Pocelo je
[smiley1][smiley1]
Pocelo je [smiley1][smiley1]
nije to još ni počelo kako treba.Idući tjedan target 270.
blueman:
”
Pocelo je [smiley1][smiley1]
”
nije to još ni počelo kako treba.Idući tjedan target 270.
Ja već istaknuo 275 prodajnu…no možda i dignemo…ako zagužva…
Usput, kakav je odnos k/p trenutno?
Ova dionica je odradila svoje, kako možete tako nešto upće pisati a tek se očekuje prvo pozitivno FI, ne ovo dionica će ići gore sa svakim FI koje će biti bolje od predhodnog, a odradit će svoje sa prvim koje će biti lošije od predhodnog.
1 dan je trebao da se vratimo tamo di smo i bili prije one “korekcije”, onaj ko je prodao sad si sigurno lupa po glavi.
1 dan je trebao da se vratimo tamo di smo i bili prije one “korekcije”, onaj ko je prodao sad si sigurno lupa po glavi.
A onaj tko je kupio..
he he he
[smiley2][smiley1]
jel’ me netko tražio 🙂
p.s. bila je teška muka jučer skupit nešto novaca i uzet još malo ove ljepotice
Kolega Conan…ma nemožete to ovdje nikome objasniti…..jer svi vjeruju u brzu zaradu na ovoj dionici.. Pa pogledajte kako im stoji i kolika su im ulaganja u nogometni klub …koji je ove godine uvjerljivo najlošiji po učinku…a to je dugoročno uvijek bilo i ogledalo firme…! Ljudi… pa ova dionica je odradila svoje..oni koji su lijepo zaradili sve čestitke.. Još kad bude razočaranja glede strategije na koju se oslanja gdin. Soniboy…
James Bond je malo zabrijao … Iako se klub zove Varteks iz firme Varteks nije dobio već 3 godine skoro ni kune pa je već ekipa iz grada željela mijenjati čak i ime … zašto nisu … pa ipak ime Varteks nešto znači a i nadaju se nečemu, samo ne znam čemu … kod ovih nema nitko ni ”banku” da izbije a da nije u cilju stvaranje nove vrijednosti (iliti profita) … skoro su sve rupe pokrpali …
A što se uvjete rada i radnika tiče… pa zar stvarno mislite da Boss-u treba ”reklama” da im se odijela šivaju u tvornici gdje tlače radnike i tamo gdje su loši uvjeti ? Dobar je Varteks, a bit’ će i bolji …
luki007: ” Kolega Conan…ma nemožete to ovdje nikome objasniti…..jer svi vjeruju u brzu zaradu na ovoj dionici.. Pa pogledajte kako im stoji i kolika su im ulaganja u nogometni klub …koji je ove godine uvjerljivo najlošiji po učinku…a to je dugoročno uvijek bilo i ogledalo firme…! Ljudi… pa ova dionica je odradila svoje..oni koji su lijepo zaradili sve čestitke.. Još kad bude razočaranja glede strategije na koju se oslanja gdin. Soniboy… ” James Bond je malo zabrijao … Iako se klub zove Varteks iz firme Varteks nije dobio već 3 godine skoro ni kune pa je već ekipa iz grada željela mijenjati čak i ime … zašto nisu … pa ipak ime Varteks nešto znači a i nadaju se nečemu, samo ne znam čemu … kod ovih nema nitko ni ”banku” da izbije a da nije u cilju stvaranje nove vrijednosti (iliti profita) … skoro su sve rupe pokrpali … A što se uvjete rada i radnika tiče… pa zar stvarno mislite da Boss-u treba ”reklama” da im se odijela šivaju u tvornici gdje tlače radnike i tamo gdje su loši uvjeti ? Dobar je Varteks, a bit’ će i bolji …
prijatelju neke stvari nije potrebno objašnjavati.Današnji promet sve govori.Nekad su ovakvi prometi bili misaona jedinica za Varteks, a danas je 700 000 kuna normalan promet. Ovo je dobar znak za početak idućeg tjedna kad prema nekim dobro informiranim investitorima cijena kreće značajno gore. Kad brat švaba šije svoje krpice kod nekoga taj nešta vrijedi, a to je samo jedan dio ovog giganta.
Svi nesto komentirate ako nema tekstil buducnosti.
Da, sve ce kina preuzeti.
Ajmo sve zatvoriti i sve u kinu preseliti.
E pa nece.
Drzava nece dati Varteks tako lako.
Sa Koscecom je firma napravila ogroman zaokret i mislim da covjek zasluzuje veliko priznaje.
A dobit ce ga kada mu dionice narastu jerbo je i on dionicar .
Eh da,
NAdokupio danas.
Necu vise, pa da izadjem u TOP 10 pa da me ljudi zovu doma.
Svi nesto komentirate ako nema tekstil buducnosti.
Da, sve ce kina preuzeti.
Ajmo sve zatvoriti i sve u kinu preseliti.
E pa nece.
Drzava nece dati Varteks tako lako.
Sa Koscecom je firma napravila ogroman zaokret i mislim da covjek zasluzuje veliko priznaje.
A dobit ce ga kada mu dionice narastu jerbo je i on dionicar .
Eh da,
NAdokupio danas.
Necu vise, pa da izadjem u TOP 10 pa da me ljudi zovu doma.
Imam VART, ali da ce drzava nesto napraviti to ne vjerujem. Njima je trgovacko-uvoznicki lobby puno drazi i doklegod se to ne promijeni nema se kaj ocekivat neki napredak, a u tekstilu pogotovo. Znam jer sam u toj bransi i uvoz je sve zesci i zesci iz dana u dan.