Kolege, na kojoj cijeni VART čemo se sjetiti kolege Lukija??
Molim prijedloge..[smiley2]
Aha..skoro da sam zaboravio da je Varteks još u fazi smanjivanja gubitka a na ostvarivanja dobitka….[smiley10][smiley10][smiley10]
Kolege, na kojoj cijeni VART čemo se sjetiti kolege Lukija??
Molim prijedloge..[smiley2]
negdje oko 400 ? 😛
Na 300 ćemo ga se sjetiti prvi put, a onda ćemo nostalgično mahnuti na 400 drugi put[smiley2]
Pozdrav Plavome….. s Varteksom u nove radne pobjede… Lijepi pozdrav svim prisutnim na ovoj temi od dobrog poznavaoca prilika u Varaždinskoj županiji i šire…!!!
Slabi si ti poznavatelj situacije u Varteksu, ili možda baš suprotno.
Ljudi sa kojima sam ja razgovarao u Varteksu , a radi se o 2 iznimno visoko pozicioniranih , tebi su vjerovatno nedostupni, ti možda imaš pristup radnicima koji rade za male plače , pa ti od tuda možda i takvi dojmovi.
Ili je možda ovo drugo u pitanju , što spominje kolega TOŽ.
[smiley1]
Kolege, na kojoj cijeni VART čemo se sjetiti kolege Lukija?? Molim prijedloge..[smiley2]
Nemam razloga sjećati se nečeg takvoga..[smiley2][smiley2]
plavi:
”
Kolege, na kojoj cijeni VART čemo se sjetiti kolege Lukija?? Molim prijedloge..[smiley2]
”
Nemam razloga sjećati se nečeg takvoga..[smiley2][smiley2]
uvijek imaš razloga sjetiti se nečeg takvoga, to je ono što dijeli ljude na one koji zarađuju na burzi i oni koji propuštaju zaradu
Gle Luki je tip koji tražu pažnju i jeftinu dionicu.
Opet ponavljam ono što je Kucilo rekao, ako želiš kupiti jeftino argumentiraj tako da ljudi popuše i prodaju i ti kupiš jeftino, ali nažalost sve je više likova koji pojma nemaju o trgovanju, lažu da ne kažem nešto grublje.
Taj gubitak od 5,5 mil. je istinit podatak, samo je kolega izostavio da je to 10 puta manji gubitak nego prošle godine, i da je firma preporođena.
Danas svako svakome laže a za vlastitu korist,to je valjda svima jasno…
A kako Vi Kolega Plavi znate da ja nisam možda visoko pozicionirani u Varaždinskoj županiji pa možda nešto znam i o onoj dvojici visoko pozicioniranih u Varteksu sa kojima ste Vi navodno razgovarali…
A možda nešto više znam i o tokovima novca gdin. Čaćića a isto tako o njegovim planovima za Varteks…
Danas možete vjerovati samo sebi gdin. Plavi i to je jedina istina!
007