varteks se zbilja odlično drži s obzirom na loše izvješće
Sto je tu tako lose!? Pa pogledaj napredak od protekle godine…
Pa ljudi moji… STA JE VAMA?!? Kakvo lose izvjesce?!? Nije mi jasna logika…. [smiley8]
Ako je firma uspjela restrukturirati poslovanja te je od gubitka od 27 mn kuna u 2005. godini dosla na gubitak od malo iznad 2 mn kuna u 2006. godini… po meni su to odlicni rezultati! Da ne govorim o svim ostalim pozitivnim pokazateljima…
tony:
”
”
Sto je tu tako lose!? Pa pogledaj napredak od protekle godine…
Nije izvješće toliko loše, samo nema rezona da se kopanija sa gubitkom trži iznad knjigovodstvene?
To je nerealno. Ići ć e to prema dolje ( samo treba biti strpljiv )
Izvještaj je loš jer Varteks nije prešao u pozitivu kao što smo svi očekivali da hoće.
A bogme ni book nije povećan kako smo očekivali.
VART će možda rasti u budućnosti, ali uz ove parametre zasad teško.
Ali ako npr. usporedimo Pounje trikotažu (PUNT) čije je izvješće jučer također izašlo sa Varteksom, vidimo da je PUNT brutalno podcijenjen!
PUNT posluje pozitivno – što svi za Varteks očekuju ko ozebli sunce. I PUNT se trži na cca 0,4 P/Bv, što također svi za Varteks očekuju kao ozebli sunce. U usporedbi sa Varteksom PUNT ima duplo bolje pokazatelje! [smiley2]
il’ sam ja lud ili nešto ne štima u vašim izjavama. izvješće je super (meni). nevjerojatni pomaci…
p.s. book još nije dostignut
NickLeeson: ” tony: ” varteks se zbilja odlično drži s obzirom na loše izvješće ” Sto je tu tako lose!? Pa pogledaj napredak od protekle godine… ” Nije izvješće toliko loše, samo nema rezona da se kopanija sa gubitkom trži iznad knjigovodstvene? To je nerealno. Ići ć e to prema dolje ( samo treba biti strpljiv )
“Skakač” , book je 239 kuna , “skakač”..
il’ sam ja lud ili nešto ne štima u vašim izjavama. izvješće je super (meni). nevjerojatni pomaci… p.s. book još nije dostignut
Pa naravno da je tako kolega, čemu se vi uopće brinete?
[smiley2]
Ma kakv book od 239,00 kn, što je vama. Book je ispod 200,00 kn. Zar želite reći da one dionice koje su u trezoru nemaju book? Zar će netko kupiti dionice koje ništa ne vrijede. Dajte budite pametni.
To je kao da kažete da novci koji leže u NBH nemaju pokriće jer nisu trenutno u prometu. Jednom riječju – budalaština.
Ma kakv book od 239,00 kn, što je vama. Book je ispod 200,00 kn. Zar želite reći da one dionice koje su u trezoru nemaju book? Zar će netko kupiti dionice koje ništa ne vrijede. Dajte budite pametni. To je kao da kažete da novci koji leže u NBH nemaju pokriće jer nisu trenutno u prometu. Jednom riječju – budalaština.
Kolega kupite vi sebi kakvu vrijednu literaturu, pa naučite neke stvari.
A ne samo jahati na ” dark horseima ”
[smiley2]