VART (Varteks d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VART (Varteks d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Vidićemo poslije izbora ko je bio u pravo i čija mama crnu vunu prede….odnosno ko izvlači novce iz Varteksa (u predizborne i -ine svrhe…
Nemojte samo reći da Vas nisam upozorio…
Pozdrav od jednog forumaša željnog pažnje…[smiley1][smiley1][smiley1]

Burza je kocka, ma koliko mi šutjeli o tome........

Opet hladjenje…

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

samo što je ovaj put rupa do 220

Never argue with an idiot, he'll take you down to his level and beat you with experience.....

I danas betoniranje pozicija prosječna trgovana cijena 239 kuna.
Nažalost već dugo se nije desilo da netko proda po bidu malo veću količinu, kao što je to danas učinio jedan kolega , to je odmah malo poremetilo koncepciju.
Međutim i nadalje , ono što veseli je to da prodaje i dalje , barem u većim količinama jednostavno – nema.
Gledajući u bližu budučnost , ne vidim niti jedan razlog zašto bi ova dionica mogla ići dolje , a ne gore.
Izvješće mora biti bolje od prošlog 1. kvartala koje je bilo katastrofa, kako raste cijena tako se povečavaju i volumeni trgovanja , itd. itd.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Vidićemo poslije izbora ko je bio u pravo i čija mama crnu vunu prede….odnosno ko izvlači novce iz Varteksa (u predizborne i -ine svrhe… Nemojte samo reći da Vas nisam upozorio… Pozdrav od jednog forumaša željnog pažnje…[smiley1][smiley1][smiley1]

… luki, ….znamo da si usamljen ….. i trebaš puno pažnje….. mi te svi puno, puno volimo…. i… molimo……NE PIŠI VIŠE OVAKVIH GLUPOSTI !!!

Scio me nihil scire

NE PIŠI VIŠE OVAKVIH GLUPOSTI !!!

ja bi nadodao da ako pogledate recimo moje postove možete zaključiti da se uglavnom temelje na psihologiji dok ako ja gledam lukijeve postove mogu zaključiti da se temelje i na psihologiji i na nekim informacijama…

oni mogu biti iz dva razloga – da uvode zbrku ili da potiću druge na dodatna promišljanja

u svakom slućaju – meni za sada lukijevi postovi puno više znaće nego polušturo iznošenje činjenica i komentare na osnovu kupnje/prodaje tako da – ako se nekome čini da su to sve gluposti nema problema, ali neka ne misli da nema onih koji to ne misle

nema mi druge nego se zae..ti

netko je rasprodao portfelj [smiley2]

“Please, God, Just One More Bubble.”

NIje jos 🙂

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

Sonniboy: ” NE PIŠI VIŠE OVAKVIH GLUPOSTI !!! ” ja bi nadodao da ako pogledate recimo moje postove možete zaključiti da se uglavnom temelje na psihologiji dok ako ja gledam lukijeve postove mogu zaključiti da se temelje i na psihologiji i na nekim informacijama… oni mogu biti iz dva razloga – da uvode zbrku ili da potiću druge na dodatna promišljanja u svakom slućaju – meni za sada lukijevi postovi puno više znaće nego polušturo iznošenje činjenica i komentare na osnovu kupnje/prodaje tako da – ako se nekome čini da su to sve gluposti nema problema, ali neka ne misli da nema onih koji to ne misle

iz pisanja prijatelja lukija mogu se zaključiti slijedeće stvari:
1. pao je sa marsa i nema pojma o ničem, a najmanje o varteksu i njegovom poslovanju. To se lako može zaključiti iz iznošenja njegovih informacija za koje ja pouzdano znam da nisu točne. Piše da je gubitak 5 milja, a svako tko je otvorio RD i G Varteksa vidi da je gubitak za 2006 manji, itd…
2. Sve to piše smišljeno a zna dosta o Varteksu, samo onda je pitanje koji je cilj takvog pisanja.

pozdrav lukiju.

dobit od 450 milja kuna uz povrat od 15 godina znači da ptkm vrijedi 2020 kuna.

NIje jos 🙂

imao si pravo, evo jos se nastavlja

“Please, God, Just One More Bubble.”

Kolega Mika…pogledajte moj zadnji post o Varteksu…
Bio sam na ovoj temi…iznio neke svoje spoznaje, ne stavove već spoznaje…
To bi bilo to…OPREZ !!!
Pozdrav svima prisutnim na ovoj temi od kolege Lukija….

Burza je kocka, ma koliko mi šutjeli o tome........

Dejavue: ” NIje jos 🙂 ” imao si pravo, evo jos se nastavlja

Ja danas necu…mozda ce kolega plavi
Ja bi kupio ispod 220[smiley11]

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

New Report

Close