VART (Varteks d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VART (Varteks d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Gdin. Sonniboy….dok profunkcionira ta vaša strategija razvoja tekstilne industrije u Hrvata još bude puno Save proteklo ispod Savskog mosta…!!![smiley6][smiley6][smiley6]

Burza je kocka, ma koliko mi šutjeli o tome........

Obiđite malo pogone Varteksa u Varaždinu gdin Sony, onda bute videli u kakvim uvjetima rade…i kakve mizerne plaće imaju..!.
Pa kad se samo sjetim…njihovog pogona Levisa u Novom Marofu koji posluje sa gubicima….
Mislim da je ta deklarativna strategija razvoja namijenjena za neke druge…pa nije valjda države luda pa pored drugih profitabilnijih sektora ulaže u tekstilce…[smiley7][smiley7][smiley7]

Obiđite malo pogone Varteksa u Varaždinu gdin Sony, onda bute videli u kakvim uvjetima rade…i kakve mizerne plaće imaju..!. Pa kad se samo sjetim…njihovog pogona Levisa u Novom Marofu koji posluje sa gubicima…. Mislim da je ta deklarativna strategija razvoja namijenjena za neke druge…pa nije valjda države luda pa pored drugih profitabilnijih sektora ulaže u tekstilce…[smiley7][smiley7][smiley7]

Luki007 dobro govoriš kad kažeš da ti ljudi imaju male plaće i to nije u redu.

Ali dioničare Varteksa nešto drugo zanima. Njima takvo stanje odgovara jer time ima manje troškove.

I kao najbitnije, 10 puta su smanjili gubitak 2005-2006.

Sve ostalo nije vrijedno spomena. Varteks, uprkos ovom beznačajnom padu ide prema gore.[smiley2]

mislim da kolega luki dokupljuje. nakon par dana možemo očekivati njegove postove u stilu ‘ide ovo gore do xxx samo tako

mislim da kolega luki dokupljuje. nakon par dana možemo očekivati njegove postove u stilu ‘ide ovo gore do xxx samo tako

Točno, ali pod drugim nickom.[smiley1]

prema zadnjim vijestima varteks kreće gore jako brzo.

dobit od 450 milja kuna uz povrat od 15 godina znači da ptkm vrijedi 2020 kuna.

… ovaj me srećković 007 malkice podsjeća na cartmanna…. samo je puno puno siroviji…. [smiley2]

Scio me nihil scire

Obiđite malo pogone Varteksa u Varaždinu gdin Sony, onda bute videli u kakvim uvjetima rade…i kakve mizerne plaće imaju..!. Pa kad se samo sjetim…njihovog pogona Levisa u Novom Marofu koji posluje sa gubicima…. Mislim da je ta deklarativna strategija razvoja namijenjena za neke druge…pa nije valjda države luda pa pored drugih profitabilnijih sektora ulaže u tekstilce…[smiley7][smiley7][smiley7]

Loši uvjeti za radnike = manje troškova = još manji gubitak….i….eto nas na 300[smiley2][smiley2][smiley2][smiley2][smiley2]

Čekam HEP....

Obiđite malo pogone Varteksa u Varaždinu gdin Sony, onda bute videli u kakvim uvjetima rade…i kakve mizerne plaće imaju

Kume moj,nema to vez sa tržištem,i kinezi rade za dolar,u još gorim uvjetima,a index paf 200% prošlu godinu….

Svakim padom burze ,sve više ulažem u znanje, iščekivajući onaj dan koji će mi donijeti godine veselja... ;)

Kume moj,nema to vez sa tržištem,i kinezi rade za dolar,u još gorim uvjetima,a index paf 200% prošlu godinu….

Naravno da ima veze. Ti uvjeti poslovanja i plaće direktno su povezani sa troškovima poslovanja, a manji troškovi znače veću dobit a dobit itekako utječe na cijenu dionice. S druge strane dugoročno loši uvjeti imaju negativne posljedice u obliku tehnološkog zaostajanja za konkurencijom, odljeva kvalitetnih kadrova itd….

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

Kolega Conan…ma nemožete to ovdje nikome objasniti…..jer svi vjeruju u brzu zaradu na ovoj dionici..
Pa pogledajte kako im stoji i kolika su im ulaganja u nogometni klub …koji je ove godine uvjerljivo najlošiji po učinku…a to je dugoročno uvijek bilo i ogledalo firme…!
Ljudi… pa ova dionica je odradila svoje..oni koji su lijepo zaradili sve čestitke..
Još kad bude razočaranja glede strategije na koju se oslanja gdin. Soniboy…

Kolega Conan…ma nemožete to ovdje nikome objasniti…..jer svi vjeruju u brzu zaradu na ovoj dionici.. Pa pogledajte kako im stoji i kolika su im ulaganja u nogometni klub …koji je ove godine uvjerljivo najlošiji po učinku…a to je dugoročno uvijek bilo i ogledalo firme…! Ljudi… pa ova dionica je odradila svoje..oni koji su lijepo zaradili sve čestitke.. Još kad bude razočaranja glede strategije na koju se oslanja gdin. Soniboy…

Može se to tako reći, ili se može reći…ljudi svi brzo na prodaju, pa nek’ se nagomila (a ja ću kupovati) [smiley2]

Čekam HEP....

New Report

Close