Kolega Mika…pogledajte moj zadnji post o Varteksu… Bio sam na ovoj temi…iznio neke svoje spoznaje, ne stavove već spoznaje… To bi bilo to…OPREZ !!! Pozdrav svima prisutnim na ovoj temi od kolege Lukija….
Nisi ti iznio nikakve spoznaje , već samo laži.
Kako ja to znam, pa kako sam i napisao , iz dvoje visoko pozicioniranih izvora u samom Varteksu imam informacije koje mi govore da ono o čemu ti pišeš su samo laži i izmišljotine.
Da tome nije tako ne bih danas u Varteksu bio sa nekoliko tisuća komada dionica.
Ajde kada si tako upućen reci što je sa povratom nekretnina iz bivše YU , kao i sa revalorizacijom nekretnina ( postojećih ) koja nije rađena 8 godina.
Jedina nakana ovog nicka je pisanje laži o Varteksu , malo prije ti je jedan post obrisan , otvorio si ko fol temu Tempo, a tom se dionicom trgovalo zadnji puta 2005. i to sitno. Trgovine uopće nema , a niti kupnje.Pitam se gdje ti je tu onda interes. Nigdje , obična kamuflaža.Prema tome proziran si i nemoj nas više zamarati.
[smiley1]
Arap: ” Dejavue: ” NIje jos 🙂 ” imao si pravo, evo jos se nastavlja ” Ja danas necu…mozda ce kolega plavi Ja bi kupio ispod 220[smiley11]
Ne ja sam na kupnji , sitno , 300 komada , ako netko proda , super.[smiley2]
Sto se ne spustis ispod 220 🙂
[smiley6]
Sto se ne spustis ispod 220 🙂 [smiley6]
Mislim da ću preko 230 ili po asku uskoro.
[smiley11]
Gdin. Plavi….htio bih zbog Vas da Varteks ima neke koristi od povrata i ravalorizacije nekretnina…no to je na žalost kako su se stvari počele odvijati u domeni političkih igara gdin. Župana…
Pozdrav Vama i dvojici Visokopozicioniranaih…
[smiley2]
Mislim da je Plavi luki i da pati od podvojene licnosti.
Good Plavi i bad Luki.
Ja imam jedan nick i gotovo. Nemam vremena za vise licnosti.
Svaka cast onome tko ima vremena i za to.
netko je rasprodao portfelj [smiley2]
…znamo sigurno da bond nije…
[smiley2]
Sonniboy: ” NE PIŠI VIŠE OVAKVIH GLUPOSTI !!! ” ja bi nadodao da ako pogledate recimo moje postove možete zaključiti da se uglavnom temelje na psihologiji dok ako ja gledam lukijeve postove mogu zaključiti da se temelje i na psihologiji i na nekim informacijama… oni mogu biti iz dva razloga – da uvode zbrku ili da potiću druge na dodatna promišljanja u svakom slućaju – meni za sada lukijevi postovi puno više znaće nego polušturo iznošenje činjenica i komentare na osnovu kupnje/prodaje tako da – ako se nekome čini da su to sve gluposti nema problema, ali neka ne misli da nema onih koji to ne misle
elvare…stari mačku… nemoj me razočaravati… u životu postoje samo dvije solucije… ili vjeruješ ili ne… treće nema….
Ja vjerujem u onu prvu. A odgovorno tvrdim i drugu… bond pojma nema.
On je jednostavno upao tu i sada nas sve zajedno lijepo zafrkava.
kod Varteksa treba zatvarati prvih pet do deset prodaja.Isplatiće se ubrzo.
šteta nemam ni lipe keša
Ne vidim razloga kolega razloga kolega čemu toliko pišete i Vi i Plavi i ostali,pa zar imate toliku želju moliti nekoga da zaradi…???
Pa ja sam na 130-140 kn pisao da je dobra dionica i da ima i zašto rasti,ali uvijek su se javljali neki koji imaju insajderske info i žele sa nama podijeliti,uglavom cijena ide dpolje i sl…
Najpametniji je Gazda,stao sa strane i to je to,čemu se umarati??? Za koga..? Za drugoga.? Ne hvala,to već imam..još koju godinu nadam se..[smiley2][smiley2]
u životu postoje samo dvije solucije… ili vjeruješ ili ne… treće nema…. Ja vjerujem u onu prvu. A odgovorno tvrdim i drugu… bond pojma nema. On je jednostavno upao tu i sada nas sve zajedno lijepo zafrkava.
jasno… ali pitanja su:
1. kada vjeruješ u što vjeruješ?
2. dok vjeruješ misliš li da ima smisla preispitivati se?
3. dok vjeruješ ima li smisla ikome reći da piše gluposti? (nemoj misliti da ja to ne radim – i meni izleti)
dakle, ako vjeruješ – što te smeta nećiji post? ako imaš najbolju namjeru dati i ostalima do znanja zašto ti vjeruješ u nešto kakve veze ima što netko drgui ne vjeruje?