VART (Varteks d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VART (Varteks d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

meni se izvješće sviđa. mislim da je dobit umanjena. vidljivo je restrukturiranje i činjenica da je napravljen ogroman korak u odnosu na prethodna razdoblja

Never argue with an idiot, he'll take you down to his level and beat you with experience.....

leon:

nek samo rusi, ja sam izasao na 227

bravo, sa cilih 69 komada (ako je sve i bilo tvoje). zato i cijena čami tamo gdje i je

ma kojih 69 komada da sam bar imao toliko, bilo je nekih dvadesetak, trebala mi je lova jer se pružila jedna jako dobra prilika na jednoj dionici o kojoj niko ne prica a i meni za mjesec dana dosta soma i pol zarade. ne baratam ja milijunskim iznosima kao vi kolega

http://www.diplomata.org/diplomata/drzave/index.php?broj=9

E sad kak ce trziste reagirat je ono cega se bojim. Primjerice na BLJE su se ocekivala cudesa i kad se dogodilo manje od ocekivanih cudesa opla ode -5%

E sad kak ce trziste reagirat je ono cega se bojim. Primjerice na BLJE su se ocekivala cudesa i kad se dogodilo manje od ocekivanih cudesa opla ode -5%

Uz svo poštovanje Belju, ove dvije dionice nisu za usporedbu.

Otkud početi s analizom izvještaja:

14. Ostale napomene
Od 30.4. Tiskara d.o.o. više nije u sklopu Varteks d.d.-a. Izvješće nije revidirano, i nije konsolidirano. Nakon konsolidacije dostavit će se isto.”

Znači, još i prodaja tiskare treba uči u izvještaj.

D) Promjene u zalihama gotovih proizvoda i nedovršene proizvodnje za razliku od Belje je pozitivno i iznosi 1.578.000 kuna, kod Belja to je -91.000.000 kuna.

Imamo novi BV, koliko ima trezorskih dionica Varteks?

Kapital i rezerve povećane s 279.982.000 na 297.620.000 kuna.

Po mojem izračunu novi BV je blizu 240 kuna, prije 219 kuna.

Izvješće je jako dobro, smanjen gubitak s -27.512.000 kuna na -2.794.000 kuna.

Koliko se sjećam danas sam rekao da očekujem gubitak do 3 milijuna kuna, kao što je i u izvješću prikazano.

A jel zna netko za koliko je prodana Tiskara? To bi znaci trebalo ici u izvanredne prihode pretpostavljam… i pozitivno se odraziti na konacan rezultat

"If you don't know jewelry, know the jeweler." - Warren E. Buffett

Danas kad smo vidjeli ostala izvjesca, a mozemo reci i dosta razocarenja ispravite me ako grijesim, VART ostaje najisplativija kupnja. Najsigurnija s obzirom na nesigurnu buducnost kako ce burza disati dalje…

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

nek samo rusi, ja sam izasao na 227

bravo, sa cilih 69 komada (ako je sve i bilo tvoje). zato i cijena čami tamo gdje i je

ma kojih 69 komada da sam bar imao toliko, bilo je nekih dvadesetak, trebala mi je lova jer se pružila jedna jako dobra prilika na jednoj dionici o kojoj niko ne prica a i meni za mjesec dana dosta soma i pol zarade. ne baratam ja milijunskim iznosima kao vi kolega

eh, da bar baratam milijunskim iznosima … (…e, a onda bi drugi baratali umjesto mene…). my point je da ako si bio toliko siguran u vart da si se trebao debelo nakrcat i čekat. svakako bolje nego skakutati naokolo. nadji par zicera, dobro prouči i nemaš briga. ja čamim i koristim svaku priliku za dokup.

mislim da sada tek slijedi zanimljivo razdoblje za ovu dionicu

Never argue with an idiot, he'll take you down to his level and beat you with experience.....

Preuzimanjem Tiskare mi ćemo otkupiti strojeve i sva osnovna sredstva čija procjena još nije dovršena, ali se očekuje da njihova vrijednost bude oko 800.000 eura”, najavio je Šantek

Clanak iz poslovnog iz ozujka.
http://www.poslovni.hr/9191.aspx

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

Ajd, ajd sve je OK!
Laganini kao i do sada sibamo naprijed.
300 Kn na kraju godine i svi sretni.
Pozdrav!

Ma meni je samo žao što nisam kupio 20-tak Varteksovih odijela prije 1.1.2007. Tako da bi dobit za 4Q bila u plusu.

strpljivo i pazljivo citajte postove “bluemana” koji su velikog znacenja

“poput stara kopaca zlata,moras se pomiriti s time da trebas iskopati mnogo pijeska iz kojeg ces poslije strpljivo isprati nekoliko sicusnih zrnaca zlata”

New Report

Close