Lijepo ovaj Varteks raste, svaka kuna više, jedna hrvatska plača na mom računu više.
Vidim da i dalje nema velikih paketa na prodaji, nažalost jedini koji prodaju su mali ulagači koji se zadovoljavaju sa mrvicama zarade.
I dalje mislim , a tako ju držim i u portfelju, najperspektivnija dionica na našem tržištu , kako sada stoje stvari.
Povrat nekretnina, revalorizacija postojećih, koja nije napravljena 8 godina ( … ) , pomak u poslovanju u pozitivnom smjeru garancija su da ovu dionicu čekaju lijepi dani.
Kolega Conan…ma nemožete to ovdje nikome objasniti…..jer svi vjeruju u brzu zaradu na ovoj dionici.. Pa pogledajte kako im stoji i kolika su im ulaganja u nogometni klub …koji je ove godine uvjerljivo najlošiji po učinku…a to je dugoročno uvijek bilo i ogledalo firme…! Ljudi… pa ova dionica je odradila svoje..oni koji su lijepo zaradili sve čestitke.. Još kad bude razočaranja glede strategije na koju se oslanja gdin. Soniboy…
Kolega, bavite se burzom 16 dana i već se udostojite pisati ovakve komentare.
Tko ste, što ste, i čemu smo zaslužili vjerovati Vašim postovima, kad ih već na ovakav naćin prezentirate?
Bolje vi nama prezentirajte dionicu o kojoj ste otvorili temu, Tempo, čujem da su im kapital i rezerve 0 kuna, a gubitak iznad visine kapitala 80.636.000 ??
Kolega Plavi…pa nemožete ljudima uskratit pravo na vlastito mišljenje o nekoj stvari (čitaj Varteks)…a niti otvaranje novih tema na ovom forumu (čitajTempo)…
Ma kakvi, pa nisam to niti napisao.
SAmo govorim o vrednovanju ovakvih postova, kada netko novi napiše ovako nešto tipa ” odradila je dionica svoje ” . Ljudi koji se dionicama bave 10 godina, ili kao moj kolega Delboya ca. 30 godina, se ne bi usudili ovako nešto napisati ili reći, pogotovo ako drže do svoga ugleda.
I da nema ove priče oko povrata nekretnina i revalorizacije, kao i poboljšanja poslovanja , nikada ne možete znati što može zadesiti koju dionicu.
Evo primjera vezanog uz Varteks, zašto neka ugladna svjetska modna kuča ne bi danas sutra kupila Varteks , pogotovo kada dobije u povrat sve nekretnine na području bivše Jugoslavije?Tom kupnjom dobivaju tržište od ca. 25 miliona ljudi , sa trgovinama na najboljim lokacijama u gradovima. ..
Ma kakvi, pa nisam to niti napisao. SAmo govorim o vrednovanju ovakvih postova, kada netko novi napiše ovako nešto tipa ” odradila je dionica svoje ” . Ljudi koji se dionicama bave 10 godina, ili kao moj kolega Delboya ca. 30 godina, se ne bi usudili ovako nešto napisati ili reći, pogotovo ako drže do svoga ugleda. I da nema ove priče oko povrata nekretnina i revalorizacije, kao i poboljšanja poslovanja , nikada ne možete znati što može zadesiti koju dionicu. Evo primjera vezanog uz Varteks, zašto neka ugladna svjetska modna kuča ne bi danas sutra kupila Varteks , pogotovo kada dobije u povrat sve nekretnine na području bivše Jugoslavije?Tom kupnjom dobivaju tržište od ca. 25 miliona ljudi , sa trgovinama na najboljim lokacijama u gradovima. ..
Samo se nadam da je kolega Luki 007 kupio prošli tjedan dionice Varteksa. Za njegovo dobro.
Neće Horvat i Čaćić samo tako prodat Varteks, a ako i budu to će biti gadna para.
Ma kakvi, pa nisam to niti napisao. SAmo govorim o vrednovanju ovakvih postova, kada netko novi napiše ovako nešto tipa ” odradila je dionica svoje ” . Ljudi koji se dionicama bave 10 godina, ili kao moj kolega Delboya ca. 30 godina, se ne bi usudili ovako nešto napisati ili reći, pogotovo ako drže do svoga ugleda. I da nema ove priče oko povrata nekretnina i revalorizacije, kao i poboljšanja poslovanja , nikada ne možete znati što može zadesiti koju dionicu. Evo primjera vezanog uz Varteks, zašto neka ugladna svjetska modna kuča ne bi danas sutra kupila Varteks , pogotovo kada dobije u povrat sve nekretnine na području bivše Jugoslavije?Tom kupnjom dobivaju tržište od ca. 25 miliona ljudi , sa trgovinama na najboljim lokacijama u gradovima. ..
slažem se s kolegom plavim oko varteksa i njegovog potencijala. i sam imam dionicu u portfelju već duže vrijeme, i ne mislim je prodavati.
ono s čim se uopće ne slažem je dio o “vrednovanju postova”. Uopće ništa ne znači to što netko ima 5000 postova, jer imamo primjera gdje iskusni kolege pišu notorne budalaštine bez ikakvih temelja (ako treba mogu i citirati, ali ja radije ne bih, neka svatko sam prosuđuje, forum je ionako mjesto za razmjenu mišljenja), a onaj tko se možda jučer priključio i ima jedan post moguće je da prati dionice i sudjeluje na burzi već godinama. ne znači nužno da je onaj tko ima mali broj postova početnik!!!
ono s čim se uopće ne slažem je dio o “vrednovanju postova”. Uopće ništa ne znači to što netko ima 5000 postova, jer imamo primjera gdje iskusni kolege pišu notorne budalaštine bez ikakvih temelja (ako treba mogu i citirati, ali ja radije ne bih, neka svatko sam prosuđuje, forum je ionako mjesto za razmjenu mišljenja), a onaj tko se možda jučer priključio i ima jedan post moguće je da prati dionice i sudjeluje na burzi već godinama. ne znači nužno da je onaj tko ima mali broj postova početnik!!!
Nisam niti napisao da onaj tko ima 5 000 postova vrijedi više, nego sam pisao općenito o tome da se ovakvih kvalifikacija tipa ” dionica je odradila svoje ” ne bi usudili napisati niti oni koji trguju na burzi 5 ili 10 godina, pri tome nisam mislio na sebe ili nekoga tko ima veliki broj napisanih postova, tu se dakle slažemo.
samo se vi prepucavajte o broju postova 🙂 varteks okreće prema gore opasno, omjer k/p 10412 : 1404 što je 10:1, male količine na prodaji do 250, prva prodaja na 244,90[smiley2]
gogo
I onda neko pokopi na 236-[smiley7]
to je samo 32 komada, ništa značajno.