VART (Varteks d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VART (Varteks d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Dečki dragi, pa mi prešli 200 kunica…. Ste vidli kak to ide, mala korekcijica ali bude to bude. Mali pogled prema izvještaju za 1. tromjesječje molit ću lijepo. Probat usporedit sa 2006.[smiley11][smiley11][smiley2]

Već odavno kolega…
[smiley8]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Evo potvrde navedene pretpostavke od prije koji dan.
Fima je kupovala 03.04. kada je protrgovano 1,1 milion kuna po prosječnoj cijeni 220 kuna.
Većinu toga kupila je FIMA, nešto dokupio i ja taj dan.
Dakle imamo novi fond u top 10 , te pojačavanje pozicije / branjenje cijene od FIME ( taj dan cijena je pala 1,84 % )

Po meni to je super vijest da je FIMA dokupljivala, još ako znamo da je i Plavi gdje nam je kraj. [smiley2]

Dobre vijesti, nema što.

Bolje prekasno nego nikad.

Lijepo se kupnja na Varteksu skuplja, slika govori više od 1.000 riječi

omjer

9.900/4.200

Lijepo se kupnja na Varteksu skuplja, slika govori više od 1.000 riječi omjer 9.900/4.200

Evo i slikica…

Svakim padom burze ,sve više ulažem u znanje, iščekivajući onaj dan koji će mi donijeti godine veselja... ;)

Kasniš mmstanicu, nema više skoro ovog na 215 kuna na prodaji [smiley2]

PA vi prodajte na 209 jucer.

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

PA vi prodajte na 209 jucer.

Svatko ima pravo prodati i kupiti po bilo kojoj cijeni.

Na Varteksu je od jučer i pogotovo danas vidljiva očita promjena trenda. Sad se uglavnom sve kupuje skidanjem s aska i eto nas već na 219.

blueman: ” PA vi prodajte na 209 jucer. ” Svatko ima pravo prodati i kupiti po bilo kojoj cijeni.

Haha.
Upravo tako.

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

Sramota. Ako može PTKM na 300, valjda može i VART. Liznimo…

[color=blue]Come to Quark's, Quark's is fun, come right now, don't walk, run![/color] Quark je trejder, špekulant i investitor. U svojim komentarima prenosi informacije iz medija ili iznosi svoje osobno mišljnje. [u]Quarkovi komentari nisu savjeti za kupnju ili prodaju dionica[/u]. U večini slučajeva Quark posjeduje ili je posjedovao dionice o kojima piše.

Dečki ako niste primjetili opet se umrtvila prodaja.
Tu i tamo koji padobranac pa lupi po bidu 50-100 komada, inaće se skida sa prodaje gdje je zavladalo potpuno mrtvilo opet.
Mislim da nam slijedi opet jedan uzlet možda tamo negje do 240-250 kuna, pa opet mali predah.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

New Report

Close