VART (Varteks d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VART (Varteks d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Kolege, na kojoj cijeni VART čemo se sjetiti kolege Lukija??
Molim prijedloge..[smiley2]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Aha..skoro da sam zaboravio da je Varteks još u fazi smanjivanja gubitka a na ostvarivanja dobitka….[smiley10][smiley10][smiley10]

Burza je kocka, ma koliko mi šutjeli o tome........

Kolege, na kojoj cijeni VART čemo se sjetiti kolege Lukija??
Molim prijedloge..[smiley2]

negdje oko 400 ? 😛

All sharp price movements whether up or down are the result of one or more professionals manipulating the share price. www.MacKorisnik.com

Na 300 ćemo ga se sjetiti prvi put, a onda ćemo nostalgično mahnuti na 400 drugi put[smiley2]

Hell is Empty and all the Devils are Here

Pozdrav Plavome….. s Varteksom u nove radne pobjede… Lijepi pozdrav svim prisutnim na ovoj temi od dobrog poznavaoca prilika u Varaždinskoj županiji i šire…!!!

Slabi si ti poznavatelj situacije u Varteksu, ili možda baš suprotno.
Ljudi sa kojima sam ja razgovarao u Varteksu , a radi se o 2 iznimno visoko pozicioniranih , tebi su vjerovatno nedostupni, ti možda imaš pristup radnicima koji rade za male plače , pa ti od tuda možda i takvi dojmovi.
Ili je možda ovo drugo u pitanju , što spominje kolega TOŽ.
[smiley1]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Kolege, na kojoj cijeni VART čemo se sjetiti kolege Lukija?? Molim prijedloge..[smiley2]

Nemam razloga sjećati se nečeg takvoga..[smiley2][smiley2]

Svakim padom burze ,sve više ulažem u znanje, iščekivajući onaj dan koji će mi donijeti godine veselja... ;)

plavi:

Kolege, na kojoj cijeni VART čemo se sjetiti kolege Lukija?? Molim prijedloge..[smiley2]

Nemam razloga sjećati se nečeg takvoga..[smiley2][smiley2]

uvijek imaš razloga sjetiti se nečeg takvoga, to je ono što dijeli ljude na one koji zarađuju na burzi i oni koji propuštaju zaradu

All sharp price movements whether up or down are the result of one or more professionals manipulating the share price. www.MacKorisnik.com

Gle Luki je tip koji tražu pažnju i jeftinu dionicu.

Opet ponavljam ono što je Kucilo rekao, ako želiš kupiti jeftino argumentiraj tako da ljudi popuše i prodaju i ti kupiš jeftino, ali nažalost sve je više likova koji pojma nemaju o trgovanju, lažu da ne kažem nešto grublje.

Taj gubitak od 5,5 mil. je istinit podatak, samo je kolega izostavio da je to 10 puta manji gubitak nego prošle godine, i da je firma preporođena.

"The idea flow from the human spirit is absolutely unlimited. All you have to do is tap into that well."

Ajmo Luki kupuj, imaš po 245 kuna 300 komada.

Danas svako svakome laže a za vlastitu korist,to je valjda svima jasno…
A kako Vi Kolega Plavi znate da ja nisam možda visoko pozicionirani u Varaždinskoj županiji pa možda nešto znam i o onoj dvojici visoko pozicioniranih u Varteksu sa kojima ste Vi navodno razgovarali…
A možda nešto više znam i o tokovima novca gdin. Čaćića a isto tako o njegovim planovima za Varteks…
Danas možete vjerovati samo sebi gdin. Plavi i to je jedina istina!
007

Burza je kocka, ma koliko mi šutjeli o tome........

Jedva ćekam vidjeti Lukijev post, šteta što će biti na drugoj stranici dok mu moderatori to odobre.

New Report

Close