samo se nadajmo da ćemo vidjet izvještaj s revaloriziranim nekretninama… da nebi nakon izvještaja krenuli prema dolje [smiley6]
Izvještaj sigurno neće biti sa revaloriziranim nekretninama, odkuda ti to?
Iako revalorizacije nije bilo više od 7 godina, neće je biti niti sada.
Na slijedećoj skupštini, ili prvom prilikom postavit ću to pitanje..
Kad bude bit će kolega, polako..
219,50 50
216,03 852
216,02 25
213,03 250
213,02 80
223,00 61
224,00 136
224,90 25
225,00 200
226,89 33
ovako je završilo stanje u petak na Varteksu, očigledno nastavljamo UP[smiley2]
I dalje nema interesenata za prodaju većih količina na prodaji, što samo govori o percepciji cijene koju imaju veći dioničari Varteksa.
Kompletna prodaja Varteksa su sitni nalozi malih ulagača.
Ozbiljnija količina tek na 500 ( ne želim ništa sugerirati ovom rečenicom ).
Čim je istekao zakonski rok, i pojavila se mogučnost da Fima sudjeluje u trgovini sa svojim čedom, pojavili su se veći nalozi na kupnji, preuzeta palica hehe.
Tko prvi..
Malo spama nikome neće škoditi.
Izvještaj sigurno neće biti sa revaloriziranim nekretninama, odkuda ti to? Iako revalorizacije nije bilo više od 7 godina, neće je biti niti sada. Na slijedećoj skupštini, ili prvom prilikom postavit ću to pitanje..
Slažem se, nitko nije ni rekao da će u godišnjem izvještaju biti unesene te nekretnine, pa čak ni u kvartalnom.
Takođe, smatram da cijena neće previše dolje, sad koliko će gore ovisit će o nekoliko faktora.
E moje kolege trebali ste ući u Varteks kada je bio po 140 a to se događalo do prije 2 mjeseca. Neki su ulazili i jeftinije. Mi imamo veći [smiley2] i lijepo ga je gledati kako odlazi sve dalje i dalje
na kupnji 10000 komada, na prodaji cca 3000
na kupnji 10000 komada, na prodaji cca 3000
Daj ne muljaj ljude….
VART-R-1 Vrijeme: 10:20:29
Kupnja Ukupno ponuda 37
Ukupno dionica 10268
Prodaja Ukupno ponuda 23
Ukupno dionica 2138
Gdje ti vidiš 3000…..[smiley2]
ljudi ovo opasno ide, vidim da me preskaču na kupnji čim se pomaknem malo, tražio sam na kupi prodaj stanje…, mauricije ima li što novo??
ljudi ovo opasno ide, vidim da me preskaču na kupnji čim se pomaknem malo, tražio sam na kupi prodaj stanje…, mauricije ima li što novo??