VART (Varteks d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VART (Varteks d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Gle…mozda nemaju pojma sto je burza…neznanje i IQ bas i nemaju uvijek proporcionalnu međusobnu vezu[smiley11]

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

Dejavue: ” A od koga bi se onda kupovalo/prodavalo? Svi bi smao mudrovali[smiley1] ” Treba stvarno imati IQ sobne temperature za prodati dionicu po 87 kuna dok je cijena na burzi preko 200 kuna. I lako bi bilo da je to napravio jedan, nego četrdeset i jedan dioničar? [smiley7]

da, ali neznas koji je to 41 dionicar i u kakvoj je vezi sa FIMOm, i postoji li kakav unofficial deal sa njima

“Please, God, Just One More Bubble.”

Nisam vidio da se negdje “reklamu” o stanjima pohrane u SDA za vrijeme perioda preuzimanja…

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

Gle…mozda nemaju pojma sto je burza…neznanje i IQ bas i nemaju uvijek proporcionalnu međusobnu vezu[smiley11]

Da, ne gledaju televiziju i ne slušaju radio. Bar je nakon ove halabuke oko Ine svatko čuo za burzu. A i ima svaki dan na televiziji onaj kratki pregled cijena na burzi.
Bit će da je prije ovo što Arap kaže, samo nije mi baš jasno zašto bi ekipa iz Fime to radila.

Vjerovatno su to radnici koji rade za 2200 pa im bilo sto dodje kao jack pot.
Zao mi je ljudi jer znam da nemaju love i zato su to ucinili.
Zato nije u redu da ih pljujete.

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

Pa zašto nisu prodali na burzi nego su poklonili Fimi za trećinu cijene?
Zar je toliki problem danas u informatičko doba doznati informacije o cijeni na burzi, kao i o burzi općenito?
To ja zovem neinteligencijom. Inteligentan čovjek bi se raspitao prije nego što prihvati nečiju ponudu.

Netko se raspištoljio na Varteksu:

Ne vjerujem da su radnici prodavali, po svim firmama se brzo procuje ako rastu dionice. Mozda jedino bivsi radnici, tj. penzici koji doista ne kuze o cemu je rijec…

Vaš link Ponekad pomislim da bi trebalo napraviti test inteligencije prije nego što se ljudima daju dionice.

Pred oko mjesec dana napisao sam post o tome kako agenti gospodina Horvata na sve moguće načine vrbuju radnice da im prodaju dionice. Te su informacije točne. Rezultat je vidljiv i mjerljiv.
Svoju malenkost ne mislim prodati još barem godinu ili dvije, a onda će to izgledati ovako: 1000 molim!

Scio me nihil scire

ivanr: ” Vaš link Ponekad pomislim da bi trebalo napraviti test inteligencije prije nego što se ljudima daju dionice. ” Pred oko mjesec dana napisao sam post o tome kako agenti gospodina Horvata na sve moguće načine vrbuju radnice da im prodaju dionice. Te su informacije točne. Rezultat je vidljiv i mjerljiv. Svoju malenkost ne mislim prodati još barem godinu ili dvije, a onda će to izgledati ovako: 1000 molim!

ovo je strašno[smiley2]

prodali po 80-ak… pa ja bi im dao barem 100,00 za komad [smiley1]

Čekam HEP....

Varteks za 1 godinu preko 1000 kn?
Na osnovu kojih pokazatelja ste kolega Soniboy došli do ovog zaključka…želje su jedno no mislim da je stvarnost nešto sasvim drugo….!!![smiley7][smiley7][smiley7]

Burza je kocka, ma koliko mi šutjeli o tome........

Nije istina gdin Soniboy da gdin Horvatovi agenti vrbuju radnice da im prodaju dionice …gdin Horvat i njegovi tzv. agenti se od tih dionica nebi obogatili jer je tih dionica ustvari još jako malo….slučajno mi sestrična radi u varteksu pa znam! Međutim obogatili bi se možda Vi ako ljudi zbog ove važe lažne informacije počnu kupovat dionice varteksa….
Molim ovdje nazočne da ne nasjedaju lažnim informacijama …

Burza je kocka, ma koliko mi šutjeli o tome........

New Report

Close