolega cartmann učiti može…[smiley2][smiley1]
Slažem se s Vama kolega Blueman….ovo je super priliika za izlazak iz Varteksa….ali ne zbog unovčenja zarade već zbog političkih igrica oko Varteksa koje ne slute na dobro….navodno Čaćić isisava svojim kanalima lovu od prodaje nekretnina u inozemstvu…..[smiley3][smiley3][smiley3]
Koje ti gluposti pišeš, navodno kojih nekretnina?
Je istina je i ja sam čuo da je popalio 50 levisica iz skladišta i dila po saboru.
Teža glupost je prodavati ovu dionicu prije rezultata. Prijatelj čegevara očekuje minus prvog kvartala, a ja očekujem i malo bolji rezultat. živjeli. onaj glumac šta drži prodaju na 223 nevjerujem daće sutra dugo izdržat.
Je istina je i ja sam čuo da je popalio 50 levisica iz skladišta i dila
po saboru.
Teža glupost je prodavati ovu dionicu prije rezultata. Prijatelj
čegevara očekuje minus prvog kvartala, a ja očekujem i malo bolji
rezultat. živjeli. onaj glumac šta drži prodaju na 223 nevjerujem daće
sutra dugo izdržat.
[/quote]
Neka izdrzi dovoljno dugo da jos malo dokupim uvijek imam nesto cashice da ovakve prilike.[smiley9][smiley9][smiley9]
stanje na 24.04.
6. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 33.166 2,15 Skrb. račun
10. RAIFFEISENBANK AUSTRIA D.D. ZAGREB 23.985 1,55 Skrb. račun
stanje na 25.04.:
6. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 32.931 2,13 Skrb. račun
10. RAIFFEISENBANK AUSTRIA D.D. ZAGREB 25.481 1,65 Skrb. račun
6. – 235 dionica
10. +1496 dionica
Ocito je da pozicija 10. ne cita i ne zna sto nam luki007 pise