VART (Varteks d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VART (Varteks d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

da da lijepo je vidjeti kako vart raste i to pogotovo kad udjes na 160! neckam se da li da prodam ili da cekam 250…

http://www.diplomata.org/diplomata/drzave/index.php?broj=9

Netko ruši Varteks:

nek samo rusi, ja sam izasao na 227

http://www.diplomata.org/diplomata/drzave/index.php?broj=9

Zanimljivo, izgleda da se nikome ne prodaje Varteks. Bit će da dionica vrijedi. [smiley1]

Pričekajmo izvještaj, onda će se vidjeti do kuda će? Ako su dobro peglali ………………..[smiley2]

Benjamin Graham: "Odlično društvo nije i odlična investicija, ako ste dionicu previše platili." MPT: "Prodali su naše snove Judini sinovi........."

Pričekajmo izvještaj, onda će se vidjeti do kuda će? Ako su dobro peglali ………………..[smiley2]

To će biti jedan smjer kad dođe godišnji, a kad dođe kvartalni, smjer će se nastaviti, zar ne crveni brate?

lizni INU, ajmo

Ja uopće ne očekujem nakakav bajan izvještaj,ne znam zašto svi toliko pričate o FI…0 će meni biti super…
A što se tiče FI,pričekajmo onaj od 2008…malo je dugo za čekati,ali će se isplatiti vjerujem….ne znam zašto,ali vjerujem…[smiley2]

Svakim padom burze ,sve više ulažem u znanje, iščekivajući onaj dan koji će mi donijeti godine veselja... ;)

ajd ljudi malo ohladit glave… pa dosadašnji tijek događaja je i više nego odličan, prije par mjeseci 140-160 kn, sada 200 – 220 kn… što se mene tiče može sad tu i stat neko vrijeme, samo da ne pada

[i]1 i 1 nisu 2 već 11 ;)[/i] [i]Klasa Hrvatski realist, realni pesimist[/i]

225,87 33
225,88 33
A jeste jaki na prodaji….
Malo je danas frka na vecini dionica.
A sa kojom lovom se rusi…. Sve je jasno.
Steta, nemam casha za dokup.

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

225,87 33
225,88 33
A jeste jaki na prodaji…. Malo je danas frka na vecini dionica. A sa kojom lovom se rusi…. Sve je jasno. Steta, nemam casha za dokup.

A gledaj,treba biti oprezan,kako je krenulo moglo bi na 110,nema veze ja imam keša pa čekam na 110…
Ali ima jedan mali problem..tko čeka ,na Varteksu gluposti ne dočeka…[smiley2][smiley2]

Svakim padom burze ,sve više ulažem u znanje, iščekivajući onaj dan koji će mi donijeti godine veselja... ;)

Maknut plašljivko na 226 kuna:

A da nije ovo istih 30 komada…..

Ja tebi ti meni,ja tebi ti meni…..

[smiley2]

New Report

Close