VART (Varteks d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VART (Varteks d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

A nije ni Varteks loš samo se bojim da ga, od silne želje da mu ”pomognu,” uskoro ne vidimo baš stabilnog …

Varteks kolega uopće nije loš ,ali na recimo dvije godine držati, to je nešto sasvim treće što pojedinci pišu da će se sada revalorizirati imovina,povrat iz Srbije,prodaja nekretnina,cijena za dva mjeseca 300 kuna i slično……to su obične idiotarije,najbolje je kupiti i držati,ili ne kupiti i to je to. Ako mislite da će cijena rasti zato što je ližu forumaši, i da će mu tako pomoći…..??? Tko puno liže,može se i zabaliti…….

Svakim padom burze ,sve više ulažem u znanje, iščekivajući onaj dan koji će mi donijeti godine veselja... ;)

Odgovor Sasku i ostalima:

Mozemo mi govoriti sve i svasta.
Da je VART navlakusa, da Plavi i Mauricije navlace, ovo ono.
Realnost je da se promet vrti oko 1 mil. dnevno. Malo gore malo dole.
I prosjecni nalozi su sve veci iako jos nedovoljno veliki za neku ozbiljnost.

Ako su sposobni navlaciti sve nas budale da radimo takav promet onda svaka im cast.
Trziste zasad reagira da je cijena VART 220. Hoce li dolje, neznam, procitajte GFI, odite na stranicu od VART, napravite kalkulacije i odredite koliko vama vrijedi. NA trzistu vrijedi 220. Ako vam ne vrijedi toliko ne kupujte, ako vam vrijedi vise skidajte sa aska.
Sta vas briga sta tamo neki Plavi ili MAuricije govore. Mozda su ista osoba, sta ja znam…

Mucnite glavom i potrudite se. Na forumu mozete neke stvari saznati ali nemojte zato donijeti odluku o investiranju i onda kada malo krene prema dolje panicno lupati po bidu kao sto vecina novopecenih radi.

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

Samo mala napomena, neki dan ( neću namjerno reći koji ) ja sam na varteksu napravio 250k prometa u oba pravca od ukupno milju i nešto ( dakle četvrtinu prometa ) . Shvatite ovo kao napad iskrenosti ništa više, tek toliko da ne mislite da ovaj promet rade veliki igrači.

People do not get what they want or what they expect from the markets; they get what they deserve!

Odgovor Sasku i ostalima:

Mozemo mi govoriti sve i svasta.
Da je VART navlakusa, da Plavi i Mauricije navlace, ovo ono.
Realnost je da se promet vrti oko 1 mil. dnevno. Malo gore malo dole.
I prosjecni nalozi su sve veci iako jos nedovoljno veliki za neku ozbiljnost.

ne trebas ti meni nista odgovarati. nisam ja rekao da je Varteks navlakusa, nego da je Mauricije postao onaj dio transakcija koji mu je odgovarao. samo sam upozorio da iznosi netocne informacije, a s druge strane mene napada da ja lazem. ovakvih glupavih piskaranja mi je vise dosta i zato u zadnje vrijeme jako malo pisem.
ako ste malo pratili sto kupujem, mogli ste vrlo lijepo zaraditi u zadnjih mjesec-dva… kolega stalno diskreditiria bez veze, a rijetko napise nesto suvislo…

Those who do not remember the past are condemned to repeat it.

Samo mala napomena, neki dan ( neću namjerno reći koji ) ja sam na varteksu napravio 250k prometa u oba pravca od ukupno milju i nešto ( dakle četvrtinu prometa ) . Shvatite ovo kao napad iskrenosti ništa više, tek toliko da ne mislite da ovaj promet rade veliki igrači.

Pa onda si ti jako veliki igrac. Nisi fond naravno ali ako mozes napraviti desetinu prometa INE onda si veliki.
Svaka cast prijatelju.
MA je istina je, trziste je jos uvijek jako nelikvidno ako cemo iskreno.

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

blueman: ” Odgovor Sasku i ostalima: Mozemo mi govoriti sve i svasta. Da je VART navlakusa, da Plavi i Mauricije navlace, ovo ono. Realnost je da se promet vrti oko 1 mil. dnevno. Malo gore malo dole. I prosjecni nalozi su sve veci iako jos nedovoljno veliki za neku ozbiljnost. … ” ne trebas ti meni nista odgovarati. nisam ja rekao da je Varteks navlakusa, nego da je Mauricije postao onaj dio transakcija koji mu je odgovarao. samo sam upozorio da iznosi netocne informacije, a s druge strane mene napada da ja lazem. ovakvih glupavih piskaranja mi je vise dosta i zato u zadnje vrijeme jako malo pisem. ako ste malo pratili sto kupujem, mogli ste vrlo lijepo zaraditi u zadnjih mjesec-dva… kolega stalno diskreditiria bez veze, a rijetko napise nesto suvislo…

Ako je tako onda je to podlo i pokvareno.
Isprike ako je post uvredio nekoga.
Ali istina je da VART i nema tako los FI. Vecina firmi je razocarala i ako se one trze na ovim razinama onda VART ima jos prostora za rast.

Ako je tako onda je to podlo i pokvareno.
Isprike ako je post uvredio nekoga.
Ali istina je da VART i nema tako los FI. Vecina firmi je razocarala i ako se one trze na ovim razinama onda VART ima jos prostora za rast.

Gle blueman, taj tip ti je jedna vrlo podla osoba, mnoge je uvalio u Jelen i sada priča da ja lažem, pazi ti dečka. Nevjerojatno, namamio je mnoge preko svoje fuš brokerske kuće i dolazi na forum tražiti pažnju jer mu dečko danas nije to mogao priuštiti.

Kada ponoviš laž deset puta, ona postaje istina.

Da vidimo današnje transakcije, u prilogu posta.

Kad smo već kod humanosti, čovjek ti nikad nije pustio nijednu kupnju i prodaju, ja za nešto što godišnje plaćam skoro 1000 eura ne moram polagati račune. Varteks se udarao po prodaji uglavnom i cijena nije silazila ispod 216 kuna, s time da je na 216 prošlo ukupno gledajući mala količina.
Nadalj, tip je ljubomoran jer nije ušao i sad bi i majku prodao samo da zaradi nešto
Otkad vraga nema na forumu, forum blista od prijateljstva, i nema više opomena, otpadnike treba maknuti.

Da skratim, za kraj, Plavi i ja smo ista osoba, slučajno sada koristim dva nicka i Mostich kako bih navukao na Varteks.

Ima jedna vesela pjesma za našeg međimurca čudne orijentacije:

Ja nisam išeč u Pevec
već u Čakovec,
kaj sam tamo delal,
brokere sam si dopeljal.

Ima malo nade,
za nas luzere,
kako ne bi bilo,
kad mi se dečko skrio.

Mislim stvarno…..
Inaće od prije koji dan ( četvrtak ) sam vlasnik i Kraševih dionica, pa možeš i tamo malo pisati.
Da kolege, kolega trguje u oba smjera, spread je takav na toj dionici da je možda zaradio za kruh i čevape, nema pravog prometa , sve možemo zanemariti.
Od 140 do 190 se trgovalo dnevno 50-150 tisuća kuna ovom dionicom, poslije 190 , se obično trguje blizu 1 milion kuna.Ali to nema veze, to su sve špek igrači koji sami sebi kupuju i prodaju, ništa to nije relevantno.

Dakle kolega….Kraš , evo jučer je porastao preko 10 %, ja sam ušao 28.03. siguran sam da imate kakav dobar komentar, mislim pa ne može to tako, zar ne?

Inaće kolega nam je ” novi ” [smiley2] , od 26.12.2006. godine [smiley1]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Da vidimo današnje transakcije, u prilogu posta.

svaka cast kolega. ovim si postom dokazao da sam ja u pravu. po transakcijama se vidi da sam JA BIO U PRAVU. hvala kolega.

i nemojte vrijeđat. nije lijepo. te uvrede govore vise o vama kolega nego o meni.

Those who do not remember the past are condemned to repeat it.

Ja ja i samo ja sam u pravu, točno sve se lupalo po kupnji i cijena je padala. To naravno nije istina, istina je jedna a ona se nalazi u srcu.

Čovjeku je bitno očima nevidiljvo.

Živio drug Tito!

Da se malo osvrnem na ova vaša piskaranja…

Koliko ja pratim situaciju na VART-u negdje od 12. mjeseca, btw. kada sam i ušao po 140, možda je bilo 2-3 posta od “saska”, pa mi sada nije jasno zašto je sada došao pisati kada cijena lijepo raste!?[smiley1], i bezveze provocira.

Najprije govori da je vart navlakusa, pa onda da nije…itd. Forum je mjesto gdje svatko može dati svoje mišljenje, ok, dao ga je kakvo je da je i zdravo.

On očito razmišlja drugačije i to je njegovo pravo. Činjecice govore da su mauricije, plavi i drugi u pravu.

btw. i ja sam novi (od 12. mjeseca) [smiley2]

Čekam HEP....

ma daj nemojte se obazirati na provokacije. Sve je ovo sofisticirana kockarnica [smiley1]

sve je lako kad si mlad :)

New Report

Close