VART (Varteks d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VART (Varteks d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Po mojim izračunima Varteks neće u narednih 1 godinu padati…no neće niti puno rasti…cca. 20-30 %…
Kada bi Varteks nastavio rasti kao u prva 3 mjeseca 2007. …e onda bi se ostvarika predviđanja gdin Soniboya….međutim to nije realno…realno je za očekivati rast do 300 KN

Burza je kocka, ma koliko mi šutjeli o tome........

Po mojim izračunima Varteks neće u narednih 1 godinu padati…no neće niti puno rasti…cca. 20-30 %… Kada bi Varteks nastavio rasti kao u prva 3 mjeseca 2007. …e onda bi se ostvarika predviđanja gdin Soniboya….međutim to nije realno…realno je za očekivati rast do 300 KN

zato sam i ušao po 140 [smiley1]

Čekam HEP....

Nije istina gdin Soniboy da gdin Horvatovi agenti vrbuju radnice da im prodaju dionice …gdin Horvat i njegovi tzv. agenti se od tih dionica nebi obogatili jer je tih dionica ustvari još jako malo….slučajno mi sestrična radi u varteksu pa znam! Međutim obogatili bi se možda Vi ako ljudi zbog ove važe lažne informacije počnu kupovat dionice varteksa…. Molim ovdje nazočne da ne nasjedaju lažnim informacijama …

O kakvim laznim info ti pricas??

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

Mislim da sam bio jasan…nitko ne vrbuje radnice Varteksa da prodaju dionice!

Po mojim izračunima Varteks neće u narednih 1 godinu padati…no neće niti puno rasti…cca. 20-30 %…
Kada bi Varteks nastavio rasti kao u prva 3 mjeseca 2007. …e onda bi se ostvarika predviđanja gdin Soniboya….međutim to nije realno…realno je za očekivati rast do 300 KN

o daj nam svjetla ti što svijetliš izračunima svojim! ma kako li si samo došao do 20 -30% ? jel su to neki tajni izračuni ili…?

hvala

Never argue with an idiot, he'll take you down to his level and beat you with experience.....

Dobro …varteks će narasti 100 % u godinu dana…nadam se da si sada zadovoljan!
Jedini ako prodaju sve dućane i zemlju koju imaju….i ako cijela Hrvatska se bude 1 god. oblaćila u Varteksu![smiley7][smiley8][smiley9]

Dobro …varteks će narasti 100 % u godinu dana…nadam se da si sada zadovoljan! Jedini ako prodaju sve dućane i zemlju koju imaju….i ako cijela Hrvatska se bude 1 god. oblaćila u Varteksu![smiley7][smiley8][smiley9]

Što bi ameri rekli; Short fuse…a?

Vart je od 12 mjeseca sa 140 došao na 237, i stoji…znači 69,28%

tada se isto govorilo 100% u godinu dana….paaaaa…..kao da ide u tom smjeru….[smiley1][smiley1]

Čekam HEP....

Gdin Soniboy….di je 2009…daleko jako daleko…
Da se odma razmemo kolega Sony….ja vam previše ne vjerujem u tu tekstilnu industriju….kad ode do 300 kn tu će stati u jednom dužem periodu ….300 kn !
Osim toga neće više imat ko pumpat ovu dionicu….ljudi su se danas istresli na jadranskom…..pa sve ove najave silnih IPO-a….vidimo se na 300 za cca. 1 god.[smiley8][smiley8][smiley8]

Ljudi zaboravljaju da je Vareks još prije 10 mjeseci bio na 80 kn….a sada je na oko 220..to je porast od skoro 3x u 10 mjeseci….a vi ga vidite na 1000…na osnovu kojih pokazateljaq gdin. Sony…navedite ih…umjesto dda kažete ljudima malim dioničarima ovdje da je ta dioniica odradila svoje za sljedećih godinu dana…!!![smiley2]

(Skoro) Svaka dionica vrijedi samo je pitanje na kojoj cijeni. Materijalna imovina Varteksa iznosi 491 mil kuna što je cca 66 mil eura, pitanje je jeli to ispravno stanje?
Koliko npr. vrijedi poslovni prostor Varteksa na trgu bana Jelačića?
Koliko vrijede nekretnine u Varaždinu, Zagrebu … čitavoj Hrvatskoj?
Luki, nekakva podijela (opća) prema afinitetima ulagača je ona na Growthere (rast) i Valuere (vrijednost), ti si vjerujem u onoj prvoj skupini koja preferira rast ali ne trebaš zanemariti niti vrijednost nečega.
Osobno smatram, privatizacijom poslije rata u Hrvatskoj, korisnije bi bilo da je bio više onih koji su zastupali vrijednost u kombinaciji sa rastom i pričekanjem a ne oni koji su zastupali trenutnu prodaju jer prostora za rast nema, a ispostavilo se da tog prostora ima.
Korak sa -27,5 mil gubitaka na -2,7 mil je za mene ogroman a postoji uz to i ta vrijednost.

Ljudi zaboravljaju da je Vareks još prije 10 mjeseci bio na 80 kn….a sada je na oko 220..to je porast od skoro 3x u 10 mjeseci….a vi ga vidite na 1000…na osnovu kojih pokazateljaq gdin. Sony…navedite ih…umjesto dda kažete ljudima malim dioničarima ovdje da je ta dioniica odradila svoje za sljedećih godinu dana…!!![smiley2]

a) kvartalno izviješće
b). vladina strategija razvoja tekstilne industrije najavljena za ovaj mjesec
c) a+b
[smiley1]

Scio me nihil scire

Dokupio.
Skidao sa aska jer sam cekao na 215 a nitko neda.
Pun sam ko sipak.

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

New Report

Close