VART (Varteks d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VART (Varteks d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Mali pogled na transakcije:

može novi VART

Hvala

Čekam HEP....

varteks se zbilja odlično drži s obzirom na loše izvješće

Sto je tu tako lose!? Pa pogledaj napredak od protekle godine…

"Wide diversification is only required when investors do not understand what they are doing." - Warren Buffet

Pa ljudi moji… STA JE VAMA?!? Kakvo lose izvjesce?!? Nije mi jasna logika…. [smiley8]
Ako je firma uspjela restrukturirati poslovanja te je od gubitka od 27 mn kuna u 2005. godini dosla na gubitak od malo iznad 2 mn kuna u 2006. godini… po meni su to odlicni rezultati! Da ne govorim o svim ostalim pozitivnim pokazateljima…

"If you don't know jewelry, know the jeweler." - Warren E. Buffett

tony:

Sto je tu tako lose!? Pa pogledaj napredak od protekle godine…

Nije izvješće toliko loše, samo nema rezona da se kopanija sa gubitkom trži iznad knjigovodstvene?
To je nerealno. Ići ć e to prema dolje ( samo treba biti strpljiv )

Bolje prekasno nego nikad.

Izvještaj je loš jer Varteks nije prešao u pozitivu kao što smo svi očekivali da hoće.

A bogme ni book nije povećan kako smo očekivali.

VART će možda rasti u budućnosti, ali uz ove parametre zasad teško.

Ali ako npr. usporedimo Pounje trikotažu (PUNT) čije je izvješće jučer također izašlo sa Varteksom, vidimo da je PUNT brutalno podcijenjen!

PUNT posluje pozitivno – što svi za Varteks očekuju ko ozebli sunce. I PUNT se trži na cca 0,4 P/Bv, što također svi za Varteks očekuju kao ozebli sunce. U usporedbi sa Varteksom PUNT ima duplo bolje pokazatelje! [smiley2]

il’ sam ja lud ili nešto ne štima u vašim izjavama. izvješće je super (meni). nevjerojatni pomaci…

p.s. book još nije dostignut

Never argue with an idiot, he'll take you down to his level and beat you with experience.....

NickLeeson: ” tony: ” varteks se zbilja odlično drži s obzirom na loše izvješće ” Sto je tu tako lose!? Pa pogledaj napredak od protekle godine… ” Nije izvješće toliko loše, samo nema rezona da se kopanija sa gubitkom trži iznad knjigovodstvene? To je nerealno. Ići ć e to prema dolje ( samo treba biti strpljiv )

“Skakač” , book je 239 kuna , “skakač”..

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

il’ sam ja lud ili nešto ne štima u vašim izjavama. izvješće je super (meni). nevjerojatni pomaci… p.s. book još nije dostignut

Pa naravno da je tako kolega, čemu se vi uopće brinete?
[smiley2]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Ma kakv book od 239,00 kn, što je vama. Book je ispod 200,00 kn. Zar želite reći da one dionice koje su u trezoru nemaju book? Zar će netko kupiti dionice koje ništa ne vrijede. Dajte budite pametni.
To je kao da kažete da novci koji leže u NBH nemaju pokriće jer nisu trenutno u prometu. Jednom riječju – budalaština.

Benjamin Graham: "Odlično društvo nije i odlična investicija, ako ste dionicu previše platili." MPT: "Prodali su naše snove Judini sinovi........."

Ma kakv book od 239,00 kn, što je vama. Book je ispod 200,00 kn. Zar želite reći da one dionice koje su u trezoru nemaju book? Zar će netko kupiti dionice koje ništa ne vrijede. Dajte budite pametni. To je kao da kažete da novci koji leže u NBH nemaju pokriće jer nisu trenutno u prometu. Jednom riječju – budalaština.

Kolega kupite vi sebi kakvu vrijednu literaturu, pa naučite neke stvari.
A ne samo jahati na ” dark horseima ”
[smiley2]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

New Report

Close