Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Ja tebi ti meni,ja tebi ti meni….. [smiley2]
kibi da bi, ne bi
leon,
nek samo rusi, ja sam izasao na 227
bravo, sa cilih 69 komada (ako je sve i bilo tvoje). zato i cijena čami tamo gdje i je
Never argue with an idiot, he'll take you down to his level and beat you with experience.....
leon: ” nek samo rusi, ja sam izasao na 227 ” bravo, sa cilih 69 komada (ako je sve i bilo tvoje). zato i cijena čami tamo gdje i je
Ma pusti ga, pravi se dečko važan.[smiley1]
leon: ” nek samo rusi, ja sam izasao na 227 ” bravo, sa cilih 69 komada (ako je sve i bilo tvoje). zato i cijena čami tamo gdje i je
Zanimljivo kako svi su kupili po 140 i svi prodaju najskuplje..pa što sam jedina budala ovdje pa ne prodajem….[smiley2]
Svakim padom burze ,sve više ulažem u znanje, iščekivajući onaj dan koji će mi donijeti godine veselja... ;)
ima nas još…
Never argue with an idiot, he'll take you down to his level and beat you with experience.....
pa što sam jedina budala ovdje pa ne prodajem….[smiley2]
Niste kolega budala, ja sam isto danas još sitno kupio, nek se nađe,nego da li ste primjetili da se prošli tjedan pred kraj radnog vremena obično čistilo po asku??
Vidjet čemo što će biti danas..
[smiley2]
[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]
mmstanic: ” pa što sam jedina budala ovdje pa ne prodajem….[smiley2] ” Niste kolega budala, nego da li ste primjetili da se prošli tjedan pred kraj radnog vremena obično čistilo po asku?? Vidjet čemo što će biti danas.. [smiley2]
Nećemo se žuriti…..[smiley2]
Svakim padom burze ,sve više ulažem u znanje, iščekivajući onaj dan koji će mi donijeti godine veselja... ;)
Laze da su ispeglali gubitke.
19 kuna su u minusu ovo tromjesjecje..[smiley2][smiley2]
OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep
Laze da su ispeglali gubitke. 19 kuna su u minusu ovo tromjesjecje..[smiley2][smiley2]
Da, manje oni nego ja na svojem tekućem…[smiley2][smiley2][smiley2]
Čekam HEP....