VART (Varteks d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VART (Varteks d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ja mislim da još veću perspektivu ima dionica gdje je Uprava i ljudi oko nje nakrcana ovoliko kao u VART ( sl. u HDEL i INGR ) , a još k tome čeka ogromno povečanje svoje imovine kroz revalorizaciju svojih nekretnina + povrat bivših nekretnina iz ex. YU , koje uopće nisu u temeljnom kapitalu tvrtke ( za sada ).[smiley2]

Mislimo na istu firmu[smiley2]

Hell is Empty and all the Devils are Here

Ja mislim da još veću perspektivu ima dionica gdje je Uprava i ljudi oko nje nakrcana ovoliko kao u VART ( sl. u HDEL i INGR ) , a još k tome čeka ogromno povečanje svoje imovine kroz revalorizaciju svojih nekretnina + povrat bivših nekretnina iz ex. YU , koje uopće nisu u temeljnom kapitalu tvrtke ( za sada ).[smiley2]

Ne brine mene ova dionica,mene samo Boga strah kad se odradi ova dionica do kraja..moja procjena još godinu dvije,kud s lovom..?
Još ako se riješi da svaki imatelj dionice dobije po još jednu zbog povrata imovine..??[smiley6]

Svakim padom burze ,sve više ulažem u znanje, iščekivajući onaj dan koji će mi donijeti godine veselja... ;)

Bio je prilog o Varteksu sada na Hrvatskoj danas, uglavnom ovo što je kolega mmstanic poslao + Koscec spominje da je Varteks uključen u poticajni program Vlade [smiley2]

Bio je prilog o Varteksu sada na Hrvatskoj danas, uglavnom ovo što je kolega mmstanic poslao + Koscec spominje da je Varteks uključen u poticajni program Vlade [smiley2]

Nisam siguran,mislim da su ovu godinu dobili 5 milja kunića,drugi tekstilci su se bunili,ali šta ti vrijedi buniti se kad je unutra Čačić i njemu slični….[smiley2][smiley2][smiley2]

Svakim padom burze ,sve više ulažem u znanje, iščekivajući onaj dan koji će mi donijeti godine veselja... ;)

Još ako se riješi da svaki imatelj dionice dobije po još jednu zbog povrata imovine..??[smiley6]

Mislim da neće biti tako, jednostavno će uključiti imovinu u temeljni kapital, time ćemo više zaraditi ( mi postojeći dioničari ) , jer će cijena na tržištu rapidno porasti.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Danas mirno uz lagano dizanje cijene.
Kada izadje Q1 biti cemo puno pametniji.
Vrijeme je i da neki drugi fond otkrije ovu dionicu

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

Danas mirno uz lagano dizanje cijene. Kada izadje Q1 biti cemo puno pametniji. Vrijeme je i da neki drugi fond otkrije ovu dionicu

Neka se strpi još par mjeseci,ako nije problem..[smiley2]

mmstanic:

Mislim da neće biti tako, jednostavno će uključiti imovinu u temeljni kapital, time ćemo više zaraditi ( mi postojeći dioničari ) , jer će cijena na tržištu rapidno porasti.

Ili će kao u Končaru ovih dana, te dionice dobiti HFP…

Evo vijesti sa jučerašnje press konferencije koju je prenio radio 101: poslovanje u 2006. godini sa cca. 5,5 milijuna gubitka !!!
I vi još uvijek vjerujete u tu dionicu…ja vam se iskrenogovoreći divim….
I još kad se zna da Čaćić drma Varteksom…..slabo se budete obogatili uz njega….
Pozdrav Plavome….. s Varteksom u nove radne pobjede…
Lijepi pozdrav svim prisutnim na ovoj temi od dobrog poznavaoca prilika u Varaždinskoj županiji i šire…!!!

Burza je kocka, ma koliko mi šutjeli o tome........

Evo vijesti sa jučerašnje press konferencije koju je prenio radio 101: poslovanje u 2006. godini sa cca. 5,5 milijuna gubitka !!!
I vi još uvijek vjerujete u tu dionicu…ja vam se iskrenogovoreći divim….
I još kad se zna da Čaćić drma Varteksom…..slabo se budete obogatili uz njega….
Pozdrav Plavome….. s Varteksom u nove radne pobjede…
Lijepi pozdrav svim prisutnim na ovoj temi od dobrog poznavaoca prilika u Varaždinskoj županiji i šire…!!!

A gdje si jučer cijeli dan bio? Pa nitko ni nije očekivao dobit od 100 mil. kn. Bitno je to da je gubitak smanjen 14 puta i 2007-a bi trebala biti u poziviti.

Hell is Empty and all the Devils are Here

” A gdje si jučer cijeli dan bio? Pa nitko ni nije očekivao dobit od 100 mil. kn. Bitno je to da je gubitak smanjen 14 puta i 2007-a bi trebala biti u poziviti.

Naj se zamarat Budd,on je došao,on će proći…[smiley2][smiley2][smiley2]

Evo vijesti sa jučerašnje press konferencije koju je prenio radio 101: poslovanje u 2006. godini sa cca. 5,5 milijuna gubitka !!! I vi još uvijek vjerujete u tu dionicu…ja vam se iskrenogovoreći divim…. I još kad se zna da Čaćić drma Varteksom…..slabo se budete obogatili uz njega…. Pozdrav Plavome….. s Varteksom u nove radne pobjede… Lijepi pozdrav svim prisutnim na ovoj temi od dobrog poznavaoca prilika u Varaždinskoj županiji i šire…!!!

Tko si šta si ne znam ali to što si izjavio je u najmanju ruku ne istina, osim ako su informaciju objavili Minja i Azer. Svi ali baš svi znamo da je izvještaj za 2006. stigao prije par tjedana i znamo da gubitak nije niti blizu 5,5 mil. kuna. Sada 2 varijante : Ili bi htio kupiti Varteks na nižim cijenama za što si imao priliku prije par dana ili bi htio dokupiti još na naižim razinama.
Druga varijanta je da si ranije prodao i to te sada grize, pa ako kupiš ponovno na nižim razinama samo ćeš uzeti drugi nick i Varteks će postati fenomenalna dionica.

New Report

Close